Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 18
adyanna spune:
La multi ani si de la noi tuturor Mariilor si celor care au mai adaugat o lunita!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Antonia deja face progrese cu mersul de-a busilea!
A inceput sa mearga pe distant din ce in ce mai mari si cu viteza mai mare. Si e asa de mandra de ea!
Numai ca deja a inceput sa merga numai unde nu ar trebui!
Maine ma apuc sa fac o curatenie temeinica, adica sa arunc lucruri inutile si sa urc pe dulapuri ce ar putea fi periculos...si mai vad eu!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Iar ati fugit toate cand am venit eu! 
Pai ma retrag si eu atunci! Las lumina de veghe aprinsa ca poate mai apare cineva si sa nu se impiedice! ![]()
Noapte buna si vise placute! 
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
abramburika spune:
Ciao !!!! Salutari din RO!
Suntem bine, ne distram si crestem ...
Sunt pe fuga, am vrut doar sa va salut.
Pupici la mamici si pitici, ne auzim mai pe indelete cand revin din vacanta!!!!
_
Aceeasi Marie, cu alta palarie ![]()
abramburika spune:
Revin ... am obs ca imi sunt iarasi moderate mesajele ... nu stiu de ce ...
_
Aceeasi Marie, cu alta palarie ![]()
Vasari spune:
Buna seara, doamnelor!
V-am citit, dar cu scrisul e mai greu. Am calculatorul in aceeasi camera cu Maria si nu pot scrie cand doarme pentru ca e foarte sensibila (seamana cu mine aici, mari probleme cu somnul), iar cand e treaza nici atat. La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Este una din cele mai dragi sarbatori mie, poate chiar cea mai draga... Azi am vizitat locuri superbe cu Maria si cu 2 perechi de bunici (noi avem 6 bunici, ca suntem mai smecheri :)) ), am intrat si in 2 pesteri, am vazut Cheile Oltetului si nu am rezistat fara sa intram in apa, desi era rece ca gheata.
Maria sta din ce in ce mai mult in picioare fara sa se sprijine, astept cu nerabdare primul pas, desi cred ca mai e mult pana acolo...
Shery, Amy, imi pare tare bine sa va citesc din nou!
Cami, ne intalnim neaparat in Herastrau!
Aici este un frig de nu mai stiu cu ce sa ma imbrac, maine revenim in Bucuresti. Mi-e groaza, ma bucura doar gandul ca-mi revad casuta si Herastraul. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
slimatei spune:
neata,neata la tot
-ul
dau si o cafea ca vad ca v-a fost dor de
cafele-le mele![]()
problema e ca nu tin deloc sa ma nominati datr asa cum mai spune asi altcineva imi face placere sa vad ca va aduceti aminte de noi![]()
tot citesc din urma si cand ajung la final sa scriu si eu intervine mereu cate ceva si nici n'apuc sa va salut..si iar o i-au de la capat![]()
noi am venit de ceva timp din prima vacanta iesit un pic mai altfel decat ar fi trebuit o asteptam pe cealalta in care sa ne bucuram de ea la maxim(vb vine)
... dam si detalii mai tarziu ..acum trimit ca mi-e teama ca n-oi mai apuca sa-l trimit
va pup pe toate, si toti piticii

la multi ani la pitici si mamici care intre timp au aniversat lunite si ani si am vazut si cativa tatici..dar cum niciodata nu reusesc sa intru la timp..asta e
numai bine!
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ce e cu linistea asta suratelor?
Stefania,ce-ai pus in cafea dis de dimineata mey? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
slimatei spune:
nustiu mey...da' vad ca au fugit fetele..si ma intreb
oare ca am venit eu sau din cauza cafelei
ma intreb si eu ca si tine![]()
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
ori a fost vreo doza prea puternica ca se dezobisnuise lumea![]()
ori a fost cu efect
si s-a pus lumea pe treaba![]()
papa buuun