Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele Sf. Maria!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Ramonica,am vrut sa ii duc dimineata la biserica noua,apoi in parculetul in care mergeti si voi! nu am reusit sa-l conving pe Sebastian sa iasa afara (de pe la 7:30), iar cand s-a hotarat, in sfarsit, era prea tarziu (pe la 9:45),deja era cald rau afara.Ramane pe dupa concediu..
Lala,Anka.san,imi este dor si de plimbarile cu voi prin IOR,poate ne vedem in septembrie, cand sper sa putem sta mai mult-adica sa fie temp. rezonabile pana mai tarziu ziua.Apropo,eu nu mai re-incep serviciul de la 1 septembrie, ci de la 1 oct (am noroc de o sefa super, s-a gandit ca trebuie sa reacomodez "bestia" la gradinita- si nu glumesc, anul trecut fiind si primul an a fost f.f. greu...tati sigur nu ar fi facut fata si ar fi cedat)
Mihuta,idem si Stefania- nu merge de-a busilea,in schimb a inceput sa paseasca f. bine sustinuta (este si vitezomana..).Cu mancarea greu la noi, mananca f.f. putine legume cu carne,sunt zile cand le refuza total (de altfel,nici la fructe nu stam prea stralucit-o masa,un scaun sunt muuuult mai gustoase..).Le mai mananca daca le "camuflez" bine in branzica (Fagaras de la Monor, de casa nu ii place; pe asta o mananca si Sebastian de vreo 2 ani jumatate..) sau in iaurt

Va pupam pe toti!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Shery,bine ai revenit!asteptam poze cu voi, plus mesaje care sa ne binedispuna (in stilul tau caracteristic,dupa cum imi amintesc)
RGE,ce mai face ursuletul?
Poate ajungem si noi o data in Herastrau,la o intalnire de bulgarasi si globulete,dar prin septembrie...
Alina si MAria, se apropie sfarsitul vacantei feerice
Adina, ce mai face Floris? mai papa tzitzi?

Celelalte fete cred ca sunt in vacanta,in diverse zari...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuli-ana

MIHA,uite aici niste !
E tare bine cand te pomeneste cineva...
Sa inteleg ca ti-a fost dor de noi???
Ai vreun secret pt noptile nedormite ale Dariei???Fac cinste pt orice sugestie

Offf...as vrea si eu o solutie magica pentru somnul de noapte.Are vreo saptamana de cand se trezeste din ora-n ora frate.Foame nu-i e,de durut nu stiu daca o doare ceva,ca atunci cand o iau langa mine ii trece de toate. Vrea si ea langa mine,vrea sa se alinte cu nasul in tzatza... Desi uneori is varza de somn si ma mai otzarasc la ea,o iau la piept si ma gandesc ca e o perioada si trece. In cativa ani.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra
Mi-a mancat si pamant cand n-am fost o secunda cu ochii pe ea, poate mai ia in greutate de la el, voi ce credeti?

Ati avut o super vara! Greu greu...dar cine are camara plina?
Eu azi am gasit-o pe Amira ca rodea la papucii de casa a lu' taica-su. Cred ca daca o vedea ...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Vai nu mai pot de cald ..vreau undeva la ...dar daca s-ar putea sa nu fie drum lung

Coasta de Azur cred ca e cel mai aproape!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica
noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic.

Apai viroza cu antibioticul se cam bat cap in cap,draga mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Nu mai pottt de caldddddddddddd

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Fetelor Antonia mea tocmai a mers de-a busilea prima data!!!!!!!!!!! Sunt fffffffffffff fericita!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

felicitariiii .... noi tot doar inapoi mergem de-a busile

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Merci! Si Antonia a mers la fel. Cam 2 luni i-a luat sa invete sa mearga si inainte.

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Felicitari Amira si Antonia!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Multumim!

Asa creste

Mergi la inceput

Citat:

Nu mai pottt de caldddddddddddd

Si eu la fel.Deja mi-am ridicat poalele-n cap ca nu se mai poate. Ce ne facem cu vremea asta fetelor?Ne coacem incet si sigur.

Mergi la inceput