Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Vai nu mai pot de cald ..vreau undeva la ...dar daca s-ar putea sa nu fie drum lung

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

[quote]citat din mesajul lui ram0nica

uitati http://family.webshots.com/photo/2670087670103351382UPCfBvpraji cu mure [url] cu care m-am laudat aseara

nu ma ... promit sa nu mai fac!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica
Aaaaa, sa inteleg ca... slalom printre muntii de jucarii?

N-ai inteles procedeul...Dar il vei intelege in curand... Deci...slalom faci ziua printre jucariile aruncate strategic prin casa.Muntele se formeaza seara cand prea obosita si enervata de aceeasi rutina zilnica,aduci grebla si le aduni intr-un colt de camera.

Aaaaa, incep sa inteleg! Acu' inteleg ca sportul pe care-l practicam aproape zilnic (de la o vreme incoa' de cand s-a adunat oboseala) avea un nume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
Suuuuper tare! E deja avansata! Mi-o si imaginez!!!

Imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-i filmez in seara asta la baie.Sa-i fi vazut cum se bateau amandoi pe prioritatea la dus,de fapt l-a prins apa care curgea , si cum Amira ii dadea peste maini si-l impingea sa fie ea prima.

Bataioasa de mica! Imi place mult de Amira ca are personalitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

SHERI,welcome back!
LAVINIA,si mie mi-a fost dor de voi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor,

noi am avut o noapte alba, de cosmar...

Eric a gemut si a plans aproape toata noaptea, l-am plimbat in brate cu schimbul... dadea din picioare si-si misca capul sintr- parte in alta... apoi incepea sa tipe...

nu stiu, or fi dintii sau burtica, sau paote caldura, n-am deslusit... acu e ok... sper sa nu repete figura la noapte!!!

i-am pus pe la 3 dimineata un paracetamol supozitor si dupa o ora i-am dat si 4 ml de Panadol.. nu stiu daca am facut bine, cred ca i-am dat cam mult, dar apoi i-am dat lapticu pe la 4 dimi si a mai dormit ceva...

voi ce ziceti? ati patit asa ceva?

noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:

mai fetelor,

Eric a gemut si a plans aproape toata noaptea, l-am plimbat in brate cu schimbul... dadea din picioare si-si misca capul sintr- parte in alta... apoi incepea sa tipe...

nu stiu, or fi dintii sau burtica, sau paote caldura, n-am deslusit... acu e ok... sper sa nu repete figura la noapte!!!

i-am pus pe la 3 dimineata un paracetamol supozitor si dupa o ora i-am dat si 4 ml de Panadol.. nu stiu daca am facut bine, cred ca i-am dat cam mult, dar apoi i-am dat lapticu pe la 4 dimi si a mai dormit ceva...

noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic.

si cum s-a manifestat la voi? de unde ai stiut sa-i dai medicamente? ai vazut ceva anume?
Eric n-are febra, nu e racit sau infundat, e activ si vesel, cateodata putin marait...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui eladea2005

mai fetelor,

Aaaa, pai nu i-am dat de capul meu tratamentul acela. Mersesem la pediatru. Si vazand ca nu-i trece si ca de ieri de la 17 pana dimineata la 9 a vrut sa bea in total 100 ml de lapte, m-am gandit sa mai aud si parerea altcuiva. Terminam duminica trat. asta si apoi ii dau antib. (cica e un antib. slab care nu se metabolizeaza in ficat, ci se elimina in aceeasi stare; nu reusesc sa descifrez de pe reteta numele).
Eric macar a vrut sa bea lapte, Vlad de cate ori vin cu biberonul urla. Cred ca il doare in gat. Dar nici cu lingurita sa nu vrea?! Nu-l inteleg. In schimb, singurul lucru pe care-l accepta e apa. Dar cu cana/pahar. Poate mai bine sa renunt la bibe si sa-i dau laptele la fel.
Se pare ca osciloccocinum-ul incepe sa-si faca efectul ca de careva ore bune e mai linistit... nu mai urla din nimic. Sunt curioasa la noapte daca reusesc sa dorm mai mult de 2 ore la un somn.
Asa a eu zic sa mergi cu el sa-l vada un pediatru. Chit ca e vineri si mai toti au terminat programul. Gasesti tu o varianta. Mi-e teama sa nu fi facut si el vreo viroza. Zicea dr. de la spital ca e destul de raspandita la bebelusipe vremea asta.

Mergi la inceput

Andreea, acum am vazut ca ai intrebat cum s-a manifestat la el: a inceput sambata noaptea, exact cum descrii tu, cu urlete si nedormit noaptea. El tocmai ce-si revenise de vreo 2-3 zile din ceea ce med. spusese ca era enterocolita (se pare ca numai aparent ii trecuse, ca azi a mai primit acelasi diagnistic pe langa cel de viroza). Intr-un final a adormit pe la 5 linisitit cu o sticla de lapte si s-a trezit la 9 destul de morcovit ca sa regurgiteze tot laptele mancat. Sun medicul si zice ca nu-i nica grav, ca e de la dinti (intr-adevar i-a aparut al 2-lea). Toata ziua nu a mai varsat; s-a linistit... in schimb noaptea a facut la fel si la prima ora a diminetii a iar. Am mers si a primit tratam ala, s-a mai linistit in timpul zilei, dar noaptea se trezea destul de des nervos. Cand am vazut ca cu trecerea zilelor nu mai vrea nici sa manance mare lucru mi-am zis sa merg si la spit.
Nu stiu daca am fost prea coerenta, dar nu prea mai vad sa scriu de somn .

Mergi la inceput

ups! ce uituca sunt: am uitat sa mai adaug la simptome si scaune dese, cate 3... si se putea observa cu usurinta ca nu digerase mai nimic din ce mancase + o usoara febra, si incepuse si sa tuseasca un pic, ca si cum si-ar "drege" vocea

Mergi la inceput