MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata fetelor!SLIMATEI BAFTA LA SLABIT!!!!ITI TIN PUMNII!!!!Ce mai faceti?Sper ca sunteti bn toate!Vroiam sa va intreb ceva ati avut dureri cd ati fost gravide pt ca ma mai inteapa cateodata burtica de nu mai pot bn nu des dar se intampla ba in parti ba in partea de jos.In rest ca sa va mai zic sunt bine zilele mele sunt trase la xerox dar asta-i alta mancare de peste.AAaa ieri am primit cadou de la seful sotului un cantar pt bebe de la chicco de cara sunt f incantata,de fapt tot ce e legat de bebe ma incanta ff tare!
+

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele,vad ca n-am pierdut prea multe pagini. Ma bucur de "intalnirea dc", de faptul ca sunteti ok si voi si copilasii.

Despre experienta noastra in tara, va spun ce am constatat..s-au reparat strazi,s-au amenajat drumuri pt biciclete,parcari,se construieste in prostie - dar nu mereu tinand cont de arhitectura,de ex langa niste case dragute ale Sibiului de altadata apare uneori un monstru de hotel supermodern.Si ,ma rog, mizerie..ideea aia ca daca exista maturatori,de ce sa aruncam resturile la cosul de gunoi..Sper ca intr-o zi sa ajungem si noi la alt nivel din punctul de vedere al educatiei. Dar a fost o placere sa revedem familia,prietenii,sa ne plimbam printr-un parc adevarat,sa facem un gratar la margine de parau..nu mai zic de aer,ce proaspat poate fi seara,cu toate ca ziua am prins si 32 de grade (dar noi,caliti de bella Italia,am suportat cu stoicism)..Frumos,ne-a parut rau cand am plecat!
Cat despre botez,a iesit foarte bine,Anais n-a plans deloc,a acceptat sa se pozeze cu "necunoscutii" si a mai si dormit pe parcursul zilei.Am facut o masa in cadru restrans la tara,la o pensiune agroturistica,tocmai ca ea sa aiba o camera unde sa stea linistita.
Pozici va trimit eu mai tarziu,sper sa apuc azi.
"toate lumile"

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

AA si vroiam sa va mai intreb ceva mi-am activat album de poze si acum am alta problema cum bag pozele?????Nici chestia aia cu scrisul colorat na-m reusit-o, ce rusine pe capul meu ,asa se intampla cd esti incepator!!!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetelor!
Raluca: felicitari pentru fetita voastra, v-am citit povestea nasterii si e foarte frumoasa, abia astept sa o scriu si pe a mea!Dupa estimari si eu ar trebui sa nasc tot in martie , in jur de 18.Din cate am inteles tu ai botezat-o acum , cand te-ai dus acasa.Problema mea e ca si mie mi-ar place sa fac la fel dar imi e putin teama sa astept pana in august.Aici avem vreo 2 prieteni dar mi-ar place sa am familia si prietenii de acasa alaturi de noi la un asemenea eveniment.
Tu pana la botez nu te-ai nelinistit pt ca nu era botezata?
Nu sunt eu foarte religioasa dar cred ca atunci cand e vorba de propriul copil devii.
pupici

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Apropo de slabit: avand in vedere ca nasc in martie si in septembrie ma casatoresc credeti ca am vreo sansa sa arat si eu cat de cat, tinand cont de faptul ca vreau si sa alaptez?
As vrea sa arat decent in rochia de mireasa!!!!!

georgiana

Mergi la inceput

Georgiana,noi avem un preot foarte apropiat de familie,cand am nascut mi-a facut o slujba acolo unde era si mi-a trimis mai apoi prin mama niste apa sfintita s-o folosesc in lapticul fetei sau in ceai,sa-i fac cruce peste patut cu ea si sa beau si eu,in loc de molitva aceea care iti "permite" sa iesi din casa...daca el mi-a zis ca e ok asa,nu mi-am facut griji. Am ales august pt botez pt ca sotul meu avea concediu si era si ea mai maricica ,m-am gandit ca suporta mai bine calatoria.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hi!
Raluca-bine ai revenit
ma bucur ca v-ati simtit bine in ro si botezul a iesit super
asteptam pozicile
si la noi se construieste f mult...
Bionda-pozici mai bine fa-ti un cont pe unul din site-uri si dupa ce le incarci pui linkul aici sau la semnatura
cred ca albumul numai dupa nu stiu cite puncte acumulate poti incarca,parca asa imi amintesc
cit despre scrisul colorat tragi clic pe scisul care-l vrei colorat de iti ramine un chenar pe el apoi dai culoare iti iasa culorile sidin nou clic pe ce culoare vrei
poti da pe vizualizeaza inainte de trimite si exersezi
site-uri de poze www.photobucket.com
www.hi.5.com
www.fotoeu.com
www.slide.com
www.onetruemedia.com
nu mai imi vin in minte acum
Giorgy-sper sa dai jos repede kg!!!!
Stefy-bafta si tie
Roxali-cred ca e nasol la munca dupa concediu
ne paste si pe noi cit de curind
Mamii-ce lucri? ai fost harnicuta?
va pup mergsa termin treaba

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetele...

da katia spala nishte vase

Raluk bine ai revenit asteptam pozici.Sa va fie de bine botezul.

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Aici aveti cateva..

http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/

Sunt in ordine inversa

Katia,Mamitzo

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ralu-ce a mai crecuttttttt
sa va traiasca crestinuta
super arati,esti in ottima forma si rochia imi place iar Anais e leita taticului
ce ochi albastrii
ce cadouri a primit la botez?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput