MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mai haideti la n'auziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna fetele!

Iertare ca nu am mai aparut pe aici...suntem inca la tara la mama, Eduard sta numai afara, abia reusesc sa-l fac sa doarma la pranz...mari distractii nu avem, am fost pe la diverse cunostinte si seara il duc la rau sa se joace in apa. Saptamana viitoare plecam iar la Bucuresti si de acolo la Tulcea.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Azi sunt cam cu moralul la pamant,m-am ingrasat teribil 13 kg in 22 sapt,nu mai am chef de nimic,obosesc ingrozitor de repede,degeaba incerc sa mananc mai usor pt ca tot ma umflu pur si simplu nu pot sa-mi explic cum unele mananca intruna si i-au in jur de 10 kg in toata sarcina iar eu care mananc regulat atat de mult!!!Plus am o celulita de nedescris iar cremele speciale sunt asa de scumpe aici incat nu prea iti permiti(azi am facut o exceptie am dat fuguta la farmacie si mi-am luat crema pt sarcina)cred ca o voi pune pe vara-mea sa_mi aduca din ro creme ca-s mai ieftine am inteles.Singurul avantaj e ca mi-au crescut sanii niciodata nu i-am avut asa de mari si chiar imi plac mi_ar fi placut ca dupa sarcina sa-mi ramana asa.

evl p

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda
....Singurul avantaj e ca mi-au crescut sanii niciodata nu i-am avut asa de mari si chiar imi plac mi_ar fi placut ca dupa sarcina sa-mi ramana asa.

evl p

si-ti vor ramane mai mult daca alaptezi

stai linistita ca eu am pus 35 de kile toata sarcina..e vina mea pe deoparte ca nu reusesc sa le dau jos..f.f greu..deh..imi place sa mananca.... stiu ca depinde un pic si de metabolism..de ex. auzeam la alte fete care imi spuneau..eu nustiu cum ai reusit tu sa te ingrasi atat.. e si greu tare..daca eu am intrerupt orice activitate fizica..cum ma'sa sa nu te ingrasi..+ ca de miscat te misti asa cum spui tu..si..si...

e greu da' trece..si ai sa vezi ce mandra ai sa fii cu copilasul tau.. toate astea trec ..le uiti..important e comoara ta..gandeste te ca fara ea eu acum nustiu daca as rezista.. e un sentiment atat de puternic...

oana ma bucur ca ne mai dai vesti..imi imaginez ca e frum acasa..acu mi'ati facut si mie pofta vreau si eu..

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara tuturor!

Vacanta placuta si din partea mea celor care pleaca in concediu.
Si eu sunt in Ro. Vreau sa va spun ca e ultima data cand vin in Ro cu masina.Au trait momente de groaza. PAna la intrarea in Ro a fost destul de ok. Din moment ce am intrat in Ro , Alessio a plans tot timpul.Drumurile sunt atat de groaznice de-ti face creierul tandari. Cand ne opream , tacea si Alessio. Cand plecam, o lua de la capat. Nu reusea deloc sa adoarma. Avea ochii rosii si umflati de plangeam si eu alaturi de el. Nu ma asteptam absolut deloc sa fie asa. Acu' sunt deja stresata ptr drumul de intoarcere.
Acasa e frumos. E relaxant. Nu mai fac mancare, curatenie. Ma cam plictiseste soacra. E asa de logoroica de ma ia durerea de cap si nu reusesc sa o seguiesc in ceea ce vorbeste. Ajung sa ma fortez sa ma concentrez ptr a fi atenta la ce spune. Aici viata e aceeasi. romanii au ramas cu aceeasi mentalitate: vai!! nu are caciula??? vai dar nu e curent??(32° in casa) vai nu-l tine asa ca oboseste.vai dar ii farimi plamanii.(cand il ajut sa garaie).Off...ce lume plictisitoare.

Va pup,sanatate maxima!

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinaleguti spune:

Buna fetelor, va scriu di n Slatina , noi mai avem inca doua saptamani de vacanta....suntem aici de la inceputul lui iulie....
sunt un pic cam ingrijorata pt ca il am pe Cosmin un pic bolnav si nu sunt de loc multumita de medicii de aici (inafara de pediatra baietilor care era si a mea cand eram mica). Cosmin a inceput sa faca febra de vineri noaptea si pana ieri trebuia sa-i dau alternativ panadol sau nurofen ca la 4 ore avea deja 38,5...
am fost cu el la urgente si vroiau sa-l interneze si sa ii faca perfuzie cu antibiotice 9 fara sa-mi spuna un diagnostic)...bineinteles ca am refuzat si mi-a dat acasa antibiotice pe care vrand nevrand i le-am dat. a doua zi ,adica sambata iar la urgente cu febra mare si era alt medic care imi zice ca sunt inutile antibioticele pt ca are o viroza....de ieri nu mai are febra dar am continuat tratamentul made in romania cu zinat (antibioticul ) si panadol (paracetamol)....de azi la pranz i-au iesit niste brobonite pe fata si pe corp.
maine iar la medic !!!!!!!!!!!
va tin la curent
sper ca celelalte care sunt in romania sa fie mai linistite decat mine .
pupici

Mergi la inceput

Ce tot aveti cu medicii din RO pt ca nici aici situatia nu e prea roz.De exemplu eu am avut scurgeri menstruale pe la vreo 3 luni,am mers imediat la medic pt ca m-am speriat,il intrebam de ce si el mi-a zis ca e normal dupa care isi continua discutia cu asistenta(radeau de mama focului)Dupa ceva timp am inceput sa am dureri mari de ovare,usturimi la pipi,scurgeri fff abundente la fel n-am primit nici un raspuns,analizele abia le-am facut pt ca la inc sarcinii n-au vrut sa mi le faca ma trimiteau dintr-un spital in altul(medici dif)iar acum la ultimul control ii puneam dif intrebari abia imi raspundea,l-am intrbat daca o sa vin lunar iar el mi-a zis ca pt ce copilul oricum creste dupa aceea l_am intrbat ce este(sexul)si mi_a rasp sec ca el nu-mi face eco acum sa stea sa se uite la sex(in fine mi-a zis ca e baiat)dupa care imi zice asa:vezi maine te trimit in san remo sa-ti faca eco morfologic dar vezi trimiterea asta nu-i ca sa-i aflii sexul aia o faci tu suplimentar da?"Judecati si voi!Ce daca e Italia inseamna ca totul e mai bn dimpotriva mi-au parut niste oameni de rahat si ff needucati!aaaa sa nu mai zic ca radeau de mine cd le ziceam ca sunt casnica"dar cine te intretine,sotul,munceste pt amandoi?"ma intrebau ironic.Si cd ma gandesc ca azi treb sa mg cu rez de la analize ma ia durerea de cap!

evl p

Mergi la inceput

dana, ma bucur ca ai scris..asa imi fac si eu o idee..oricum imi imaginam de drumurile naspa..dar parca nici asa... si acum ma gandesc mai cu groaza
voi la intoarcere nu puteti sa luati un avion ceva?am citit la scutece ..scisese petro..ceva de genu' "traiasca avionul"... ma gandesc si la optiunea asta..noi ar fi tb sa plecam prin sept..da' eu stiu acum cum va reactiona stefy...deja imi face o gramada de probleme..nu mai vrea sa stea in ovet decat daca e catarata pe el..vrea sa stea fata la strada si cat mai mult in picioare... sa se tina ea de scune...eheee..cred ca inca nu's constienta

adina...multa sanatate la comoras... ce sa zic.. poate ati avut ghinionul voi sa dati numai peste incopetenti..tip de "dr house" asa cum spune si bionda.. e posibil oriunde sa dai peste tot felul de natarai... imi pare rau de experientele voastre..si eu le-am avut pe ale mele si aici si in tara... dar un singur lucru imi doresc sa imi ajute Dumnezeu sa nu trebuiasca sa ajung la mana lor..ca nu se stie..ce-ti mai complicatii mai combina..pe langa faptul ca nu te fac bine
adina dar paote o fi vreo alergie la antibiotic sau o intoxicatie ceva.. ce stiu eu imi dau si eu cu parerea

va pup multa sanatate tuturor...

eu am iar "colpo della strega"..mama ei de vrajitoare daca o prind... ce-i faceu nustiu cum le conbin..cum fac cum nu fac ..mereu ma capat cu cate ceva

m-ai mult mi-e frica ce am sa fac cu junioara..ca e asa zvapaiata..si mi-e frica ca nici in brate n'o pot tine..caci cum fac o miscare brusca asa ce ma taie... o durere...si'ntrpo sageata o tin...

o zi buna!

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

vad ca tot nu vreti sa veniti la cafea...

eu iar n'am dormit ..de data asta toata noaptea..mi-e un somn..si nu am chef de nimic...dar tb sa fac cat mai multe macar pana se trezeste..in sfarsit a adormit...

raluka esti cumva si tu in Romania?....scz dar am pierdut firul..si cum nu te-am vazut demult...stie cineva sa-mi spuna...?

pt cine doreste sa vada noutatea cu ce ma laudam zilele trecute, ca n'am mai apucat sa le pun.. da' le vedeti acum...

papa buuun

Mergi la inceput

Slimatei:se pare ca suntem numai noi doua pe aici.Ti-am vazut pozele si sunt tare curioasa care esti tu.Apropo numele meu adevarat e polia si sunt romanca cu origini rusesti.Cu ce-ti mai ocupi timpul pt ca eu ma plictisssseeeessssscccc teribil de mult?!

evl p

Mergi la inceput