MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata fetele!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Inainte de a pleca la drum trecui si eu pe aici sa va salut; diseara plecam catre tara.

cu putina intarziere ii spun si eu la LA MULTI ANI lui ALEKSANDER! Sa cresti mare si frumos, iar viata sa-ti ofere multe bucurii si satisfactii!

Salutam toate mamicutele si puiutii si sa ne revedem cu bine dupa vacante!

Pupici!

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza

dana vacanta placutaaaaaaaaaaaaa

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mimi da' cafeaua?

mai cu intarziere urez si LA MULTI ANI lui ALESSANDRO (DANA7MI)
ALEKSANDER (ALEX)scuzati intarzierea
si tuturor copilasilor care au mai adaugat o lunitza la tulpinitza vieti
numai bine tuturor!

dana vacante placute in ro..

oana si celelate fete care sunt in romania mai da ti si voi un semn..cum e in ro?cum va simtiti?

eu sunt la o pauza de capuccino ca cafeaua am sorbit-o demult dar cum soatza e in vacantza imi mai da si mie mici pauze de o tigara macar

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
iar Intuitia este o stiinta exacta

a bionda... ce inseamna elv p de la semnatura?

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

haideti la cafea de duminica dim asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!EVLP e numele meu(bine,initialele)Doar ce m-am trezit si eu mi-am facut un capucino(apropo capucino e la fel de periculos cum e cafeaua?)si repede am intrat pe forum curioasa fiid sa vad ce ati mai scris.Sotul meu drag a plecat cu baietii la pescuit asa ca imi voi petrece duminica singura.Planul era altul sa vin si eu cu sotia unuia dintre ei dar ea a fost sunata de sefa ei sa vina la munca si eh ghinion!!!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

iau o cafea si eu
buon giorno
nu am dat pe aici de un secol
fetele din ro distractie placute si sedere minunata!!!!!
relax la maxim va doresc

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

bine bine si pana la urma cun te chem..? preferi aaa bionda? ca la Roma..glumesc desigur nu te sup.

ei daca tot esti aici vino la povesti azi mai sunt si eu pe aici un pic mai mult

cat despre cafea..acum nustiu daca tie iti face rau depinde si de persoana in parte..dar mie dr. in gravidanta imi zicea ca pot lua si cate 2 cafele pe zi ..in schimb al 3-lea ar fi fost exagerat.. si imi spunea chiar si cate o tigara..dar una pe zi nu-i bai (asa de grav)mai ales pt cine are metabolismul mai complicat asa ca mine... pb cu intestinul.. . in fine.. eu am facut un pic cum imi parea unde am crezut ca fac rau ..am incetat ..doar nu era sa-i fac rau puiului cu mana mea...
in fine ca sa nu ma lungesc prea mult iti spun ca eu am baut min o cafea adevarata pe zi si e totul ok.. dar la mine era alta tb..pt ca aveam tensiunea mica ..defapt cred ca pt asta nu se recomanda cafeaua..mai mult si mai mult ca ridica presiune si se spune ca in gravidantza e deja mare..acum depinde de la persoana la persoana..eu tb sa beau 2 cafele si aproape de nastere ca sa o am normala defapt sunt eu mai anormala cu totul

papa buuun

Mergi la inceput

mai ioana da' eu am promis dovezi aici..numa' ca mie mi-e lene sa descarc sau asteptam sa vine fetele din vacantza sa se adune gasca

papa buuun

Mergi la inceput