Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 7
mada23 spune:
Georgicule...tare pesimista esti, asa era si Ubirica
cand m-am intalanit cu ea la monitorizare, si peste cateva zile ne spunea vestea cea mare. Doamne ajuta sa fie la fel 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
lalitica2000 spune:
neatza fetele,
mada,sper sa ai gura aurita si sa nu mai vina cilcul asta vreo 9 luni. mi-as dori sa nu mai vina rushii astia la nici o fata. tare mare nevoie am de vesti bune.
am fost aseara la Tutu, dar nu prea am avut noroc ca a avut 2 nasteri si pe la 7 jumate ne-a anuntat Ramona ca Tutu mai lipseste vreo ora, asa ca eu am plecat ca si asa mai erau in fata mea inca vreo 7-8 fete. Mi-am zis ca o sa merg de dimineata la spital dar nu am reusit nici cum sa ma trezesc in timp util, asa ca ramane sa incerc azi tot la cabinet ca zicea Ramona ca dupa ora 12 apare si Tutu pe la cabinet. sper sa prind curaj sa vb cu Tutu si de laparo+histero sa smulg o programare pentru septembrie
mada23 spune:
Lali...offf mai iubita, asa ma rog si eu in fiecare seara, sa ne daruiasca DD tuturor cate un prunc sanatos, dar e mai presus de dorinta noastra, tot ce putem face e sa nu ne pierdem speranta si sa nu deznadajduim.
Mai stie cineva ce face Ubirica sper ca e bine, nu a mai dat nici un semn 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
georgia_c spune:
mada23...ar fi asa ...de vis ... si ca vorbim de vise ...acum cateva zile, am visat ca am facut un test si ieseau 2 liniute , insa eram ffff linistita , in vis, nu ma bucuram ..eram tare rezervata ... treaba e ca io de felul meu cand visez ceva , se intampla exact invers ...oricum , ca sa vedeti ca nu sunt pesimista , o sa mai fac un test ...dar nu stiu cand ... ma ajutati si pe mine .. uite datele problemei .. 08.08 inseminare ..cand sa mai fac un test ....ma gandeam sa fac unul de sange ...dar mi-e ca daca imi mai iau odata sangerete ma tin de pereti ...
…dar cred ca ma duc la ids pana la urma …ceva costuri , ore de recoltare , pareri cand sa ma duc … astept opinii si sugestii 
lali, micuta e greu ... pana stai prima a doua oara la coada , apoi , te obisnuiesti ... si nu rata sa mergi dimineata la spital ..ca acolo merge super repede ..
magduza10, mii de pupaciosi ….
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aris26 spune:
buna,
ce fac fetele?
georgia - eu am avut testul pozitiv in ziua 12 dupa ov. un banal barza dinala banda.si nici macar nu a fost facut la prima urina. asha ca poti incerca unul maine dimineatza.
la ids, parca a costat 50 de lei sau 70....nu sunt sigura
. dar un sfat, sa nu te duci la prima ora ca o sa stai la coada de te saturi, daca ajungi pe la 10 e super lejer.
hai cu o veste buna!
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community
8
georgia_c spune:
aaaa.... aris .. m-am "linistit" caci io sunt z12 , numarand si ziua de inseminare , cu test negativ asa ca ...ce rost mai are sa fac bhcg ...poate doar asa sa dau banii aiurea ... asa ca ... poate mai incerc maine un test ...de performanta ..desi nu am nici un semn ... nici sani mariti , nici greata , nici nimic ... asta e
Albert Einstein
aris26 spune:
georgia - esti in ziua 11 dupa ovulatie....eu nu m-am "linishtit" pt tine. mai ashtept un test maine sau poimaine. sa fie un test norocos.
hai fetelor, stiu eu ca nu o sa ma lasati sa fiu singura pacienta a lui T la odiseea de aprilie 2009.
8
georgia_c spune:
arisica .... vine fata dupa tine ... mintenas ... numai ca uite ma gandeam si io ca o sa am semne ceva .. o greata mica .. sanii sa ma doara altfel decat de obicei (ca ma dor inainte de cm)... dar nu si nu ... asta e ... vedem .. pana maine poimaine nu mai e mult ... mult a fost , putin a ramas ... asa ca ... indiferent de ce va fi va zice fata ... si culmea e ca , fata de alte dati is infinit mai linistita ... calma ... relaxata ....
Albert Einstein
georgia_c spune:
mei fetele apai io inteleg
concediu'.. concediu.... dar chiar asa slaba activitatea ... vine arisica
, pe la noi , care e graviduta , si noi ne pitim .... hai cine se mai arata , sa ne mai povesteasca aris , de semne, de stari , ca maine poimaine o sa ne intereseze si pe noi ..............
Albert Einstein
tamaryllis spune:
la mine CM-ul inca nu s-a instalat dar oricum nu mai sper, caci am toate semnele de CM.
Mei georgica, esti linistita pt ca daca nu o sa ramai acum gravi, o sa o patesti luna viitoare sigur la rude! si o sa ne dai indicatii sa o patim si noi!