Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, am si eu o intrebare: daca ovulatia e OK, endometrul bun, foliculii se sparg, etc, de ce mai e nevoie de hormonale? de progesteron inteleg, dar celelalte?
nu intreb ironic, ci ma intereseaza sa stiu daca ar trebui sa mi le refac sau nu, caci nu mai stiu ce analize sa imi fac.
acum l-am trimis pe sot la analize si maine iau rezultatul. Sper sa fie bine!
oricum eu mai am o problema: nu mi-am facut vaccinul antirubeola! of!
voi l-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

tamy tutu spune ca daca toate sunt ok nu mai e nevoie de analize hormonale. e bine totusi sa le faci pt linistea ta.
eu joi imbatranesc cu inca un an. fac 32.inca un an fara nici un rezultat. sunt putin trista. sunt inca optimista. vom reusi noi pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Rocsi, capul sus, esti inca tinerica, stai linistita. Daca te ajuta pot sa iti spun ca la 32 de ani inca nu ma gandeam la bb, sau doar foarte putin, nu spun ca a fost bine ce am facut, dar inca esti tanara. Mai asteapta si tu sa te intristezi dupa 35 de ani, te rog frumos. Asa ca fruntea sus ca mai ai niste ani de incercari.La multi ani si sa ne traiesti, iti spun dinainte sa nu uitpup.p.s. asta nu inseamna ca fetele peste 35 ani au voie sa se intristeze, mai pe la 50 au voie, pup pe toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tamarillys, asa stiu si eu ca si rocsy ca daca ovulezi corespunzator el nu-ti da sa-ti faci analizele hormonale. pentru linistea mea, eu mi-am facut toate analizele hormonale chiar daca ovulez cum trebuie. Mi-au iesit toate OK, precum era de prevazut.

fetelor,eu in concediu am apucat sa-mi trimit sotul sa-si refaca spermograma. la 2 zile jumate abstinenta i-au iesit 50 mil dar cu o mobilitate A+B de 20%. data trecuta cand si-a facut spermograma avea 4 zile abstinenta si au iesit 68 mil cu mobilitate A+B de 45%. Din asta eu as intelege ca daca prestam fufu o data la 4 zile e mai bine pentru gigeii, or fi mai mobili decat sa prestam la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele ...
deci , daca cumva credeam ca exploatarea omului de catre om s-a sfarsit , ei bine m-am inselat .. m-au terorizat cu munca ... ma baga la balamuc , fiecare cu ideile lui .. mai am putin si im cumpar un bici sa ma flagelez singura ...
daca nu-i , scapa ieftineanu .. noroc ca am cam terminat ... piuh ......
bon...acum ca mi-ati scuzat absenta , sa trecem la povesti ... lali , bine ai revenit .. si prinde cm-ul ala , rupe-i picioarele , luna urmatoare sa nu mai aiba cum veni, ok ?...aseee...
ilenus , si io astept, nici nu stiu ce ..aaa..de fapt rusii , sa plec la "rude" sa ma "insamanteze" de toamna , ca de vara fusei , si nu da semne ca s-a prins ...
legat de hormonale ..."io ma ovulez" pe unde apuc , trompe ok , uter ok , un pic de endo ,asa de prasila , si totusi un TSH marit .. ei da de asta ce mai ziceti .. so , daca aveti posibilitatea ..faceti aceste minunate analize .. TSH , T3,T4... macar atat

va pupa fata , spor la fufu , la teste ... la orice .. va urez in avans ca cine stie cand mai scap de "fiara" de sefu' , sa va mai vizitez

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi fete dragi, fac eu onorurile azi:
poftiti la cafelutza, ceiutz, praji si alte alea
Am lipsit motivat munca , munca si iar munca, acasa si la servici
Lali....bine ai revenit luna urmatoare cm nu mai vine, am vb io cu el
Georgi...ma bag si io cu tine la sclavie presimt ca otubuzul ala pt "vecini" va ramane fara ghid
Aerlilian...da-i o sansa lui tutu, fiecare fata cu problemele ei, e singurul la care avem acces si face IA la spargerea folicului, e mare lucru sa stii, din ce am citit pe la celelalte spitale nu au nici o treaba cu foliculul z14 e etalon pt toata lumea. alegerea iti apartine. fata sa ia cea mai buna decizie
Rocsy....LA MULTI ANI in avans, nu fi supi, cu siguranta vei primi cel mai minunat cadou in curand
Tamy...
va doresc o zi super !

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor !!! crisarh asa e nu ar trebui sa ma intristez dar anii astia trec prea repede iar eu pana la aceasta varsta nu am ramas nici macar o singura data. asta ma ingrozeste cel mai tare . dar gata cu tristetea ca nu face bine. Dumnezeu stie cel mai bine ce face. ma las in voia lui. poate intr-o zi se va indura si de mine si imi va da un bebe.
pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetelor, tot stau si ma gandesc ca daca Tutu e cam singurul care face inseminare la spartu' foliculului, atunci poate ar fi bine sa ii propunem sa faca din camera aceea de langa baie o camera de "odihna" dupa inseminare. Nu stiu cum rezolvm problema cu Matei, de fapt cu plimbatul gigeilor.
cred ca nu mai am la ce sa ma gandesc si am inceput sa debitez diverse....
toate fetele
haideti, care mai veniti cu vesti bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
ce faceti voi ... ?... care mai e viata voastra , artistica ?..
je m-am intepat de 3 ori in 4 zile , pt anelize.. zici ca ma droghez.. non stop ...
noutati … la capitolul bune , de la TSH= 6.72 am ajuns la TSH=4.49(valoare normala 4.2), in aproape 1 luna de tratament cu vitex … sunt super incantata … si asta datorita lui miki-miki de la naturiste care e o fata de milioane , si m-a ajutat si sfatuit ce sa iau ….

la noutati , nu tocmai bune .. azi in z12 de la inseminare(numarand si ziua inseminarii-08.08.08) , test de sarcina negativ … asta e … cred ca ghidul face bagajul pt drum …

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Georgia hai capul sus ca doar te pregati pt un drum cu succes, nu?!

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput