Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Buna !! Ma primiti si pe mine in clubul vostru ?? Poate am mai mult noroc si trec de la statut dea spiranta la cel de . Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii? Unde are dr. T cabinetul particular si ce nr de tel are? Cred ca as vrea sa iau si eu legatura cu dansul dar nu am nici o idee despre felul in care sa-l gasesc!! Va urez tuturor o toamna minunata , cu multi bobocei!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Clau , dl dr are cabinetul pe str Sandu Aldea nr 86 , pe langa Manastirea Casin . Iar telefonul e facut public : 0723999939
Aproape in fiecare zi il poti gasi la cabinet , insa trebuie facuta in prealabil o programare , la nr 0720099299 . Ne spui si noua "povestea" ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna dimineata fetelor!
Ca la mine nu e tocmai buna, dar merg inainte, caci alta solutie nu am. Cm-ul nu s-a instalat cu drepturi depline, dar il simt aproape, deci cred ca de maine incep cefalexinul.
Teodora, multumesc pt schema de tratament. O sa incerc sa o modific pt noi, caci sotului nu i-a priit tribullus-ul.
Poate ne spune cineva ceva concret despre multimaca: a refacut cineva spermograma dupa multimaca?
Anaconda, ce ti-a spus medicul despre operatie? S-a inlaturat problema?

Sa aveti o saptamana plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

dragele mele,

m-am intors din vacanta cu forte proaspete. Din pacate nu ne-am intors 3 ci doar 2. chiar in a doua zi de cand am ajus in malta mi-a venit ciclcul asa ca....azi ar trebui sa ajung la Tutu, deorece este Z9. fiind in concediu am uitat sa sun sa ma programez. stiti cumva daca il gasesc azi la cabinet, de fapt daca este toata saptamana?

am sa ma pun pe citit din urma sa vad ce s-a mai intamplat

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor! daca felix e in concediu va invit eu la ceiut si cafeluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, vad ca repede te misti de cand ti-ai luat inima in dinti si te-ai hotarat sa faci laparo. Chiar daca nu esti foarte optimista in privinta reusitei acestei inseminari de vara, eu iti tin pumnii si sa dea DD sa iasa cu II liniute

bun venit noilor fete si sa ajungeti cat de curand la odisee, ceea ce imi doresc si pentru noi de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor ce faceti azi? nu sunteti deloc active.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

E din cauza caldurii, Roxy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu nici nu stiu ce v-as putea spune...Astept.Astazi e z19 si astept...Nici eu nu-mi fac mari sperante,pt ca m-am obisnuit sa nu se intample nimic.Luna viitoare zicea Tutu sa facem o inseminare,dar nu vreau sa o fac cu el.Probabil voi gasi pe cineva la Giulesti sa o fac.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Pup fetele!!!Si eu m-am obisnuit sa nu se mai intample ceva.Vine cm si totul e normal.Daca nici luna asta nu se intampla , merg la tutu sa-i cer sa imi faca histeroscopie, daca nu merg la altcineva.E a doua luna de cand iau branca ursului, vine mai multe zile, a ajuns la 5 zile, dar cantitatea pe zi nu s-a marit, dar macar e rosu frumos. Sper sa fie de bine.Maine merg la o doctora din Polizu pt analizele anuale, papanicolau ,..... Am sa o rog sa imi dea sa fac niste hormonale si ce altceva mai crede ea de cuviinta. Apoi am sa mai vad.Tutu mi-a zis sa incepem IA, dar .... nu stiu.. inca.... offf. Poate va urmez si eu in autobuzul pt szeghet.Cam atat de la mine. Incerc sa imi ridic moralul ca a cam cazut nitel pe jos si nu-l mai gasesc.va pupaspiranta la

Mergi la inceput