Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 8
mada23 spune:
Arishica...ti-am vazut punctuletul
e dulcel foc, seamana cu tine
, sa stea cumintel acolo si sa se faca mare 
Georgi...
pot sa bag o majoreta? te rooog, simt io ceva 

Ilenutza...draga te-ai ascuns
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
rocsy2007 spune:
lasa georgia nu fi trista chiar daca e negativ. eu stiu pe cineva caruia i-a iesit negativ si mai tarziu asa ca nu dispera. mai ai timp sa visezi . si daca nu si nu lasa ca mai sunt luni. ce putem sa facem decat sa asteptam. altele raman numai cand se uita barbatii la ele si noi ....offffffff las ca noi cand vom face facem 3 nu unul sa le aratam noi fertilitate la toti.
ati vazuto pe tipa aia la stiri care a facut 7?
mada23 spune:
Ei na
7??? ei nici chiar asa. las' Rocsanyca ca noi suntem speciale si facem bebei speciali 
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aris26 spune:

mai...7??!!! nici chiar asha. dar nishte gemeni ar merge.
mada - saru'mana...![]()
...nu-i asha ca e frumos![]()
daca ati stii voi de cate ori m-am uitat la pozele astea....cred ca nici la alea de la nunta nu m-am uitat de atatea ori
acum sa va zic de semne. din pacate nu am veshti bune pentru ca totul seamana cu ce simtzi inainte de cm. adica: sanii m-au durut exact ca inainte de cm(nimic special georgia...asha ca....)ba chiar mai mult am avut chiar si durerea aia de burta ushoara si infundata, exact ca inainte de a veni rushii. singura chestie mai ciudata a fost o ushoara ametzeala cand m-am agitat cu nishte bagaje. am mai avut si o scurgere ceva mai abundenta, dar fiind prima luna fara utrogestan...nu am luat-o in considerare. in concluzie daca nu eram eu convinsa ca mi-a intarziat cred ca nu faceam nici un test dar se pare ca a fost doar o intarziere a ovulatiei post laparo.
a, si a mai fost ceva. temperatura a fost peste 37 in fiecare zi. nu luata ca la carte, asha pur si simplu, dimineata la cafea.
8
georgia_c spune:
mada ...scoate micuta tot ce vrei tu ...macar tu sa ai ceva "simtiri " ca io is lipsa totala ..daca ai "simtit" bine , te fac nasica virtuala a lui bb ....
..te las sa-i alegi si un nume .. vai de capul meu , ce vise imi fac .. aoleoooo... sa ma trezeasca cineva ... ca o iau raznea
aris ..io ma tot gandeam asa , ca voi avea o alta durere de sani ..alfel decat de obicei ..si daca pana acum mergeam cu ele atarnad prin casa ..acum imi ridic tricou' la fiecare oglinda ...s din casa (sa vad vinisoare)... nu va ganditi mai departe ![]()
rocsy , am perioade in care accept usor , ca cm vine luna de luna ... o sa vina ea si vremea sa nu mai vina 9 luni ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
Georgi...ti pupicesc tare ,
trezirea
, dar ramai aproape, DD ne surprinde cand ne asteptam mai putin, asa ca lasa-te purtata de val,
pt nasit, faci un pui de Adreiutza
, ei mai glumim si noi sa mentinem pisicul proaspat 
asteptand miracolul

aris26 spune:
georgia - hahhahahhaha....imi suna f cunoscut povestea asta cu tricoul in cap la fiecare oglinda...cam asta am facut si eu in fiecare luna. si uita ca degeaba. de abia zilele astea am inceput sa vad nishte vinishoare mai inchise la culoare si parca ar fi mai multe.
8
aerlilian spune:
Mada ,nu m-am ascuns,dar si eu,ca si Georgia,am o zi tare naspa la serviciu...Abia acum m-am mai linistit...Cat despre sansa acordata lui Tutu...am facut pe dracu in patru sa ajung la el,asa ca,i-as acorda milioane de sanse,nu doar una.Numai ca,spune-mi tu,daca statistica reusitelor este favorabila lui.De fapt spune-mi de una dintre noi,de pe acest forum ,careia i-a reusit IA facuta la Tutu.
Georgia ,surprinzator si eu sunt la fel de linistita ca si tine.Ma gandesc doar la IA si nu am nicio speranta de la luna aceasta.In ceea ce priveste testul de sarcina...nici nu stiu ce sa-ti zic.Parerea mea e sa nu te mai intepi pt bhcg,dar sa repeti testul maine sau poimaine.
Stiti,de cate ori se apropie CM si am simptome,ma incurajez gandindu-ma la Ralu_t ,prietena noastra de la endo.Ea umbla cu tampoanele in buzunar si cu no-spa in geanta,pt ca avea dureri premergatoare cm-ului.Si se uita in chiloti din ora in ora.Si stiti cum s-a terminat?S-a terminat cu frumosul Tudor pe care il tine astazi in brate.
lalitica2000 spune:
bag de seama ca nu prea am nororc de prezenta lui Tutu. Azi am avut treaba prin oras pe langa spitalul Elias, drept pentru care am zis sa dau o fuga si pina la cabinet. Am ajuns la cabinet pe la 1, deja erau vreo 6 persoane.Numa' bine pe cand mai aveam o persoana in fata mea iese Tutu si zice ca lipseste un pic ca are o cezariana. Mi s-a facut rau. Vreau sa va zic ca am stat pina pe la 2:10 si daca am vazut ca nu a sosit inca am plecat ca trebuia sa ma intorc la serviciu, asa ca diseara iau iar drumul cabinetului in speranta ca il voi gasi acolo...
georgia_c spune:
lilisor , si io care credeam ca tu stai cumntica intr-un colt sa te nidezi
ia uite ce faci .. lucri de zor .. nu e bineeee
. Glumesc
arisica , daca zici ca nu mai trebuie sa caut vinisoarele ca apar mai tarziu
gata nu le mai caut
ptiu ..ce veste minunata
am scapat de 1 lucru .. mai am alte zeci
..
mada .. si mie imi place andreea .. dar mai am si altele in vizor
lali .. tu devii pericol public
cum ajungi la cabinet cum naste cate o pacienta de-a lui tutu