Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 4
mcrissa spune:
Teo am vazut si eu pozele si l-am vazut si pe tutu.unde v-ati gasit voi sa va pozati?
daca am facut aseara la 7 pregnyl cam cand se sparge foliculul?ca de maine ar trebui sa bag utro si nu stiu daca sa ma apuc?
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
georgia_c spune:
buna fetelor ...
LA MULTI ANI , tuturor celor cepoarta numele Sf Fecioare Maria , si derivate .. sa fiti sanatoase fetele (gada noastra magdita sa ne traiesti), si sa se umple de gravidute pe aici
scuze .. mii de scuze .. insa am avut si din pacate inca mai am multa treaba la munca
nici sa citesc din urma nu am mai apucat , mai nou azi noapte am dormit 3 ore , caci am avut musafiri , iar acum sunt pe butoane .. mi-e frica ca imi pica capul pe tastatura si ma prind astia pe aici motain
bonnnn ... io ce sa va spun despre mine ...ca am vazut asa in fuga calului ca ma intreba ilenus ,apai nici sa ma nidez nu am avut vreme ... adica m-a intepat un ovar , apoi altul .. apoi m-am gandit io poate am facut chisturi , dar de la ce ?..ca nu m-am stimulat ... in concluzie cred ca am cam racit .. si ca sa ma enerveze la culme , acum nu ma mai doare nimic ... azi fac 1 sapt de cand m-am "insamantat" de vara .. si astept ...sa vedem cand ma lasa nervii.. aia slabi de baba , si ma bag sa fac teste
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
GArGAritza27 spune:
Magdita concediu placut si multumesc mult pentru incutrajari si sper din tot sufletul sa te intorci din concediu cu un samburel mic acolo unde trebuie.
O sa va tin la cuet cu ce va urma.
Va poop pe toate si weekend placut!
Speranta moare ultima
magdita spune:
Multumesc mult pentru urari fetele mele , sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a deveni mamici .
Mcrissa, in mod normal, dupa pregnyl, ovulatia are loc cam la 24-36 ore, insa cel mai bine se certifica ecografic, ca sa stii de cand pui utrogestan, altfel progesteronul continut de utrogestan inhiba ovulatia.
Va pup dulce pe toate si sa va gasesc gravi, ok Georgic?
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
tamaryllis spune:
azi, Z27 din 30 am test negativ. o iau de la capat si luna asta! o sa incep si eu tratamentul cu cefalexin si aulin din Z1
mihailescu teodora spune:
Heyyy,ma bucur mult ca v-a placut surpriza mea!
Mcrisa,pozele au fost facute aseara la cabinetul dr-lui T!Stiu ca el are o slabiciune pentru copilasii ,,moshitzi''de el,asa ca placerea a fost reciproca:a mea de a-i poza si a lui de a-i revedea si altfel decat plini de vernix
Cu mare placere va ofer permisiunea de a pune link pe prima pagina!
Tamara,iti scriu mai jos schema de tratament pe care am urmat-o amandoi,dupa ce m-am laparoscopiat eu,adica de pe vreo 27.12.2006 pina pe 25.01.2007,ca apoi am ramas !
Eu-cicluri anovulatorii:
-6 cps naprasnic/zi;
-3 cps BU/zi;
-2 omega 3/zi;
-1 fiola de panaxginseng/zi;
-ceai naprasnic-2 cani/zi;
Sotul:oligoastenoteratozoospermie:
-3 Tribullus Terestriz/zi;
-6 naprasnic/zi;
-3 Bu/zi;
-3 telina/zi;
-1 Bio-Se-Zn/zi
-1 Zn 10 mg/zi;
-2 Omega 3/zi;
-1 fiola panaxginseng/zi;
-1 fiola buvabila de L-carnitina-1 mg/zi
Bafta multa si sa se lase cu burticute dupa concedii!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
georgia_c spune:
teodora ... aseara am luat tot albumul tau cu poze la rasfoit ... de cand era bb mic .. cand se uita in oglinda de-a busilea .. si e scump .. un copil zambacios ... mei , am io impresia ca dr t , cand e vorba de copiii ... e tare "fleoscait"..adica se topeste tot .... nu-l vezi des fiind asa luminos si deschis ... ei da , pt pozele astea , imi fac mea culpa ca io i-am mai dat dr t cu batul peste degete ... asa virtual ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Magdita,LA MULTI ANI,scumpa noastra!Sa-ti dea Dumnezeu cadoul mult visat!!!Sa te intorci si tu cu bb,da???
crisarh spune:
La multi ani !!!! Mariilor si MarinilorSanatate si sa va aduca DD multi copii sanatosi, si multa fericire pana ala adanci batranetipup feteleaspiranta la
lucialu spune:
Tutunici eu una va multumesc pentru urarile cu ocazia lui 15 aug.Si sa va dea si voua DD asemenea!Plec si eu ca acusi e vara pe sfarsite chiar de temperaturile sunt inuman de ridicate.Sa va gasesc sanatoase si voioase de dorit chiar burticoase!Adeca nu grase ci doar gravidoase!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...