Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72
Raspunsuri - Pagina 3
tamaryllis spune:
concediu placut felix. Iti doresc din toata inima sa te intorci cu un samburel in burtik
mihailescu teodora spune:
www.flickr.com/photos/21367727@N02/2763664116/" target="_blank">SURPRIZAAAAAAA!!!!!!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
machus spune:
Ce surpriza Teo !!!
Ce mare s-a facut papanashul tau !!!Si ce gropite avem !
Pozele cu dr T sunt super !!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
tamaryllis spune:
Teo, sa-ti traiasca minunea! Ma bucur ca ai scris iar aici. Eu iti citisem povestea in capitolele anterioare, cand am cautat informatii/tratament pt/despre astenoteratozoospermie, pt ca acelasi diagnostic avem si noi si m-am bucurat sa vad ca altii au reusit.
Pozele cu dr. T sunt o surpriza chiar placuta! Era induiosat!
o rugaminte am: sa ne spui si ce schema de tratament ati urmat
bb frumos!
rocsy2007 spune:
buna teo. noi nu prea ne cunoastem dar iti urez sa iti traiasca bebelusul si sa te bucuri de el.
machus spune:
LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIUCILOR
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti !!!
Va doresc o zi racoroasa.]
Tare rau imi pare ca nu locuiesc intr-un oras de munte...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
GArGAritza27 spune:
Buna dragele mele si in prmul rand La Multi Ani tuturor Mariucilor.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine, nu prea scriu pe forum dar va citesc tot timpul.
Pot sa spun ca de sapt aceasta m-am alaturat grupului vostru -am fost pt prima data la consult la dr. T. Mi s-a parut un tip de treaba, dar mi s-a parut ciudat insa ca nici nu m-a intrebat cum ma cheama, si probabil ca data viitoare cand ne vom intalni va trebui sa ii povestesc istoria mea.
Vroiam sa va intreb cum e cu laparoscopia cu dr. T pentru ca am un chist pe ov stg si mi-a zis ca trebuie scos, sincer mi-e un pic teama de interventia aceasta, dar daca trebui asta e o facem si gata.Aveti idee cam cat dureaza recuperarea dupa laparo? cam cat trebuie sa stau acasa? Ce stiti despre FIV cu dr.T, se ocupa el sau colaboreaza cu alti medici? (am fost la alt medic inainte si mi s-a pus diagnosticul de menopauza precoce, si se pare ca daca se va confirma diagnosticul asta ma asteapta).
Va multumesc mult
Speranta moare ultma!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Maicute Maria, sanatate cu carul si sa ploua cu bebici sanatosi !!!
Teo, mare surpriza ne-ai facut cu aceste pozici ! Daca imi dai voie, as pune link-ul pe prima pagina, sa avem acces la aceste poze minunate mereu . S-a facut baiat mare Mihnutzul tau . Sa-ti traiasca si sa va umple inimile de fericire !
Fetele mele, eu de luni voi fi in concediu o saptamana, asa ca nu o sa mai intru pe forum, voi fi la mare cu nepotelul meu scump . O sa va rog pe una dintre voi sa va ocupati de subiectul nostru saptamana viitoare, cred ca va trebui deschis capitol nou. Rocsy, poate ai tu timp sa imi tii locul .
Va pup pe toate si dati bataie, ca deja e mijlocul lunii august si nu prea avem gravidutze noi ! Sa va gasesc pe toate gravi cand ma intorc !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
magdita spune:
Gargaritza, bine ai venit printre noi ! Despre laparo, gasesti toate informatiile esentiale pe prima pagina a subiectului nostru. Orice nelamurire ai, ne poti intreba si te ajutam. Recuperarea nu este nici foarte usoara, dar nici foarte grea. Eu pot spune ca dupa doua saptamani eram ca si noua, parca nici nu o facusem. E mai greu in primele zile, cand ai dureri de umeri, de burtica si balonare destul de inconfortabila. Dar merita, ca sa stii sigur cu ce probleme de infertilitate te confrunti, merita facuta ! Despre FIV cu dr.T nu stiu prea multe, urmeaza sa se deschida clinica noua la care mai colaboreaza cu doi medici straini.
Tinem pumnii si iti uram sa ti se implineasca visul in curand !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">