Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Salutare,mama ce de news pe aici auzi la Doris si-a schimbat culoarea , Laura e gata zacusca sa stii ca s-a aprins si la mine beculetul si o sa fac si eu o portie next week,Katik cum a fost ieri,cum sti sarbatorit,Silva eu nu te-am felicitat ptr marirea de salariu ca am sperat sa vb pe mess,dar nu am mai deschis de cand e Helmut aici ca nu am vreme,umblam deja prea mult,ieri am fost la strand dupa ce am mai fost la biserica de dimineata sa stabilim ce mai e de facut,vineri mergem la spovedit-impartasit,mai avem de luat batista si se pare ca ne mai trebuie ceva acte ptr Helmut de la catolici,pozele tale sunt super de la zoo,nu te mai necajii cu americanii,lasa-i in fras,io cand ma gandesc ca o sa fac cu nervii iar cu nemtalaii ma ia cu dureri de cap,dar ce sa faci ce la vie, Ano ce ma fac cu tine.... pai nu am zis ca numai am D-soara de onoare ca Deni vrea la mare,e plecata in tabara la Costinesti si chiar imi fac griji cu frumusetea mea de fata sa nu faca prea multe valuri pe acolo,io stiu ce am patiti la strand cu ea ca veneau baieti la ea sa-i spuna ca e frumoasa si nu -si mai dezlipeau ochii de la ea,Geta ce mai zici,ti-ai revenit dupa concediu,ce mai face Alex al tau,poate vin sapt viitoare pe la regionala iar ca ma bazaie colegele.
Mergem sa ducem sequoia la spalat, cred ca se crucesc baietasii de la spalatorie cat vor avea de spalat la ea,dar le dam bacsis ce sa facem cu ei.
O zi buna sa aveti la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Claudia, maine poti veni la Modex, de la 17. Am timp de tine...
Ma suni daca vii, sau imi lasi pe ms mesaj, ok?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Salutare,
Kati...sper sa-ti fie de folos informatiile...Pe Alex,pe la varsta Krisztinei,il interesau rechinii,soparlele,dinozaurii si serpii...
Silvanoooo...ce pasula ai facut?Uscata sau verde?ce pofta-mi e...numa' ca ma gandesc cu groaza sa fierb o oala in conditiile in care termometrul din casa arata 28 de grade cu plus...facem sauna.
Doris...io nu mi te inchipui blonda...pe bune...ia baga o poza cu noul look sa ma dumiresc si io ce-ai vrut sa descri...
Buey...vorba lu' Doris,care pe unde mai dati cu sapa?
Hai va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Claudia...ai admiratia mea...ca ai curaj sa lasi fata in tabara la mare...nu stiam ca ai trimis-o la Costinesti...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Initial am zis ca nu scriu, dar inca sunt socata si revoltata.
Nu stiu daca ati auzit de accidentul grav de aseara.
Eram la Pizzeria poli, accidentul a avut loc exact acolo, si sunt nervoasa de crap...
Detalii , www.tion.ro/" target="_blank">aiciapoi va astept parerile...
Un medic sa fuga de la locul accidentului, dupa ce a omorat un baiat care era pe trotuar, e mai mult decat incredibil...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Si ce mi-e ciuda...ca va scapa nevinovat...parca vad...ca doar asta e sistemul...
Iar despre salvare, no coment, a venit in 13 minute, tinand cond ca victima era la doi pasi de Clinicile Noi...
POZE CU NOI
deya spune:
Doris traim in Romania si nimic nu ne mai mira...am vazut ca un ii au ceva initiative de protest....
Ce am mai prins din urma.....
Lore a venit din tara cu laurica cea zgarcita la pozedraga mea pen tru curaj
Ana e la lucru si se gan deste cum ar arata Dunia si Luana domnisoare de onoare
Silvana ne-a dat ceva poze si a primit o marire de salar
Doris si-a tra o noua culoare si Radu pofteste la zacusca de la Gon gy
Gongy e la bunica la sat si ne aduce cate un borcan de zacusca la fiecare
Claudia nunta.....nu am prins cand,Deni e la mare la soare
Geta a fost si pela unguri un pic
Aida munceste la casuta cea noua(care casuta ca eu nu stiu
Anda nu da semne Lormi ne citeste din umbra
Mihi cu ai mici.....a venit Arpi
Danitin plecata peste mari si tari
Katik si-a luat masinutza ...sa o stapaniti sanatosi
Mariaa ne-am discutat pe mess am inteles ca si tu planuiesti o iesire...si vineri sarbatoresti ceva frumos
silvana75 spune:
Salutare,
Doris, am citit despre accident, ce sa zic no comment, insa sper sa plateasca pentru fapta sa.
Cred ca iti sta tare fain ciocolatie, pune poze sa vedem si noi.
Ana, am facut pasula uscata cu ciolan afumat, am mancat pana am zis ca explodez.
Claudia, lasa ca tot apucam noi sa vorbim pe mes. Cand are loc marele eveniment?
Deya, ceva poze ...
Azi va servesc gulas si shrimpi cu pilaf de orez si salata de varza.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Ghici cine vine la ceas de seara?
Salutare, salutare si bine v-am gasit!
Am avut un concediu de vis si tare imi e ca ajung singura la capitolul 200 daca povestesc cu lux de amanunte. Poze am facut vreo 500 asa ca si aici e muult de sortat.
Pe scurt insa: am plecat sambata dimineata din Tm si seara am ajuns la Waldstein, in Austria, unde am innoptat la niste prieteni. E o localitate mica, de munte, cu un castel apartinannd printului de Lichtenstein - nu e deschis pentru public. Aer super curat, o atmosfera idilica, o seara ploioasa si o cina intre prieteni - am adormit bustean si am dormit somn dulce, in tiimp ce de pe dealul de peste drum de casa se auzeau talangile vitelor. Dimineata am plecat mai departe si spre dupa amiaza - dupa ce am strabatut o Austrie cu peisaje impresionante - am ajuns la Lido di Jesolo. Cazarea a fost asa si asa - in sensul ca apartamenul era foarte frumos, cu trei camere mari, living, bucatarie, baie, mobilier frumos, o terasa maaaare, numa buna de stat la povesti in fapt de seara si un balcon mai mic la bucatarie. Si foarte aproape de plaja, la vreo 50 de metrii. Atat doar ca nu era ultramodern iar administratorul trebuia bagat putin in priza ca sa rezolve micile nereguli. Plaja - minunata! Curata, cu nisip super fin, marginita de vile superbe, tufe de lavanda si leandri. Intrarea in apa e foarte lina iar apa a fost super calda tot timpul petecut acolo. Programul a fost clasic: plaja, baie in mare, pranz cu fructe de mare, pizza sau spaghetti, plaja, baie in mare, cina, shopping. Lori a fost marele beneficiar al partidelor de shopping, mai ales ca am prins reduceri la pantofi si hanute de copii. Intr-una din zile am mers la Venetia. Nu pot sa o descriu, as umple 10 pagini. Pot doar sa spun ca Lori a hranit porumbeii in Piata San Marco, ca am uat pranzul lannga Podul Rialto - pe malul Canalului Grande, ca am mers cu gondola, ca am gasit strazi mici, romantice, ca am vazut palate parasite, ca Lori a dormit in bratele mele cira o ora pe treptele teatrului Goldoni - mare lucru ca nu m-a miluit careva. In alta zi am vizitat insulele Murano - sticlaria, Burano - dantelele si Torcello - tronul lui Attila si o catedrala veche de 1000 de ani. La intoarcere am oprit la Salszbutg, am vititat castelul - cred ca asta a fost cea mai frumoasa parte a concediului pentru Lori, casa lui Mozart si orasul care e superb. Eu am primit un inel de chihlimbar de la cel mai mare magazin de ambra din Europa si sunt foarte mandra de el. Tot in Austria am mai petrecut o noapte in localitatea natala a lui Haydn, ne-am plimbat prin padure si am luat masa la un castel apartinand contelui de Harrach. Un concediu de vis in niste locuri de poveste !!!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
Iaca si primele poze, daca am reusitwww.flickr.com/photos/29731214@N03/" target="_blank">Aici sa incarc ceva ...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag