Timisoara, Impreuna! (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Danitin Welcome back

ps:E tre sa va povestesc si eu de Polonia?vreti?imediat bag un rezumat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Deya, merci de primire!
Kati, sotul tau e un geniu ... prieteni stiu de ce...

Scuze, sunt vag incoerenta, socul sosirii, oboseala drumului ...

Incerc s va pregatesc poze, da nu stiu de ce se incarca asa greu, plus ca trebuie sa selectez la greu. Asa ca iaca aici, chiar daca se repeta, imagini de pe drumul de dus la drum

cu oarece comentarii de rigoare.

A propos, n-am mancat o supa tot concediul. fructe de mare la greu, spaghetii, pizza ... da io nu si nu, imi era dor de o supa!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza timisoara

va dau primul rand de cafea .... ..... eu una am nevoie .... ma doare capul decand m-am trezit ...
Dana bine ai revenit acasa. wow, ce concediu superb ... of, abia astept sa merg si eu prin locurile alea ... poate la anul .. frumoase poze, mai pune .... ca abia astept sa le vad.

eu is cu inima stransa, cu stomacul in gat si cu morcovul undeva ... acu' sa va explic de ce. l-am inscris pe Alex la gradi incepand cu 1 septembrie.... of, mi se pare ca e asa de mic, abia implineste 2 ani la sfarsitul lui sept. am hotarat sa-l dam la gradi ca sa nu mai punem pe drum bunicile si strabunica care tot vin de la arad cate o sapt , doua, una, alta .... si ele au casa si gospodaria lor asa ca am hotarat sa incercam cu gradi. problema e ca Alex e un copil cam salbatic, mai inchis, e foarte reticent cu persoanele straine si se acomodeaza extrem de greu ... de ex. cand mergem la cineva in vizita, prima data incepe sa urle si o tine asa vreo 10 min cel putin, la noi in brate , dupa care incet, incet se mai linisteste, dar tot nu vrea sa interactioneze cu nimeni, sa nu-l atinga nimeni strain.
eu intotdeauna ii explic unde mergem, ce facem acolo, il pregatesc intotdeauna, dar ....
sunt foarte stresata ....

Geta, mami de Alex

http://community.webshots.com/user/geta77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Dana, bine ai revenit...super pozele, da mai vrem...

Geta, toate au un inceput, se va obisnui cu gradi, totul ste sa nu te simta pe tine panicata cand il lasi acolo.

Ce mai stiti de Aida? e ok Matza?

Ana, tot la secretariat?
Vroiam sa te rog, sa-mi dai nr de la gradi, pe noi nu ne-a sunat nimeni, habar nu am ce analize trebuie, vreau sa trec pe acolo sa aflu.
poate stii tu.

Ne-a cazut si dintele de sus, asa ca avem o mica vrajitoare in casa:))
o sa pun poze...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna fete,multam de cafa Geta nu te mai stresa cu gradi ca toate au un inceput,mai ieri ii spuneam lui Laura si Katik sa nu-si faca griji,copiii se acomodeaza in colectivitate si nu fac ce fac acasa, Andi e cu totul alt copil la gradi unde nu misca in front pe cand acasa... Aleluia,mai ales de cand suntem aici e de necontrolat,dar asta e sunt faze caracteristice varstei si mediului inconjurator,eu tremur cand stiu ca trebuie sa plecam undeva cu copiii dar ce sa faci fac parte din familie,nu vreti sa va povestesc cum se cearta,se pisca,se bat,se injura inca din masina cand plecam undeva,pur stresAno nu vrei sa stii cate ore din 24 ma gandesc la Deni si de cate ori o sun pe zi,uite si asta face parte din viata lor caracteristica varstei si eu mergem in tabere-cantonament inca mai mica ca Deni,insa da normal atunci erau alte vremuri,parintii nostrii au avut incredere in noi,in 3 sapt nu am primit nici un tel de la ai mei sa ma controleze,trebuie sa ii arat ca am incredere in ea (chiar daca sincer nu am) dar sunt profesori si e bunica unei fete vecine cu noi pe care am stresat-o zilnic cu intrebari si rugaminti sa aibe grija de Deni,doarme cu ele in camera si merge pana si la discoteca cu ele,plicul cu bani sunt la ea ptr deni samd,sper sa nu fie probleme pe acolo.
Mai nu vreti sa stiti ce am patit ieri de am crezut ca mor,ma duce slogu in Metro si io fan cumparaturi si Helmut fan carnuri,petrecem cam mult timp la rahatul ala de raion de carnuri (unde nu vreau sa stiu cate grade sunt,sau mai bine zis cate nu sunt) si mezeluri,ok imi clantaneau dintii in gura era normal eram cu niste rahati de flip flop si pantaloni scurti, la un moment dat nu imi mai simteam picioarele,ok plecam de acolo,dupa cateva ore ieri dupa masa cine moare de durere de ..... imi venea lipsa mica din 5 in 5 min si ma ustura de injuram toata rasa de la maimuta incoa,nu ma puteam tine pe picioare,mama stie cica cistita,nu am avut in viata mea asa ceva (chiar daca in general umblu eu mai dezgolita am avut anexista,alea,alea dar cistita never) ma pun in pat in caldura aia de ieri vine mama cu o sticla de apa fierbinte sa mi-o pun intre picioare,asa am dormit toate noaptea schimband sticla din cand in cand si am luat ceva antibiotice cate 2 doza dubla ieri si azi dimineata acu e mai bine,ma mai deranjeaza... dansa dar merge,vai de steaua mea exact ce imi lipsea.
Astazi e parastasul de 6 luni ptr varul meu,pe Helmut l-au recrutat de dimineata cu noaptea-n cap ai mei sa mearga dupa prajituri,colaci,etc iar la 11 mergem la biserica,apoi mai am ceva de rezolvat prin oras la banca cu un card si la biserica sa primeasca si Helmut accept ptr cununie de la Mitropolie,ii el cu morcovu undeva sa nu ii ceara sa se boteze la ortodoxi nu ca nu ar face-o dar na nu i-ar fi tot una oricum.
Va las ca traba sa caut tzoale la natiune, la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dana ptr toata calatoria voastra,ma bucur ca v-ati simtit bine,wilkommen zuruck (hai ca ai fost pe la austrieci doar),vii la mine sa-ti fac o zama buna.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare..

Dana...bine ai venit!Superb concediu ati mai avut,may oamenilor!Ce sa zic?!M-ai uimit cu povestea vacantei si am vazut cu ochii mintii locurile pe unde v-ati preumblat...foarte frumos!In sfarsit se simte iz de relaxare in scrisul tau!O sa admir si pozicile,numai ca pe cele din webshot nu le-am putut deschide,nu stiu de ce,ca nu se afisau.
Claudia...ai dreptate...eu inca nu l-am lasat pe Alex pe nicaieri singur,nici macar la bunica-sa la Constanta...ma rog,acolo sunt alte considerente si motive,dar asa...ca chestie,nu a mers nicaieri singur pana acum.Si citind randurile tale...incep sa imi dau seama ca ar cam fi vremea sa incep sa-l las si pe Alex sa zboare olecuta mai incolo de cuib,ca-i ditamai flacul si,vorba ta,e chestie de incredere si nu numai...Spor la treburile pe ziua de azi!
Dorisake..pai nu ai motiv de ingrijorare...la 1 septembrie,din cate imi amintesc eu,poti sa incepi s-o duci pe Ines la gradi.Nu stiu numarul de fix de acolo,imi pare rau,insa cand Ines va incepe gradinita vei fi informata ce fel de documente trebuie sa duceti.Ca sa-ti faci o idee va trebui sa aduci adeverinta de la serviciul parintilor,analizele fetei,care inseamna exudatul si coprocultura si analizele parintilor care inseamna VDRL si plamani,pentru TBC.Atat.
Silvanaaaa....am taifun,tu fato,in gura...ca mi-i dor de-o fasole cu afumatura...de mor.Da' sa mor de fac,la 30 de grade cu plus care le am in apartament...ma las mai incolo,mai catre toamna.

May restul gagicilor,hai pupici si mai vorbim.Sper ca toate sunteti in parametrii...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Salutare, din nou! Mi-am sunat seful sa anunt ca am venit dn concediu si mi-a zis ca ... ne auzim luni, sa ma odihnesc si eu un pic dupa atata calatorie!

Clau, multumesc de zupa, zau ca i-am dus dorul prin strainataturi. Da azi face socrela un rasol si ne face parte si noua.

Geta, sigur vei ajunge pe oriunde iti doresti ... toata adolescenta am visat sa vad Venetia, si iaca ca am ajuns acu a treia oara.

Dorisake, cu pozele e batalie mare, sa sortez, sa incarc si iaca, Ana zice ca pe webshots nu se vad.... Noua ne cere la gradi adeverinte de la locul de munca al parintilor cum ca prestam, analizele noastre ca nu avem nimik la plamani sau boli venerice, iar pt Lori copro cultura, examen coproparazitologic, extrudat faringian, fisa de vaccinar si ceva DPI (sau in genul asta, nu stiu precis ce e ...)

Ana, a fost elixir de tinerete si vitalitate concediul asta! Iar cativa dintre oamenii intalniti pe acolo mi-au dat un exemplu de existenta la care am ce cugeta. Intr-adevar acum sunt mult mai relaxata si cu avant muncitoresc!

Incerc sa mai incarc poze, pe cele de la Lido ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Pozele de la Lido, sper sa se vada aici

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Dana, bine ai venit, ma bucur ca a fost totul ok, ca v-ati odihnit si relaxat. Frumoase locuri!
Claudia, te-am mai intrebat cand are loc marele eveniment?
Maria, totul ok?
Deya, of course ca trebe sa pove despre Polonia si alte locuri pe unde ai umblat si sa pui poze.
Doris, eu tot astept poze sa te vad ciocolatie.
Geta, o sa fie totul ok, la inceput poate mai greu dar se va obisnui.

Azi ma duc si eu cu fiu-miu la vaccin iar dupa masa marg cu mamanu sa mai luam cate ceva ca in septembrie in fac bagaju spre casa.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput