Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: cu netu inteleg? da" telefonul unde-l bagasi? Te-am sunat acu vro ora, dar nik, nu-i semnal?Ohohoho, acus ma intelegi cu renovatul, acu sunt asa de linistita..... o manevra mai am de facut pana la sfarsitul lui august si pe urma ma relaxez complet
Cu intalnirea, eu m-as mai baga, dar ma gandesc la voi, drii va asteapta pe la spitale si voi pe la terase cu limonada in mana!

am vorbit si cu momymagda, este tot in spital, a trecut-o pe gynipral, dra ei este in concediu si a lasat-o in grija altcuiva,zicea ca vineri pleaca pe semnatura,i-ajunge si s-a si saturat de Polizu!

edit: july AMR 17 zile in nici un caz nu mai vreau la intalnirea de burtici, vreau la aia de mamici.
(vezi ca io astept msg)
Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

vecinico: cu netu inteleg? da" telefonul unde-l bagasi? Te-am sunat acu vro ora, dar nik, nu-i semnal?Ohohoho, acus ma intelegi cu renovatul, acu sunt asa de linistita..... o manevra mai am de facut pana la sfarsitul lui august si pe urma ma relaxez complet
Cu intalnirea, eu m-as mai baga, dar ma gandesc la voi, drii va asteapta pe la spitale si voi pe la terase cu limonada in mana!

am vorbit si cu momymagda, este tot in spital, a trecut-o pe gynipral, dra ei este in concediu si a lasat-o in grija altcuiva,zicea ca vineri pleaca pe semnatura,i-ajunge si s-a si saturat de Polizu!

Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

off off, chiar vroiam sa te mai intreb de Mommy Magda cum mai e si ce aud? a trecut-o pe gynipral. eu i-as recomanda sa plece din spital doar daca dupa 3-4 zile de tratament cu gynipral nu mai are contractii, altfel mi-e sa nu se intoarca iar. pup-o si din parteaea daca mai vorbesti cu ea.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

BINE AI VENIT PE LUME CARLA ALEXANDRA, SA AI NOROC MULT SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI!!! ANCA, FELICITARI MAXIME SI SA STII CA TE-AI DESCURCAT DE MINUNE. AMANDOUA, DE FAPT.

July
, bine ai revenit, chiar acum cateva zile intrebam de tine.
Maria, sa ne aduci vestile bune de la eco.
Eva bafta la medic si asteptam vesti si de la tine. Multumim pentru ca ne tii la curent in legatura cu Anca.
Fresh, Denisa ce mai faceti?
Am citit si din urma, si am realizat ca daca in weekendul acesta o sa fie liniste, de saptamana viitoare...GATA, incepe DULCEA NEBUNIE:))) - cel putin doua nasteri anuntate, nu? Claudia si inca cineva, scuze, inca sunt nauca dupa vestea cea mare...

TINEM PUMNII!!!!!

36s4z Mihnea Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da si io vreau intalneala. Si promit sa nu mai chiulesc (desi motivat). Macar o data inainte sa vina bebe. Ce ziceti? Se mai baga cineva?

SI apropos, m-am apucat si eu sa recitesc primele capitole cum a anuntat fiecare ce si cum, ce griji ne faceam atunci... vai ce au trecut aproape 9 luni...

EU imi cam fac griji pentru giulianna, pentru ca nu mai stiu d emult timp nimic despre ea, nici pe mess nu mai intra. Sper sa dea un semn ,o astept la raport.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 31 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

eu nu pot sa vin nici de data asta, fiind inca consemnata la pat.

sper sa reusiti sa va intalniti si sa va simtiti bine

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu zic sa ne vedem undeva unde nu au mancare, macar desert sa nu fie, ca pe mine nu ma cuprinde metrul de la ikea

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

CD

mi-am adus aminte ca aveam 1 m d'ala de Ikea in masina.Si cand m-am dat jos si il asteptam pe al meu sa parcheze am luat metrul ala.Si al meu in loc sa se dea jos din masina radea de mine de se prapadea ca ma masuram cu ala si nu 'intram' deloc...dar cred ca eram amuzanta cum ma chinuiam

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pt vorbele voastre frumoase! dar nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta de kkt, de cateva zile plang ca proasta din orice ma simt singura si depresata, si asta fara sa mi se fi intamplat ceva in mod deosebit, rau!

ba din contra as avea motive de bucurie bebe e bine merci a inceput sa se vada si la mine cum imi face burtica valuri(tzitziri si eu sunt plinuta dar se vede chiar daca nu asa bine ca la eva sau la laureta) nu ma doare nimic sunt bine fizic...dar atat

azi am avut efectiv o criza de plans am chemat si sotul acasa pe la 2 de la serviciu a venit saracu intr-un suflet ca nu stia ce am patit

cred ca totul mi se trage de la faptul ca inainte eram fff activa toata ziua pe la birou , prin mall la shopping mancam in oras si acum ca stau acasa de pe 1 iulie aproape nu mai ies

arat ca o relicva nici nu ma mai ingrijesc ca n-am pt ce/cine! am sa-ti urmez sfatul miruna si o sa ies la o cosmetica completa din cap pana in picioare si pe urma la un shopping(nu mai iau nimic de pe net ca urasc deja chestia asta , ca altfel ieseam la cumparaturi asa dau doar click)

scuzati-mi rabufnirea da trebe sa zic sa ma descarc ca simt ca o iau razna! nu-mi place sa ma plang defel, nici sa inspir mila() dar se pare ca asa am ajuns...si mi-e mila si de copilasul asta ca il stresez cu bocetele mele de cateva zile care se prelungesc pana la suspine

am zis ca o sa mai merg la serviciu macar cateva zile asa din cand in cand chiar daca nu ma primesc macar sa simt ca fac si eu ceva

nu as fi crezut ca o sa ajung aici mai ales ca-s o fire puternica si vesela(cel putin pana acum) si ma gandesc cu groaza sa nu patesc asa ceva si dupa ce nasc

gata cu mine si cu lamentarile mele, va pup pe toate si incerc sa mai intru sa mai citesc cu toate ca m-am saturat si de forumul asta pana peste cap

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

sa faca domnue si ei un metru mai mare, un metru jumate
vineri e ultima zi de munca, asa ca ma bag la intalneala

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

clau
corrina
vecinico ba telefonul merge... mai pierde semnalul din cand in cand, da' cica merge. Si nu ma mai lua cu AMR-uri, ca ma panichez, da Iti dai seama ca esti prima anuntata, daca ma grabesc cumva.
Deci io ma bag la intalnire, dar saptamana viitoare, ca asta ar fi cam greu. m-am ofticat rau ca n-am ajuns ultima data. Sper ca v-ati simtit bine. Si daca e sa fie tot la cafenea, e bine, ca e buna rau inghetata aia :p

_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput