Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
tzitziri spune:
Nusha, eu plinuta zic (ca sa fiu finuta)la 85 de kile la 1.69...12 luate in sarcina.LAsa ca stiu eu ca tu nu aveai atat![]()
Si cu serviciul acum cateva zile te-as fi inteles.Acum imi dau seama ca daca ma opream la 1 august cum intentionam poate nu ajungeam aici...ca am tot mers pe caldura cu schimbat de 3 autobuze si nu stiu cat de ok a fost.Asa ca uneori mai bine acasa![]()
32+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
angelynna82 spune:
Nushu
mamica frumoasa si supi.
Sper sa avem vesti bune de la MommyMagda
data viitoare.
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
andy_galro spune:
boo bafta mare la eco 

eva succes la control
nushulica mami incearca sa te bucuri de sarcina nu sa iti fie un chin.....si da poate ca ti-ar prinde bine sa mai iesi un pic din casa
multi sa treaca
july bine ai revenit 
bitza hai la raport....sper ca sunteti bine 
33+
Andrei
AMR 7 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
JulyMorning spune:
Tocmai am vrut sa comand o carte, the art of breastfeeding, de pe site-ul la leche league: cartea costa 15 USD, transportul 43 de USD
. Stau si ma uit ca tampita, nush ce sa fac. Are 480 de pagini... o merita? ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nausica spune:
moaaaama, am fost plecata azi, inca de dimineata de tot, si ce vesti gasesc aici!
Anca, sa-ti traiasca minunea! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea! Si tu sa-ti revii cit mai repede si sa-i dai laptic.
Aveam eu un feeling ca azi ne asteapta vesti mari. De aceea, am dat repede peste inceputul capitolului ca n-am vrut sa vad acolo daca apar bebei noi.
Ce tareeeeee, incepe!
Nausica
30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
kid2003 spune:
Felicitari Anca!!! Sa fii fericita si norocoasa, micuta Carla, sa ii bucuri pe parintii tai 100 de ani de acum inainte! Anca, iti urez refacere rapida si mult laptic pentru gargaritza dulce! A avut o greutate onorabila la nici 37 s, braaavo!
Am fost si eu la birou azi, ma simt ok, o sa ma mai duc. La fel ca si Nusha, daca nu fac nimic intru in depresie.
Nusha, nu iti mai face atatea probleme, nu mai e mult si apoi nu iti vei mai vedea capul de treaba!
Boo, bafta la eco.
MommyMagda, tinem pumnii sa fii ok si sa vii acasa cu bine, vineri!
Bine ai revenit July!!! Mai ai putin, ia mai stai tu linistita si nu mai umbla pe la terase ![]()
bb2
clau_geo spune:
Nushu in timp ce citeam ce ai scris parca m-am regasit pe mine, numai ca eu sunt un pic mai rau decat tine fiind tintuita la pat de vreo luna si sub tratament.
Hai sa ne dam silinta sa nu mai fim asa depresive si sa razbatem cu voiosie ultimele saptamani de sarcina pana vin buburuzele noastre.
si daca mai ai stari de depresie da-mi un tel (ti-l trimit pe PM) si incerc eu sa te fac sa te simti mai bine.
35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
si de la noi,am fost plecati pana acum.Cum am ajuns m-am pus la recuperat si acnd am ajuns la cap acesta ce sa vad???
FELICITARI ANCA SA-TI TRAIASCA CARLA .SUNTETI DOUA LUPTATOARE.MA BUCUR CA SUNTETI BINE.VA ASTEPTAM ACASA

Azi ma simt mai bine,am si dormit azi-noapte.
fetele care sunt depresive..mai sunt si zile din astea..dar sa nu va lasati fetelor,Nusha,clausunteti luptatoare si nu mai e mult.
July bine-ai revenit.
Stai pe acas ca sa iasa bb la timp.
BOO
Sa fie bine si ptr Mommy magda
Bitzaaaa,dyaaape unde sunteti???
35+
bbelina
AMR 5 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)