Puiuti de randunici 2008!! (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca majoretele lui Mimi si spalatul de vase m-au mai inviorat!
Eu am inceput cu dovlecel si morcov, apoi fasole verde, ardei gras( verde si rosu), pastarnac, telina, rosie. Azi n-am avut ardei si am bagat gogosar si a fost ok. De fapt azi n-am avut nici pastarnac, nici telina...
Am pus si ceapa la fiert, dar de-abia azi a fost prima zi in care am pasat-o!
Alte legume deocamdata nu mai bag. de sfecla rosie nu stiu ce sa zic...parca scria in cartea mea ca se poate da, dar eu nu i-am dat Ilincai, cred ca pe motiv de fiert greu!
La Ili am observat pasiune nebuna pentru borcanele cu conopida asa ca i-am bagat si eu conopida si broccoli, dar nu mai imi amintesc la ce varsta. la Seb mai astept cu astea.
a, si pentru ca n-aveam decat o piersica amarata din care n-am prea avut ce sa aleg ( sunt deficitara la capitolul facut piata!), i-am dat pepene galben care i-a placut f mult si s-a kkt minunat dupa el!
Iar din constatarile proprii cel mai tare il constipa carnea( constipa e impropriu zis,ca tot are scaun dar mai tare si mai greu!)
Cereale ii dau orez, porumb si tapioca de la Milupa, fara lapte. Ii pun cam 3-4 masuri in piureul de fructe si atat.

Editez sa-mi cer scuze ca am facut-o pe Mimo-Mimi( de la o bona mi se trage!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Puccamultumim pentru carti , din umbra mormanului de vase din chiuveta
Geckobuna cafeaua, merge si mai tarziu a doua,a treia... Asteptam nota ta dupa ce citesti

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna randunici,

In primul rand pup toti puiutii-maaama ce mari si frumosi s-au facut-in al doilea rand am o rugaminte,of course:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Multumesc si ofer flori tuturor

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

mimo-mimi imi aminteste de un banc:
aloo, NASA? aici NATO! va rog cu Nuti!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

e caaaaaaaaaaald, vreau afaraaaaaaaaaaaaaa...
pe unde iesiti azi?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SAL..si yo paci,dar cu o oboseala cronicaaaa..ce-o fi frate cu mine de nu pot face nimik??Sa bag din nou niste fier,ca nu am mai luat in ultimul timp...
mihutza,ce m-am mai minunat de Andrutza,cat de dulce e ea!!
Si,am observat ca are strutzulache ca Teo.E din Romanik?
Bubu,am vazut Stefanutul haios..Ce rostogoale face el!!La mai mare!
Luny,imi pare rau ca nu esti in forma.Iar te-a terorizat Muffy?Su a cazut??Haideti la circ diseara...CARE MAI VREA???
Revin..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am trimis si eu pe mail o carticica cu diversificare bb! nu stiu daca e buna sau proasta ca nu am apucat sa o citesc (nici macar sa rasfoiesc) !
eu sunt necajita, si neampacata cu explicatiile (daca le pot numi explicatii, sau mai bine le zic sutuieli) unor doctori. teo a mea e tare plangacioasa, si evident stiu si eu ca are un motiv; asa ca am exclus: foame, somn, pipi, kk, plictiseala...! cred ca ii fac o programare la o dr care mi-a placut! sper sa nu ma dezamageasca si ea, si sa imi dea de inteles ca sunt o mama nebuna care nu intelege ca bebeii plang. asta stiu si eu, dar depinde cum si cat plang!nam, ca ma descarcai un pic la voi sa nu va suparati!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

na, ca de draci am mancat piureu cu cereale al copilului, ca tot l-am facut degeaba ca nu a vrut

Mergi la inceput

luny, cred ca impartim rosiile aruncate de fete ! sau le iau eu toate, ca tu esti cumintica, nu te exprimi. eu ma isterichez de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bai, da' cald mai e!

Eu sunt in parc la Circ in fiecare seara, asa ca daca vreti sa veniti, va astept cu drag!
Randunoiul e plecat la Buzau sa rezolve cu niste hartii de la primarie. S-ar putea sa fie prea obosit pentru parc diseara, dar vin singura, pentru ca de ieri am iarasi carnet in regula

Eu mai am o nedumerire, rosia si ardeiul se fierb??? Sau doar se oparasc ca sa se desprinda coaja?

Pucca pentru carti! Acum le descarc.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput