Puiuti de randunici 2008!! (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salutare va zic din butoiul meu confortabil, in care am intrat si nu mai am de gand sa ies!
Bona n-am gasit si am realizat ca nici nu sunt pregatita psihic pentru a o lua cu cineva de la capat, asa ca ne chinuim cum putem pana la examenul meu, dupa care CIC scrie pe mine!
In rest sunt cu ochii pe voi, ma mai inveselesc cu poze de bebelusi frumosi si mamici asemenea!
Sebul meu e exemplar de cuminte/mancacios/somnoros/jucaros asa ca nu pot decat sa-l laud si n-am de ce sa ma plang!
marti plec dupa Ilinca, mi s-a uscat sufletul de dor!
Va pupacesc pe toate, fara nici o exceptie si va doresc spor la ciripit!
PS: Kya, eu i-as da legumele la pranz, si direct piure, ca sa mor daca inteleg faza cu zeama strecurata( apa chioara cu nitriti si vagi urme de vitamine degradate termic!)- asta ca sa zic si ceva la subiect! Piureul il subtiezi cu apa plata pana ajungi la consitenta dorita!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata ftl randunll
M-am dus devreme la culcare ca am fost cuminte si am ascultat dedicatia de la Kya si am deschis tv-ul din dormitor ca sa dorm mai bine si mai repede...cand colo, film de groaza! Nu va mai zic ce parere am eu despre asemenea filme dar am apucat sa vad cateva scene si am visat frumos toata noaptea Ca tot ziceam ca Sovi "se baga" la cosmar, a venit cosmarul la mine Sau o fi fost de la orchestra lui Criss, nu stiu!
Am vazut Stefanut rostogol si Sasha boier Bibescu , Andra frumusica ...am citit de Butucica episodul "o zana emotionata" go mami go si bravo pt mamamam a lui Vladutz de Maia
Luny varsa sacul sau bea o bere cu lamaie
Kya, din experientele mele:
dupa diversificare apare constipatie sau tendinta catre constipatie
din cauza asta, am scos morcovul fiert din piureul de legume si l-am bagat crud in piureul de fructe (alaturi de mar si piersica)
nu i-au placut deloc radacinoasele (patrunjel, telina)
am trecut rapid peste supa ca e mai consistent piureul de legume
i-a placut rosia (pulpa , fara pielita si fara seminte) si ardeiul gras (fara pielita)
ii plac borcanele Hipp dar eu le cam evit pt ca au conservant (am copiat in schimb reteta de pe eticheta )
nu incalzesc la microunde, fierb legumele chiar inainte sa i le dau (cand doarme de pranz)
nu lasa fructele pasate sa oxideze (pasat-papat imediat)
Cam asta am constatat, citit, experimentat, concluzionat...mult succes!
Auzi, zi-ne si noua cum fuse cu Viena aia, ca mie asa-mi place sa aud povesti cu Viena de mor! daca ai timp si chef ovcors

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna fetelor, azi nu intru decat sa va salut, din cauza de ied cu dintisori pe vine. Nu am dormit niciuna toata noaptea, ea acum a reusit sa adoarma. Va pup si revin pe cer senin.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo buna idee!!!
tuchi, tu ai inceput cu legume rosii pana la urma?? ce, in afara de rosie si ardei rosu??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi si pentru tine Go Mami Go! , vine ea Ili si trece si examenul cu bine si se duce el la mama lui si butoiul tau
Varunadaca absenta e din cauza de ied dintos, se motiveaza! Hai cu dintisorii Mara , hai !
La multi ani Sanziana si Mihnea Adrian !

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tuchi, Mimo s-a notat si bagat la cap

Varuna imi pare rau ca va chinuiti! Si ne asteapta pe toate

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
tuchi, tu ai inceput cu legume rosii pana la urma?? ce, in afara de rosie si ardei rosu??

Oare sfecla rosie e buna?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...prea tarziu cu cafeul??????...eu il fac totusi...si ma bag la cetit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, si eu ma intreb de sfecla...eu asa as vrea sa incep, cu rosu!
geckoooo neatzaaaaaaa! eu vreau cafeu tare si bun de la tine!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Cip cirip cirip cirip!
Ce fac randunicile mele dragi? Vad ca ies din cuiburi cu puisorii, pleaca la racoare! Va citesc si eu de azi dimineatza, desi sunt super incarcata la serviciu. Am vazut ca vorbiti de diversificare, asa ca mi-am facut timp sa trimit pe mail-ul comun 2 carti ( ffffff bune) despre diversificare. Le puteti download-a de acolo, sunt foarte interesante. Va pupacesc pe toate, si nu uitatzi ca va urmaresc din umbra ( umbra miilor de planuri care stau la mine pe birou ).

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput