Puiuti de randunici 2008!! (78)
Raspunsuri - Pagina 18
gecko spune:
hai ca pana citesc eu se face amiaza...sau seara...ca frantzul stie ce ora e...asa ca musai sa spunem La Multi Ani!!! pentru Sanziana careia i se arata vremuri grele cu diversificarea si La Multi Ani!!! si pentru Mihnea de Teo2rina ce nu am vazut-o de un secol...si cam atat ca fug la cumparaturi..
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Eu ma pregatesc sa plec pe la cumparaturi, apoi sa-mi vad finutul la spital. Si mor numai la gandul sa plec de-acasa pe caldura 
Kya, imi place programul de papa al Sanzianei, doar ca, la fel ca si Tuchi, legumele la pranz si direct piure, mai subtire la inceput.
Sfecla cred ca e ok.
Stefan a papat azi dimineata 80 ml de piure de fructe si cred ca mai vroia, dar i-am dat si 100 de laptic. Am pasat un sfert de piersica si un sfert de mar cu o cupa de cereale. Super a papat!
Mixerul e super super bun!
Ieri i-am facut lui Vlad un iaurt natural cu o banana si biscuiti si a iesit un shake gros si l-a baut cu paiul 
Fug!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
underqueen spune:
neatza! sunt si aici, va citesc si nu prea apuc sa scriu... Tudor vrea sa stau numai langa el...cum plec pana la bucatarie, cum incepe show-ul...si asa e de 3 zile...daca stau langa el si cant si ne jucam e totul bine...si zilele astea am stat mai mult singura, sotul venind seara la 9 de la servici, cand Tudor deja doarme si eu aproape tot la fel...cred ca ii iese vreun dintisor...ca se vad deja ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
amira_roxana spune:
cuscra ms pt carte! f interesant!
sanziana mica LA MULTI ANI!
Amira a papat supa-crema de morcov cu dovlecel si un pic de cereale. nu as putea spune ca s-a om,orat dar nici nu le-a scuipat! apoi a papat f putin lapte si a adormit. o mai las si sapt viiitoasre to pe legume, incerc sa ingros piureul din ce in ce mai mult, si apoi ii bag si mar copt, intai singurel, apoi il combin cu ceva, vad eu.
tuchi sa ai spor la invatat!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
underqueen spune:
acum ascultam Itsy Bitsy FM
edit: eu ascult, ca el a adormit... ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
lianam iata ce metoda de calmare a copiilor plangaciosi iti "vand" eu (patent frantuzesc
)
Se cumpara suport pt cadita astfel incat copilul sa stea in siguranta in pozitia semisezand acolo
se umple pe jumatate cadita cu apa calduta
se dezbraca bebe Teo si se scufunda
se imprastie jucarii pt apa (la Bamboo se gasesc niste ratuste care lumineaza cand le pui pe apa)
si se lasa bebe sa se balaceasca in voie si cate 2 ore
cica functioneaza la unii bebei, nu mai zic nik !mai ales ca e foarte cald 
Atentie: nu se aplica la bebeii kkciosi! ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Irina daca in Luny am "dat" cu o bruscheta, tu ce zici, o salata caprese sau cesar? ![]()
Maria bravo si voua pentru dintisor! 
Bubu merci pentru raspuns. Maine cred ca ii pun si eu in piureul de fructe niste cereale, sa fie mai satioase.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
pucca mie nu-mi place deloc prima carte, mie se pare tare ciudata schema de diversificare...a doua am rasfoit primele pag si pare ok! multumim!:)
liana cred ca toate am trecut prin 'necunoscute' din astea la un moment dat, cu plansul..si vor mai fi...cum sa ne superi,spune ce simti!! vad ca ai trimis aceeasi carte ca si Pucca..![]()
maria exact la fel stau lucrurile si la noi!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
kya, stela, am veni la circ, dar e cam departe si cu traficul asta...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Ola fetele, va vine sa credeti ca Diana doarme de o ora jumate?
La Multi Ani puiutilor nascuti azi!
Pucca mersi pt carti. Cuscra daca te ajuta cu ceva pune-l pe Tudor in scoica pe linga tine ca sa nu mai plinga. Eu asa fac cu Diana de vreo 2 saptamini ca la fel plinge cum dispar din raza ei vizuala (numai sa nu faci ca mine sa-l pui pe scaun si sa-l aduni de pe jos). Pe ce frecventa se prinde Itsy Bitsy asta? pt ca Diana asculta Vibe FM de cind s-a nascut (adica numai muzica house)
, bine nu pare s-o deranjeze.
Luny si Liana nu mai fiti suparate 
Tuchi
si spor la invatat in continuare.
A, Diana a mincat azi putin ardei gras... cred ca eu incep cu sfirsitul ![]()
http://community.webshots.com/user/cleme74