Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru sustinere si pentru urarile de sanatate adresate Sarei.
Aseara am fost la Dr. Basca , din pacate se confirma diagnosticul de litiaza renala. Consultul l-am facut la Diagnosis , unde facusem si eco de dimineata si , din fericire , am mai prins-o pe ecografista care a pus-o din nou pe Sara la aparat in prezenta domnului profesor si i-a aratat ce si cum pe-acolo. Dupa o discutie f. lunga cu Dr. Basca , am aflat ca :
-Piatra la rinichi la copiii asa de mici se face din cauza lipsei unei proteine din organism , proteina care contribuie la dizolvarea calciului .
-O cauza agravanta a fost administrarea de Vigantol in doza mare ( noi aveam prescrise 3 picaturi inca de la nastere ).
-Infectiile urinare sunt clar legate de aceasta litiaza renala.
-Putem scapa de belea chirurgical sau endoscopic...dr. recomanda varianta chirurgicala.Mi-a explicat ca este o interventie destul de usoara si ca nu vom sta in spital mai mult de 2-3 zile.

Decizia finala privind interventia si tratamentul o va lua maine , dupa ce facem si o urografie.
Azi am fost de dimineata la spital , ne-am facut internarea , apoi am mers la radiologie sa facem o radiografie la rinichi si i-a luat sange pentru analize.
Cam astea sunt noutatile de moment.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Hello !
In primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru sustinere si pentru urarile de sanatate adresate Sarei.
Aseara am fost la Dr. Basca , din pacate se confirma diagnosticul de litiaza renala. Consultul l-am facut la Diagnosis , unde facusem si eco de dimineata si , din fericire , am mai prins-o pe ecografista care a pus-o din nou pe Sara la aparat in prezenta domnului profesor si i-a aratat ce si cum pe-acolo. Dupa o discutie f. lunga cu Dr. Basca , am aflat ca :
-Piatra la rinichi la copiii asa de mici se face din cauza lipsei unei proteine din organism , proteina care contribuie la dizolvarea calciului .
-O cauza agravanta a fost administrarea de Vigantol in doza mare ( noi aveam prescrise 3 picaturi inca de la nastere ).
-Infectiile urinare sunt clar legate de aceasta litiaza renala.
-Putem scapa de belea chirurgical sau endoscopic...dr. recomanda varianta chirurgicala.Mi-a explicat ca este o interventie destul de usoara si ca nu vom sta in spital mai mult de 2-3 zile.

Decizia finala privind interventia si tratamentul o va lua maine , dupa ce facem si o urografie.
Azi am fost de dimineata la spital , ne-am facut internarea , apoi am mers la radiologie sa facem o radiografie la rinichi si i-a luat sange pentru analize.
Cam astea sunt noutatile de moment.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Am intrat acum dupa o saptamana, nici nu am apucat sa citesc decat acest capitol, dar vad ca Saar este bolnava. De Basca am auzit lucruri, Doamne ajuta sa treceti cu bine de incercarea aceasta si totul sa fie bine in continuare. VA tin pumnii si va trimit un gand bun de sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

am luato inainte ca maine facem 5 ani de cand suntem impreuna

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

La multi ani fericiti !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta sa aveti o interventie usoara si sa va refaceti repejor .
Pup fetele.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Louisa, aniversare frumoasa si la multi ani!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mai fetelor, stefan e la al treilea somn de de azi dimineata! o fi de la vreme? e destul de cald la cluj, dar nu exagerat...si la masa de fructe a vrut numai 130 grame...in loc de cele 250 cit minca de obicei...hmmmm...in schimb am reusit sa-l conving sa bea 30 ml de ceai. asta e o adevarata victorie.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ven, multa sanatate lui Mathias, va tinem pumnii sa iesiti cat mai repede din spital.

Louiza, frumoasa aniversare, la cat mai multi ani fericiti

Simona, ne rugam la Doamne Doamne sa fie o interventie usoara si Sara sa se refaca cat mai repede.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Gata, sa ai mare incredere in Dr Basca..e super om..super ok...succes si multa sanatate

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Profit de faptul ca Sara doarme si mai stau un pic cu voi...
Fetele cu intalnirea din Tineretului...cred ca vom veni si noi , ne primiti? La starea de kko pe care o am , nu cred ca mi-ar face rau o iesire si putina palavrageala.

Ginette , am vazut ca maine vii la Gr. Alex....cam pe la ce ora ? Eu voi fi acolo de dimineata pentru urografie si poate ne vedem cand terminam.

Ven , curaj mama ...pup puiul mic si bolnavior sa se faca bine repede si sa plecati acasa.

LalaD , vroiam sa te intreb in leg. cu Eurespalul...tu parca mi-ai zis de 2 ml*3 ori / zi ...asa mi-a zis si pediatra , dar totusi , nu-i cam putin ? Pe prospect scrie 10-20 ml la copii de sub 10 kg.Ii dau de 3 zile si nu se constata nicio ameliorare in privinta tusei.

Am o intrebare mai delicata...aveti idee cam cat se mai da la o operatie ca cea de extragere calculi renali (nu e mai grea decat op. de apendicita ), la un prof. universitar? N-am nici cea mai vaga idee si nu vreau sa ma fac de ras sau sa fie nemultumit.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Camelia , Lala D , Nemary , AlinaT

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput