Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
aurel_cris spune:
Buna fetelor as veni si eu in parc sa ne vedem,vad ca nu ati stabilit inca un locsor.Mai fac cate ceva pe aici si revin.
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca" http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK
alinaatudor spune:
Helou helou...iaca si eu..un picuts..am vazut ca sunt probleme cu bebeii..Doamne ajuta sa se faca bine si sanatosi..offff...cred ca e tare greu sa iti stii puiul bolnavior..pe mine ma apuca uneori un dor nebun de Stefy..si imi vine sa imi iau catrafusele si sa ma duc acasa...
Si noi avem o chestie..nu-i zic problema ca nu e....Stefiuta cea rasfatata...de vreo cateva zile nu prea mai mananca mult cum manca ea...si ghici de ce..ca in we...s-a prins ea ca mama sta toata ziua acasa..si isi tuguia buzele ca sa tina gura etansa...nu vroia sa simta lingurita...vroia numa tztzi...si uite asa..m-a tras de ele..de ma usturau nu alta...si..acum vad ca iar speculeaza..doar doar voi face in asa fel sa ii dau numa tztzi..iar ei ii trebuie mancare, nu gluma..de unde atata lapte...ma rog..nu-i o problema dupa cum spuneam..dar mi-am dat seama ca acum trece prin niste perioade tare haioase...in care isi ascute simtul "rasfatului"...hmmm
Mitsule..nu ai mai dat nici unsemn...nu ti-a placut la mine..hai ma treci..sau zi si vine careva sa te ia...sa mergem la plimbare pe Republicii..sau in parc la Mihai Viteazul..ce zici..asta pana pleci la beljque...:)
In rest..am retinut ca tizei noastre Stfey de Natalia i-au aparut dinti..bravo..sa va fie de bine:)..iar Natalia, curaj..treceti voi si peste asta...:)
In rest mai fetelor..ce sa zic..am vazut ca va luptati ba cu constipatia..ba cu scaunele mai dese si moi..eu zic sa nu incercati decat sa jonglati cu alimentele..face minuni..nu dati nimik medicamentos...iar chestia cu termometrul..mi se pare nashpa..mie una nu mi-ar placea sa imi bage cineva termometrul in fund..chiar daca nu am mai facut kk de o luna..nu stiu ce sa zic..mai bine dati-le multe sucuri..lichide..ceaiuri...
Hai ca va pup..si va invidiez tare tare ca va intalniti..iar .,...din nou..dar sa ne puenti poze...ok...
AAA..si va mai invidiez pe unele dintre voi..cele care pot sta acasa cu bebeii..si va sfatuiesc sa profitati la maxim de aceasta perioada si sa nu tanjiti dupa serviciu...
va pup inca o data
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
LaLa_20 spune:
Hello zuzilici!Pai ce a-ti facut?ma asteptam sa am ceva de citit!
LauraD ma bucur ca a functionat si la Eleni trucul cu iaurtul,asa a mers si la noi iar acum am reusit mancam numai legume...
Cand mai e babyexpo in buc?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Hello zuzilici!Pai ce a-ti facut?ma asteptam sa am ceva de citit! LauraD ma bucur ca a functionat si la Eleni trucul cu iaurtul,asa a mers si la noi iar acum am reusit mancam numai legume... Cand mai e babyexpo in buc? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! ![]() un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta |
in perioada 18-21 sept este urmatorul bayexpo. crezi ca poti ajunge si tu sa mai organizam o intalnire? trebuie neaparat sa o vedem pe viu pe Biencutza.

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
in perioada 18-21 sept este urmatorul bayexpo. crezi ca poti ajunge si tu sa mai organizam o intalnire? trebuie neaparat sa o vedem pe viu pe Biencutza. ![]() Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
SUBSCRIU !!!!
Abia astept sa te cunosc si sa ma joc cu bibi a ta !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
Pai ideea asta era sa va cunosc,daca nu va fi la babyexpo va fi sigur ca vreau sa ajung la inca un control la ochi si ma gandeam ca inpusc 3 iupuri,da macar 2 impusc:)
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
zeririlouiza spune:
Fetelor 

nu vreau shlapi va rog, dar v-am spus ca ma-m simtit invizibila dar si ca duc mare lipsa de timp, de cateva saptamani e calvar la servici aum parca mai respir dar tot pe acolo sunt, asa ca promit numai zic prostii.
La multi ani clopoteilor sarbatoriti azi
Gatta sanatate lui iepurica mica si sa ne tii la curent.
Am pus poze cu cortu
Of ieri a mea bubulina a plecat cu parintii mei, si a ramas peste noapte ca au ajuns trarziu si a fost prima data cand dorm fara ea, si cum zicea sotul meu a fost un mare gol in casa si vorbeam numai de ea sia zi dimineata la fel o imitam amandoi de zici ca nu am vazuto de un secol si deabea astept azi sa o iau mi-e tare dor de ea. Dar in schimb aseara am iesit la terasa cu un amic, apoi ajunsi acasa dai cu
si cu
si cu
de parca eram nebuni, am luato inainte ca maine facem 5 ani de cand suntem impreuna
Louiza
de
Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
LaLa_20 spune:
Acum pt zuzele de Constanta....vineri dam o fuga pe la mare dar din pacate luni o luam spre casa
pt ca ne-a stricat cineva planurile...da vreau neaparat o intalnire...pls..
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
LaLa_20 spune:
HEI unde a-ti fugit?
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
gabrittza spune:
buna
eu sunt aici lala 
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni