Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 4
laura_dimitris spune:

LA MULTE LUNITZE /ANISORI SANATOSI SI FERICITI!!!!
STEFAN de ancaB 
MATEI de cati_m 
YANNIS de simonette
ALESSIA de crissandrada
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b LauraD, bravo pentru papacioasa!!!! Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |

si Eleni - 05.02.2008
kalosalina spune:
Multumesc Roxana pt sfat. Am inceput de ieri sa-i dau pulpa de para, sa vedem daca are efect...
Referitor la temperatura, m-ati cam bagat in panica
. Azi dimineata i-am bagat termometrul si avea 37,4. Aseara i-am bagat termometrul dupa baitza si ma gandesc sa nu fii fost cumva mai calda si din cauza apei, ca am mai patit-o. O sa o urmaresc sa vedem cum evolueaza
. Offf, tocmai acum inainte de plecare in vacanta...
Laura chestiile albe sunt clipsuri pt etansare punga - ca sa nu faci nod la punga, o prinzi cu clipsul respectiv.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
anca.b spune:
LauraD, 
Alina, in general, seara bbii au temperatura mai ridicata. daca ai luat temp de dimineata e ok. in legatura cu constipatia, noi am avut acesta problema...facea o data la doua-trei zile...acum mincam fructe (mar, para, piersica, nectarine, caise, pepene galben, prune...toate dau drumul la burtica), plus supica facuta cu mai putini morcovi (astia constipa) si mai mult dovlecel, iar de o saptamina si iaurt dupa-masa. pot zice ca ne-am reglat super bine, face de trei ori pe zi acum. si am reusit fara medicamente.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nemary spune:
| citat din mesajul lui anca.b Alina, in general, seara bbii au temperatura mai ridicata. daca ai luat temp de dimineata e ok. in legatura cu constipatia, noi am avut acesta problema...facea o data la doua-trei zile...acum mincam fructe (mar, para, piersica, nectarine, caise, pepene galben, prune...toate dau drumul la burtica), plus supica facuta cu mai putini morcovi (astia constipa) si mai mult dovlecel, iar de o saptamina si iaurt dupa-masa. pot zice ca ne-am reglat super bine, face de trei ori pe zi acum. si am reusit fara medicamente. Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
si noi la fel, alaltaieri a facut de 5 ori, ieri de 3 ori. pana sa incepem cu fructele facea cam la 4-5 zile.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
kalosalina spune:
Oauu! De trei ori pe zi? Ce bine! Eu inca nu i-am bagat pruna dar o sa incep. Iaurtel nu prea mananca dar mai insist. Multumesc! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
nemary spune:
| citat din mesajul lui gabrittza cum ramnane pt maine?ne mai vedem?> deja iam pregatit hainutele dariei.... eu nu stiu cum vin imbracata ca nu ma mai incape nimic ![]() pot sa vin dezbracata? ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
daaa, chiar asta vroiam si eu sa intreb. ramane in Tineretului pe la 18.30? Stancutza, Grati, Anca si alte fete care vor sa vina la intalnire, este bine pt.voi?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Multumesc Roxana pt sfat. Am inceput de ieri sa-i dau pulpa de para, sa vedem daca are efect... Referitor la temperatura, m-ati cam bagat in panica . Azi dimineata i-am bagat termometrul si avea 37,4. Aseara i-am bagat termometrul dupa baitza si ma gandesc sa nu fii fost cumva mai calda si din cauza apei, ca am mai patit-o. O sa o urmaresc sa vedem cum evolueaza . Offf, tocmai acum inainte de plecare in vacanta...Laura chestiile albe sunt clipsuri pt etansare punga - ca sa nu faci nod la punga, o prinzi cu clipsul respectiv. Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
multumesc mult ca m-ai luminat!!!
Mai am o intrebare... se sterilizeaza la aburi ???
Cat despre temperatura.... Dupa baita temperatura este sigur mai ridicata din cauza de apa calda...
Iar 37.4 eu nu o consider temperatura.. ca se scad 4-5 gradatii si ajungi la 37 . sau chiar 36.9 ...
si Eleni - 05.02.2008
kalosalina spune:
Laura de pe site-ul lor inteleg ca se sterilizeaza :
http://www.lifebaby.ro/product_info/c-alimentatie-artificiala-accesorii-7_61/p-avent-set-baby-gourmet-via-76
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
miky_mamica spune:
Si noua ne convine sa iesim in parc la 18:30 si daca ne indica si noua cineva care cunoaste pe acolo un locusor unde sa ne intalnim ar fi si mai bine.....
Eu una nu prea cunosc parcul, dar stiu sa ajung pe acolo pe la intrarea cu Liceul Sincai, asa ca niste indicatii ar fi pretioase pt noi....
Multi pupici si stau pe aici montata sa vad daca pana la urma vine cineva...
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008