Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Acu' am picat la munca (); am fost la Dr Dinu - sefa de laurologie de la Gr Alex; tipa foarte de treaba: mi-a spus ca "flora bacteriana mixata" inseamna: fie am pus degetul pe punga, fie n-am spalat-o bine, fie a fost ceva pe scutec, in concluzie nu e nimik grav.
Dak ar fi fost infectie urinara , din 3 uroculturi ar fi iesit; referitor la analiza stansfeld-webb, unde apar 30 leucocite (in loc de 5) mi-a spus ca n-o poate lua individual si sa zica "da, e infectie" doar in baza ei.

Mi-a spus ca este sanatoasa clinic si ca, doar dak face febra peste 38 sa-i recoltez si vedem de-acolo ce fecem. Ea nu este adepta investigatiilor unde nu e cazul (cistograma se impune doar dupa 2 uroculturi pozitive).

Deci, buburuza mea e bine!

Am vorbit si cu Simona(Gata), era acasa; fusese dimineata sa vorbeasca cu profesorul dar nu l-a prins - intrase in operatie; diseara se duc la spital ca maine o opereaza pe galushca.
I-am zis ca o sa fie bine si toate pb se vor termina dupa ce interventia se va face (ca isi facea griji, normal)

Acum,ici pentru "fratele" Razvan (de Ramo) pentru sustinere. Si sa-i treaca repede raceala aia, fara prea multe medicamente. Ce urmeaza?? Sa scoata sertarele de la dulap

Am mai vazut poze cu Octi (de Cynthia) - un shmecheras dulce!

Eva
Alexandru Luca

si tuturor celorlalti clopotzei mai putin 'activi'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu nu am patit niciodata asta.Oare nu e de la calculatoru tau?Eu folosesc mozilla, nu internet explorer

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

aha si sa va mai zic una .. ca imi venea s-o strang de gat pe so-acra ..

duminica la tara zice mama ca razvan era slab cand ne-am cunoscut noi, ca era slab la fata .. la care socrella .. pai da, daca isi pierdea noptile prin 13 (strada unde stau ai mei) .. Doamne, ce am porcait-o in gandul meu .. ce nesimtire .. in fata mamei mele .. asa rau imi pare ca nu mi-a picat fisa pe moment sa-i spun eu cateva sa se sature acritura! abia o astept data viitoare.

nu pot sa va spun in ce hal de nervi sunt!!!!!!!!!!!!!

ma duc sa mananc o inghetata!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Elle, nu te mai supara. Adica, daca stii ce-i poate pielea, ce rost are sa te mai superi.

Hehehe, ar trebui sa-i spui, ca acum arata asa, ca-i merge bine de cand sunteti impreuna.....sa vezi ce maoca va face....

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

exact asta trebuia sa ii spun ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ciao fetelor,

Acu' am picat la munca (); am fost la Dr Dinu - sefa de laurologie de la Gr Alex; tipa foarte de treaba: mi-a spus ca "flora bacteriana mixata" inseamna: fie am pus degetul pe punga, fie n-am spalat-o bine, fie a fost ceva pe scutec, in concluzie nu e nimik grav.
Dak ar fi fost infectie urinara , din 3 uroculturi ar fi iesit; referitor la analiza stansfeld-webb, unde apar 30 leucocite (in loc de 5) mi-a spus ca n-o poate lua individual si sa zica "da, e infectie" doar in baza ei.

Mi-a spus ca este sanatoasa clinic si ca, doar dak face febra peste 38 sa-i recoltez si vedem de-acolo ce fecem. Ea nu este adepta investigatiilor unde nu e cazul (cistograma se impune doar dupa 2 uroculturi pozitive).

Deci, buburuza mea e bine!

Am vorbit si cu Simona(Gata), era acasa; fusese dimineata sa vorbeasca cu profesorul dar nu l-a prins - intrase in operatie; diseara se duc la spital ca maine o opereaza pe galushca.
I-am zis ca o sa fie bine si toate pb se vor termina dupa ce interventia se va face (ca isi facea griji, normal)

Acum,ici pentru "fratele" Razvan (de Ramo) pentru sustinere. Si sa-i treaca repede raceala aia, fara prea multe medicamente. Ce urmeaza?? Sa scoata sertarele de la dulap

Am mai vazut poze cu Octi (de Cynthia) - un shmecheras dulce!

Eva
Alexandru Luca

si tuturor celorlalti clopotzei mai putin 'activi'

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Ce bine!!!!
ce bine e sa auzi vesti bune.Sigur o sa auzim si de la simona, si toti copilasii o sa fie bine. la toti tare si apasat

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Multumim de aprecieri totoror fetelor!!!
Ellenuta i-ao la bataie pe socrela ta, dar dupa promiti c-o iei si pe a mea?

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

just tell me where and when!!!!!!!!!!!!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Roxana, ce mult ma bucur ca Adelutza este sanatoasa, ce veste buna pe ziua de azi.....
Sper sa avem vesti la fel de bune si de la Simona si de la Venera.
Ramona, sanatate multa lui Razvan.
ici la bolnaviori.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

roxanica ce vesti bune!! ma bucur tare tare ca buburuza e bine!!! Doamne ajuta sa nu mai aveti probleme niciodata!!!

pupam adeluta mica si frumoasa!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Helene, io zic asa: ori esti "de treaba" si o "izolezi" - adik, n-o luati pe unde va duceti voi (si IN NICIUN CAZ LA AI TAI!) o lasi pur si simplu singura in casa, ori devii "din topor" si-i dai o replica (acida rau, s-o usturee, de fatza cu totzi) sa ramana muta (in cazul tau, cum a zis Cristina sau raspunzandu-i mamei tale ceva de genul "pai, dak n-avea cine sa-i faca mancare sanatoasa")- ambele variante verificate de 'Je' si cu efect garantat

Si, baga o felie de tort de la PITICOT, ca doar azi e motiv de sarbatoare (nu doar o inghetata). {pup} fata si pe sarbatorita!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Feteleor, {pup} multi pentru voi si un buchet de {flo] flo] ! tare mult a mai contat (si conteaza) sustinerea voastra.

Si, Ven, sanatate multa lui Mathias si tie, multa tarie de caracter sa nu le iei pe proaste la bataie (nu ca n-ar merita, dar nu se merita).

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit in sfarsit sa descarc pozele de la intalnirea de aseara cu clopoteii frumosi.
fetelor sunt rupta de somn, de 2 nopti Daria se trezeste iar la 2 si la 4 si apoi la 7 si nu mai doarme pana pe la 10, dupa ce papa fructele. peste tot citesc ca dupa 5-6 luni, copii nu se mai trezesc noaptea, sunt eu cea mai ghinionista mamica in privinta asta?

Adela ne bucuram sa auzim ca esti sanatoasa. peste cateva zile vom auzi de Sara aceleasi vesti.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput