Copiluti de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
onixone spune:
iar in filmuletul vazut azi si eu am vazut mai mult UE vs Romania nici decum Italia!Super tare...am ras de am murit!!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Circula de ani de zile filmuletul acela pe net, e super funny ![]()
Nelia mi-a zis la un moment dat ca sterge pozele pina va reusi sa le faca undeva private. Nu stiu ce a determinat deodata ruptura asta, n-as fi crezut ca poate face asta, banuiesc ca e ceva serios ce a determinat-o. Orice ar fi, sper sa fie bine si sa revina iar aici.
Cu cine isi mai bea ea cafeaua? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Nelia mi-a zis la un moment dat ca sterge pozele pina va reusi sa le faca undeva private. Nu stiu ce a determinat deodata ruptura asta, n-as fi crezut ca poate face asta, banuiesc ca e ceva serios ce a determinat-o. Orice ar fi, sper sa fie bine si sa revina iar aici. Cu cine isi mai bea ea cafeaua? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
Cred ca tot cu voi pentru ca am vazut ca si-a redeschis contul!
elisor spune:
LA MULTI ANI MARIA MONICA (Robotzica cucului), MAYA MARIA (Florentina), TEODORA MARIA (Cloreta), IULIA MARIA (Raluca), DIANA MARIA (Iuliana), DARIA MARIA (Mickyyy) si nu in ultimul rand MARIA (Cornelia)!
LA MULTI ANI Mariilor!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Buna, fete dragi! Cu voi mi-am baut cafeaua, aici sau pe messenger, doar ca mai in tacere asa...
Am citit, am vazut poze, sint cu temele facute. Revin mai seara cu un mesaj, ca abia am intrat in casa si trebuie sa-mi hranesc puiutii si sa-i culc de prinz.
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
elisor spune:
Va multumesc pentru aprecierile frumoase la adresa pozelor retro
! Ideea cu ele n-a fost mare lucru pentru ca in statiune la nulgari erau 3 astfel de studiouri pe aleile comerciale si de cum le-am vazut am zis ca vreau si eu pentru copiii mei.
De fapt as fi vrut sa pozam intreaga familie dar s-a opus Dan vehement (ii era teama ca-l vad colegii la birou) si am renuntat lasandu-i doar pe copii. Dar daca la anul mai merg si mai sunt fotografii sigur ma voi imbraca si eu.
Am vazut o familie cu bunici, parinti si nepotica, poza de grup, vreau sa va spun ca uitandu-ma la ei m-am transpus in acea perioada, chiar ma asteptam sa apara si servitorii
, cum s-au schimbat de tinute parca erau altii.
la fel s-a intamplat si cu copii mei. Eu i-am ales rochita Biancai, Andreas si-a ales singur, machiajul a fost facut de doua tipe din stuff iar fotograful a ales accesoriile, pozitiile, etc. Poze au fost multe, le-am ales pe cele mai reusite.
Da, au stat cuminti pentru ca au fost santajati, in special Bianca, care nu mai sta la poze de la un timp, numa' cand aude sunetul aparatului deja imi intoarce spatele. I-am pregatit vreo doua zile pentru sedinta foto, iar in ziua cu pricina le-am promis ca-i ducem la saltea. Bianca a sarit cel putin 30 minute fara sa dea semne de oboseala, deja ne plictisisem noi, in final am luat-o pe sus, dar a primit o acadea de la instructor (ca era si bungee acolo) si l-a placut imediat. Bineinteles ca a devenit ritual de seara mersul la saltea.
Toata lumea care trecea se oprea sa vada. La sfarsitul sedintei fotograful (un tanar simpatic) ne-a cerut permisiunea sa faca o poza cu ea, cu tinuta schimbata)
Cam asta e povestea pozelor (cam lunga
). Mi-ar fi placut sa am posibilitatea sa vi le arat de pe cd nu scanate, dar trebuia sa le cumparam pe toate ca sa primim cd=ul.
Am fost la coafor, mie imi place schimbarea, m-am tuns in scari si m-am suvitat blonda (am revenit la vechea mea pasiune
, data viitoare ma vopsesc integral. Am senzatia ca imi vine mai bine culoare mai deschisa la par.
Sper sa ma odihnesc weekendul asta, oboseala, somnul putin si caldura ma innebubesc. Vreau intr-o grota!!!
Nelia ma bucur ca te-ai intors, sper sa nu mai pleci, esti parte importanta a acestui forum, in special al trupei noastre
!
Oana englezoiaca da, au machiat-o, adica putin ruj pe buze, lucrul asta a incantat-o cel mai mult ca imi tot soptea "mami, m-a dat cu "luj" si putin rimel la gene. Si nu erau caldurile astea turbate ca acum. As fi fost curioasa sa te vad. Cred c-a stat si ca ne-a vazut pe noi foarte incantati si bucurosi si-o laudam in permanenta.
Andreas (17.08.1998)
monu spune:
Nelia, ma bucur sa te aud.
Dumnezeule ce calduri! Simt ca imi plesneste capul de durere. Nu stiu cum mai rezist o saptamana.
Azi ne-am vazut cu Bea si alex si tati de pifos. Alex e deja mare, un adevarat cavaler. E tare dulce si cand il auzeam cum vorbea si in daneza imi venea sa il pap. E mult mai cuminte si mai calm decat fetele mele. :) Bea arata super si eo draguta. Am avut o supriza de la ea si am primit sun sirag superb superb superb. Bea esti o lady! 
Nu mai scriu mult ca ma simt tare rau de la caldura. pup
onixone spune:
Bine ca te-ai intors Nelia!!!!!
...stau si ma intreb Elisor...cu tunsoarea mea de baietoi oare ce
costum imi dadeau?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Oana englezoiaca orice pui pe tine te transforma, ti-ar sta bine si-n costum barbatesc...
Mai trebuie sa suportam mult caldurile astea, ce-au mai zis pe la stiri? La noi nu e cod galben dar pe mine ma ia cu lesin la birou si-ncasa, ca n-am aer conditionat, au anuntat 33 de grade la umbra.
Mai ca m-as duce pana la bunica-mea sa stau in casa unde vara e racoare si bine...
Monu...poze?!
Andreas (17.08.1998)
Androix spune:
Deci intru repede pe fuga sa scriu de magazin si pentru Flori de poze pana nu-mi moare iar monitoru
are Mihai tema de casa pana ma intorc de la mare sa repare calculatoru!
Magazinul este pe bucurestii noi vis-a vis de penny market. Nu aveti cum sa-l ratati ca au tzoale scoase si afara. Din ce am vazut sunt super misto, aduse din anglia, cel mai mare pret de de 40 de lei pe produs. Era sa-mi cumpar niste pantaloni cu 15 lei dar mi-erau MARI! ![]()
![]()
Asta n-am mai patit de ani de zile!
Am vazut pantaloni pe care i-am recunoscut ca fiind de la promod ca ei aveau eticheta taiata tot cu 15 lei, dar aia erau mici
Are nasi-mea identici si stiu ca am balit mult la ei. Poate cand oi mai da curu jos. In rest si multe lucruri nasoale, materiale ori impremeuri urite ori plastic d-ala naspa. Dar daca mergeti rezervati-va timp sa cautati pe indelete ca merita. Au si incaltari si acum aveau oferta la doua perechi una era gratis dar eu nu am avut din ce alege ca erau destul de uritele dar mi-am luat o pereche de sandale si si-a luat si sor-mea una la fel.
Flori, pozele le gasesti www.dropshots.com/Vacanta2008" target="_blank">aici iar daca vrei si povestea pozelor intra pe semnatura mea la vacanta in maroc cu poze. O sa te distrezi daca ai timp sa-mi citesti prostiile. ![]()
Asa, si acum ca am reusit sa scriu dau drumul la mesaj si citesc din urma si daca pana termin nu moare iar mai revin cu alt mesaj.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia