Copiluti de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Avem Mariutze pe aici? La multi ani pentru toate, sa fie sanatoase si fericite!

Elisor, !
Uite asa am facut ochii cand am vazut pozele acelea, chiar ca sunt speciale! SUPERB! Dar care e povestea cu pozele astea? Unde e studioul care face asa ceva si cum ti-a venit ideea. Oricum, felicitari ca ai asa copii cuminti care stau la pozat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Tdi!

La multi ani Marii si Marioare!

Elisor, ce copii cuminti ai!!!! (Ca de frumosi, nu mai e nevoie sa comentez) Cum au stat la imbracat??? Bianca e ireala. Ai mei nu au rabdare sa le pun nici costumul d ebaie cand merg la plaja sau o palarie in cap . Mai vazusem poze la studiori de genul asta in Bulgaria, dar nu cu copii asa de mici!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DE SF MARIA! MULTA FERICIRE, IUBIRE, INTELEGERE SI LINISTEIN SUFLET.

Elisor, superbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Elisor, superbeeeeeeeeeeee. Doamne cat e de scumpa Bia, zici ca e o domnita. Iar Andreas imi place cum pozeaza pentru fiecare costum, parca intra in pielea personajului. Bravooooooooooo!
Al multi ani Mariilor, inclusiv Mariutei mele dragi!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor ati vazut asta?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Minunate poze, Elisor, cu totul speciale, ca si copiii!

Tot pentru Elisor, despre picasaweb: ai incercat sa faci click dreapta pe o "poza" invizibila (cu "X" in colt) si pe urma sa selectezi "Show Picture"? De cele mai multe ori merge - sau am eu noroc!

OlgaT, eu am doua amice in Ro care au tinut sarcinile numai cu progesteron. Au rezultat copii adorabili si zdraveni din toate punctele de vedere. Doamne ajuta!

Ma ingrijoreaza un pic ca Nelia s-a izolat de prietenele ei virtuale, tocmai acum cand e si singura acasa cu piticii. Stiu ca e alegerea ei si ca ea teoretic poate duce multe, dar cred ca e greu. Pe messenger a reusit cineva s-o abordeze?

V-am pupat, sper sa treaca repede ziua de azi, sa se faca weekend!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Si eu imi fac griji pentru Nelia, chiar vroiam sa intreb ce s-a intamplat de s-a retras, ce a putut fi atat de grav incat sa ia decizia sa nu mai vorbeasca cu nimeni din grupul nostru.
Neliaaaaa hai, scrie un cuvintel - doua, sa stim ca esti bine!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Clara, nu stiu italienii cum sunt dar eu regasesc romanii in toate ipostazele de acolo!!!!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Teddy, la multi ani pentru ieri! Sa ai parte numai de bucurii si sper din tot sufletul sa ai multe zile senine si multa sanatate!Drum bun spre casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Acum am vazut si eu poze lui Elisor.Sunt absolut perfecte!!!Ai niste copii minunati Elisor!!!
Am vrut sa fac si eu in Bulgaria, dar nici nu am intrebat daca trebuia sa stau la machiat(de asta imim era cel mai sila) si era cald...imi pare rau ca nu am facut.

Pe Bianca au machiato sau a fost facut pe computer?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput