Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 20
Serenity90 spune:
AnnaBaby cruciulitele se pun in piept cu o fundita (ca cele de la doliu dar mult mai subtirele) La sora mea la botez (acu 10 ani) au pus cruciulita atarnata de o fundita roz, iar la un verisor am vazut k au pus fundita albastra !! Foarte Misto, mie chiar imi plac cruciulitele alea ![]()
Denisa
39+ bb Raducu
a.cicel spune:
Buna fetelor
Chiar daca nu scriu zilnic, ci din an in pasti, incerc sa va citesc zilnic. Si mai ales sa aflu cum sunt Camy si bb Darius.
Vad ca mai multe dintre voi au copii gelosi pe bbi. Si la mine Bianca a inceput, se pare, cu gelozia. Mai nou nu ma lasa sa o alaptez. Galagie nu face decat daca nu ii convine ceva. Daca Denisa doarme, inchuid usa si eu stau cu Bianca si ne jucam sau facem mancare, sau curatenie. Dar daca e treaza...sta calare pe ea. Trebuie sa fiu foarte atenta ca seurca in pat cand alap[tez si de multe ori o loveste, fara sa vrea. cu picioarele, cu mainile...Asta e. incerc sa am grija cat pot.
Acum sunt mai calma, dar saptamana trecuta am crezut ca o iau razna rau de tot. SI am fost la un pas de a inainta cerere de divort. O sa va povestesc alta data cauzele. ideea e ca nu mai am timp de mine deloc iar sotul se pare ca nu intelegea lucrul asta. Cu toate ca ma ajuta in casa la toate, el face cumparaturile... ne-am certat foarte foarte tare. SI e pentru a doua oara. Poate sunt eu paranoia, dar mi se pare normal sa ies si eu o ora pe saptamana singura sa nu mai aud plansete, strigate si sa nu mai schimb pampersi. I-am dat de inteles ca am si eu nevoie de o pauza, dar pana nu ne-am certat bine de tot si am ahjuns sa discutam despre divort nu a inteles ce e cu mine. Atat ca ma vedea suparata. E adevarat ca sunt suparata, dar uneori simt ca nu mai pot, ca innebunesc in casa. nu pot iesi cu ambele fete in parcpt ca Bianca e destul de rea in ultima vreme si numai daca am ajutor pot iesi din casa. Asta dimineata. ca dupa-masa iese el cu Bianca in parcsi eu ma plimb (uneori) cand nu sunt prea obosita, cu Denisa. Na..ca v-am povestit in mare despre ce e vorba. Asta a fost motivul pt care nici nu am mai intrat pe forum de ceva vreme, doar ca sa va citesc. Prima intentie de divort a fost inainte sa nasc.
Sper ca ma reprimiti si pe mine in grupul vostru.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
violeta29 spune:
Gata, am vazut si film, am si papat, am mai facut un dus, acu ce mai fac? Ca m-am plictisit de nu mai pot! Si e asa o calduraaa,de-ti vine sa te urci pe pereti!
Fetelor, foarte interesante sfaturile despre zgomotele provocate de feon , aspirator etc, spre rusinea mea tre sa recunosc ca nu stiam, da acu am retinut! Ei e totusi un avantaj sa nasti si mai la coada listei ca mai inveti din experienta altor mamici![]()
Mada, Anababy, ce interesant setul ptr amprente, oare unde gasesc si eu asa ceva? Mi-ar place sa aiba bebe o asemenea amintire pentru mai tarziu.
DARA, cu constipatia, nu stiu ce sa zic avand in vedere ca alaptezi...incearca sa bei cat mai multe lichide poate functioneaza.
ANKALAURA, fericitelor, plecati la mare, vreau si ioooo, da din pacate tre sa mai si nasc asa ca la anu de-acuma![]()
SUN, scuze , cred ca ai zis deja da mi-a scapat mie, voi unde plecati de faceti bagajele? Tot la mare?
ANABABY, cruciulitele se pun in piept la botez in biserica invitatilor, nici la noi nu e obiceiul asta, la Bucuresti am vazut si eu prima data.
SERENITY, tu tre sa nasti si nu dai nici un semn iar eu mai am doua saptamani pina nasc si deja ptr mine contractiile sunt deja ceva normal, atata doar ca nu-s regulate . De fiecare data zic gata, acu se-ntampla, si apoi ma linistesc si o iau de la capat...
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

Serenity90 spune:
VIOLETA io habar nu am care e faza...doctora a zis k bebe e bine, sanatos atat cat a putut sa isi dea seama la eco si etc iar eu chiar nu stiu de ce nu am nimic...pe toata durata asta de 9 luni nu am avut greturi, ameteli..nimic nimic..daca nu ar fii burtoiu si nu sar misca bebe k un titirez nici nu mias da seama k sunt gravida...parca vad k o sa apuc sal nasc seara cand dorm fara sami dau seama 
Hahahaha..ce dusa sunt ![]()
![]()
Denisa
39+ bb Raducu
Serenity90 spune:
Aaaa k am uitat! Cum pot sa iau si eu setul ala pentru amprente, sau unde se fac?? K nam mai auzit pana acum si e chiar tare ideea!
Denisa
39+ bb Raducu
Tecky spune:
Pup toate fetele!
Imi pare atat de rau ca nu prea mai am timp sa stau pe forum,cand fata doarme eu calc,spal,gatesc,fac curat si ma ocup si de mine.Nu am crezut ca va venii ziua in care nu voi mai avea macar putin timp liber,in care sa ma plictisesc.
Eu am fost ieri la controlul de 6 sapt,operatia arata foarte bine.Am stabilit cu dr ca dupa prima menstruatie sa-mi monteze sterilet,pe care l-am si cumparat astazi.
Mada foarte frumoasa povestea.
Sun sa ai grija sa nu uiti ceva acasa pt ca noi am fost la socrii pt 2 zile si am uitat picaturile pt colici si Raluca a avut chiar atunci o criza de colici.
Dara ai incercat cu supozitoare cu glicerina?
Didi eu l-am rugat pe sotul meu sa-mi scoata 2 fire de la operatie pt ca aveam mancarimi groaznice si nu stiam de ce.Doar a tras de ele si au iesit.![]()
Cristina ce nasol ca ai facut mastita.Imi pare rau.
Anna e nasol ca bb s-a invatat numai in brate.Noi am evitat sa o tinem prea mult pe Raluca in brate ca sa nu devina dependenta de luatul in brate ca atunci chiar ca nu as mai avea timp de nimic.Si eu imi doresc sa dorm o noapte linistita de la cap la coada si o zi de relaxare doar pt mine dar se pare ca mai avem de asteptat.
Ingry,SURSULA LA MULTI ANI!
Ma duc sa calc cateva haine si sper sa mai revin.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Caprioara spune:
Helou fetili,
Ati scris ceva, mai, ca abia am reusit sa termin de citit.
Noi azi implinim o luna
. Asa ca am mers la control. Ne-a vazut alt doctor -al nostru e in concediu. Avem 3750g si 54 de cm, iar la nastere am avut 3150g si 50 cm (scazusem la 2940 g in maternitate). Doctorul a zis ca suntem in grafic. Am observat ca unii considera ca trebe sa ia sugarul in prima luna minim 750g de la greutatea la nastere, iar altii de la cea la care a scazut. Asta era in a doua categorie... Faza e ca acu ne-a cantarit pe un cantar din ala vechi, data trecuta pe unul electronic, si tot asa, nu am nimerit niciodata pe acelasi cantar, ori eu stiu ca e bine sa te cantaresti pe acelasi, ca sa vezi corect diferenta. Concluzie: nu stiu daca e relevanta cantareala
, dar asta e!
Fata mi-a facut un mare pishu pe masa la doctor cand i-am scos pampersul
, si in zapaceala aia sa curat pe acolo, am uitat iar sa intreb de bubitele de pe fatza, si am mai uitat sa intreb cand mai trebe sa venim
.
Urmatorul control cand ar trebui sa fie
? Si e cel cu vaccin cumva?
Bun venit noilor pepenasi!
Sursu in Ingry,
La multi ani fericiti
alaturi de comorile voastre!
Pentru DMA si Turtu: nastere usoara si iaca agitatele:

Mada, frumoasa poveste!
Ileana, nu as mai vrea sa fac alte investitii cu cadita. Vreau sa gasesc o solutie simpla cu ceea ce am in dotare. Cadita o am, poate o bucata de pal pus in cada pe colt cumva si cadita peste ar merge, o sa studiez, merci de idee. Pal cred ca mai e pe la subsol ramas de la mobila...
Anka si Sun, drum bun maine si spor la bagaje azi!
Dara,
.
Mai, am citit tot, dar nu reusesc sa va raspund la toate... Ma iertati, da???
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)