Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sa stiti ca e super metoda asta cu lamaia. Eu numai asa curat si nu-s probleme. Saru'mana Mada ca te-ai gandit sa zici tu, ca io sunt zurlie.

Anna nu, nu sa n-o mai auzi cum plange. Ci s-o linistesti. Se zice ca sunetele produse de un radio care fashaie (adica nu e pe un post), aspirator, uscator de par ii calmeaza. La fel cum muzica clasica are acelasi efect. Trebuie putina rabdare si perseverenta, pt ca nu se vor opri brusc. Eu ii cand (am ajuns sa-i cant si imnul:) ), ii vorbesc pe voce joasa, ii explic fiecare lucru de prin casa, ii citesc...si ma urmareste teribil de incantata. Nu stiu, incearca si tu ce te-a sfatuit Ileana, pt ca in general merge. Succes la doctor maine, sa va intoarceti cu vesti bune!

Anka nu stiu ce sa te sfatuiesc. Eu lucrez de niste ani buni cu Brd-ul si n-am probleme. La fel Piraeusul, la fel Volk(noi avem leasingul la ei), am cunostinte "la varf":)) la raiff, alpha si otp, da' nush cum lucreaza cu persoanele fizice...noi numai pe firma lucram cu ei. Mie din principiu nu-mi plac bcr si bancpost...sunt mai netraditionalista asa... Eu zic sa studiezi bine si oferta bancilor "mici", pt ca uneori serviciile si oferta sunt de o calitate superioara celor oferite de giganti!

Dara exista timp pt toate. Sau, am rog, poate ca am eu noroc de bb foarte cuminte. Sau sunt "titirez", cum ma alinta bubi al meu.

Didi nasol. Adica nu ma pricep eu prea bine dar ma gandesc sa nu cumva sa se infecteze?!? Mai bine mai mergi inca o data la dr si-i arati descoperirea ta:)

Ce tare ma cu bagajele...pana acum era simplu pt noi. Acum mi-am facut listuta, sa nu cumva sa uit ceva. E bine ca si ai mei au cumparat patut/cadita/leagan si au luat si consumabile, dar nah, paranoia din capul meu cretz...:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Mai fetelor eu ma confrunt cu o problema, va rog sa nu radeti de mine, nu mai scap de constipatie, nu stiu ce sa fac. Nici nu pot manca orice daca mananc pepene, piersici sau nectarine face fetita diaree, ca am incercat si nici nu ma ajutau la problema mea.
Nu stiu ce sa mai fac , poate ma ajutati cu un sfat.Am incercat si cu lapte cu cereale si nimic.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Vaiiiii cat de cald eeee!! Voi cum rezistati?? De la 11 pana acum cred k am depasit 1,5 l de apa recomandat de acuma ma cheama toaleta Si mai trebuie sa ma duc si la control azi...am sunato pe doctora si mia zis sa ma duc pe la 18 k e mai racoare..pe naiba k tot asa e...da in fine Urmatorul bebe o sa mil calculez bine de tot k sa nul mai "car dupa mine" pe caldurile astea V-am pupacit dulce ma duc sa ma racoresc oleaca
P.S. Mersi mult pentru aprecieri si incurajari, mati facut sa ma simt si mai fericita pt alegerea care am facuto! Sar'na

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

dara_d ai incercat cu orez si boabe de cafea cum facea buni pe timpuri??

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Acum slava domnului doarme ariciul, dar cum se trezeste si incepe sa planga incerc metoda cu uscatorul de par...abia astept sa vad daca merge si la ea...ar fi super as sta cu aspiratorul in priza toata ziua

Dupa amiaza merg iar la dr, de data asta la gineco, la controlul de 5 saptamani (in cazul meu). Asa de tare m-am saturat de mers la doctori, de luni am inceput si asa am dus-o toata saptamana...ba la dr de familie, ba la radiografie, ba exudat, azi gineco, maine cu fata la cardio...ufffffffff

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ca luni cand Ioana a implinit o luna, i-am luat amprentele palmelor si talpilor...Am primit un set de rame cu un fel de plastilina care se modeleaza in ele si pe care se preseaza manutele si piciorusele de bebe, iar intre ele e o alta rama in care sa pui poza copilului. Arata super!!!Cand o sa fie mare o sa vada si ea cat era de micuta!!!

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada multumesc mult de tot pentru vorbele frumoase. Si eu am avut o poveste de vis, dar nu din prima, asa ca tine. Dar poate tocmai de asta am fost cu atat mai uimita si inca ma mir si multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se intampla. Dupa o viata f f agitata si cu multe telenovele, la 31 de ani l-am cunoscut si m-am si maritat ... la finalul lui 32 am ramas gravida, si acum la 33 am un bebe incredibil. Totul este incredibil pentru mine. Nu credeam ca in viata mea sunt posibile povesti din astea atat de firesti dar care pt mine ramaneau de film siropos: maritis, familie, copii ...

AnnaBaby Doamne feri ... nu stiu ce fel de mama 'oi fi, da' sigur nu m-am debilizat atat . Pur si simplu il ia somnul daca ii pun feohn-ul. In 70% din cazuri. Si spre rusinea mea ... eu dorm la fel de bine pe acest zgomot. Sper sa nu ii faca ceva damage.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna sa stii ca e adevarat cu zgomotele de la aspirator etc unor copii le plac zgomotele astea ii linistesc de ex o cunostinta a inregistrat zgomotul de la aspirator si punea caseta la bebe si gata sa nu mai scoata aspiratorul mereu avea si caseta cu feonul, masina de spalat la stors si tot asa. Na orice se poate sa calmam bebeul.
Si noi avem set din ala cu amprente la Ari i-am facut la 6 luni am luat doua seturi si am facut manutzele si talpitzele tre sa le agatam undeva sa vedem unde cand terminam cu renovarile. Vrem si lui Ami sa ii facem tot asa la 6 luni si lui Ari acuma la 2 ani vrem sa ii facem o sedinta foto din aia cu de toate sa aiba un catalog asa si una mai faina sa o punem in rama gem tablou sau ceva.
Ileanna ma bucur ca ti-ai gasit sufletul pereche. E curios cum lucreaza destinul asta nu?
Laura spor la liste.
Serenity eu zic ca mai bine vara decat iarna pana iarna pune si bebe carnitza pe el si e mai usor cu bebe mai marisor pe timp de ger si etc decat cu un bebe nou nascut si plus e mai simplu cand e vara si ai 9 luni si abia te rostogolesti decat iarna cand tre sa mai stai si infofolita si nici o geaca nu te mai incape.
Maine avem controlul de 6 sapt am emotii poate imi da unda verde la sport si sa vad ce zice de cum se vindeca cusutura.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Am inceput sa caut pe net modele de invitatii de botez, si am desvoperit cu uimire, printre altele, niste cruciulite de botez, cu fundite sau alte accesorii.La ce folosesc astea? Pe post de marturii? Ca sunt si marturii separat. Sau se pun in piept ca floricelele la nunta? Scuzati ignoranta, da' chiar nu am mai vazut, ca de fapt nu am mai fost decat o data la o cumetrie, dar nu aveau asa ceva...

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

mada sa stii k ai si tu dreptate dar eu nu mai pottttt si maine cik ar trebui sa nasc si bebe nu da nici un semn k ar vrea sa iasa, da nici unul..nici o contractie mica mica nimic decat nijte crampe in col cand merg mai repede sau multicel(2-3 metri :)) ) saptamana trecuta , luni, cand am fost la control doamna doctora imi zicea k pana pe 14-15 eu nasc sigur sigur k e bebele foarte jos...etc etc si cand colo...el e cam puturos..cred k o sa semene cu tati lui macar de ar fii asa si dupa ce o sa nasc...sa numi faca multe serenade

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput