Mamici de pepenasi de iulie-august (124)
Raspunsuri - Pagina 12
Caprioara spune:
Ei acu sa nu va imaginati ca sotul meu nu face nimic. As fi nedreapta sa spun asta, pentca el tot timpul face cate ceva, dar numai ce vrea el si ce si cand are el chef. De exemplu, ieri a fost cu baiatu in parc, dar cand i-am zis sa-l spele pe dinti si pe picioare a comentat. Si a stat cu Ilinca cat am facut eu dus...
Apoi da cu aspiratorul, spala pe jos, dar nu sterge praful si nu spala vase.
Merge cu mine la cumparaturi desi uraste asta, dar el trebe sa conduca, deh! Insa io pun in cos marea majoritate a cumparaturilor...
La gatit, cand are el chef se mai baga (aici trebe sa spun ca eu nu le prea am cu gatitul, asa ca suntem cam tufa amandoi). Azi de exemplu nu a vrut sa participe, a plecat repede la serviciu, desi stiu ca putea sa mai stea... Si am facut eu o tava de pulpe la cuptor cu rosii taiate si usturoi si un piure.
Iar prin casa repara tot timpul cate ceva, ori in apartament, ori in subsol sau in gradina. Trebuie sa spun ca se pricepe la o gramada de lucruri si se baga si unde nu se pricepe si incearca sa faca.
Si des isi mai face de lucru la masina (dichisit, aspirat, pus leduri
- i-am zis eu, mai are sa-si puna leduri in fund, ca in rest a pus peste tot).
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Mona, Capri si Alex e gelos.
Il iubeste pe bebe, il pupa dar mai are si "iesiri"...
La fel face...deranjeaza paturile, varsa cutia cu jucarii, se prosteste, cauta prin sertare si imprastie lucruri prin casa, il strange pe bebe de picioruse cand doarme, trece cu masinute peste el, tipa sa se trezeasca, alearga prin casa si face zgomot.
Si cand ma vede cu el se supara si nici nu vrea sa-i vorbesc sau sa ma uit la el.
Daca il cert zice "jucaria mea" si maraie sa-l lasi in pace ca el se joaca + ca nu vrea sa faca la olita si e mofturos la mancare.
Ii dau pasat fructe tot sa manance, sa aiba fibre dar degeaba.....si cu ciorbita la fel, mai are perioade cand nici nu bea lichide suficient.
Si decat manjeste pampersul si il speli de "n" ori de te enerveaza 
Si lista poate continua

Legat de controlul de 40 zile inca nu am fost....
Am incercat de 2 ori
dar cam doare, vaginul inca e atrofiat. trebuie sa merg la farmacie sa iau ovule special pentru reglarea vaginului dar inca nu am ajuns...
Am respectat termenul de 6 sapt. dar ma gandeam ca la cezariana o sa fie bine, nu o sa am dureri sau vaginul atrofiat, dar de fapt greutatea burtii e de vina pentru asta.....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
Kimmy spune:
Nici eu nu am apucat inca sa ma duc la control...Am incercat sa fac programare,am si facut,dar dupa aceea a intervenit ceva la sot cu serviciul,si nu am mai ajuns.
Legat de
,si noi am facut de vreo 2 ori,prima data a fost cam naspa,dar a doua oara
...in rest.ori sunt obosita eu,ori sotul,ori nu am eu chef ori nu are el...ori ne infierbantam,si vine jetul de para rece,ca se trezeste pishcotzica si gata...
cine mai are chef daca plange piticuta?In plus eu chiar nu o las sa planga.Maxim 5 minute daca m-am apucat de ceva si chiar nu pot intrerupe.
Kimmy mami de Timea Cristina
flo1980 spune:
Serenity ce curajoasa esti!
O sa se mandreasca bebe cand va fi mare cu asa parinti tineri!
Mie mi-au placut intotdeauna parintii tineri, ii invidiam pe colegii de la scoala care aveau asa parinti ![]()
Ankalaura tot acolo mergem , dar efectiv nu am putut vorbi ca ea explica intr-una de muschiul ala, de osul ala....nu zic ca nu era interesant dar, de multe ori se oprea din exercitii sa vorbeasca.
Eu nu stiam termenii aia de care vorbea si sincer nu puteam sa-i retin din prima, deci nu avea importanta sa mi-i spuna, pe mine ma interesau exercitiile.
Nici macar nu m-a pus sa le fac si eu sa vada cum ma descurc, caci as putea sa-i fac mai rau, asta o zicea.
Si cand a zis recapitulare, m-am bucurat, ca asa o sa-mi intre mai bine in cap exercitiile, tehnicile, nu vorbaria si culmea.....doar din vorbe a facut recapitularea si ne-a expediat

Ma scuzati ca m-am intins cu problemele mele dar asa ma simt si eu mai bine....stiu ca ma asculta cineva, ca nici sotul nu intelege....zice doar "stiu ca e greu, ai dreptate"..... dar daca l-as lasa cu amandoi si cu toate treburile ce trebuiesc facute ar lua-o sigur razna in 30 min.
Caprioara 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
SunSmile spune:
Mamicilor eu citesc cu mare atentie ce scrieti voi despre reactiile fratiorilor mai mari. Iau notite in caz ca...
Serenity ce sa zic, felicitari pt curaj! Sa va aiba Dumnezeu in paza!
Ralu uof. Sanatate multa Mirunicii, draga de ea!
Cat despre ajutor, io sigur sunt de-andoaselea: nu vreau dom'le nici pe mama, nici pe soacra, nici pe nimeni. Ma descurc de minune singurica toata ziua iar seara ma ajuta iubi si basta. Bine ca macar au inteles si nu s-au suparat. Poate ca nu e usor tot timpul, dar e tare frumos. Tare, tare frumos!
Ma duc la maimutzica mea, s-o mai dragalesc nitel, ca sta cumintica si se intretine cu jucariile miscatoare&cantatoare.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
Clar, azi avem o zi grea... Toata ziulica mi-a stat la san, adormea, o puneam in pat, in 30 de secunde chitaia, luat in brate, adormit pe umar, pus in pat, 1-2-3-....-30 de secunde... pac... chitaiala... si tot asa...
CAPRI - nu stiu maica de cat o costa transportul... Nu conteaza distanta, ci doar greutatea... La noi era cam 16 lei primul kilogram parca si vreo 0,8 sau asa ceva fiecare kg suplimentar... Nu stiu, dar nu cred ca are cum sa fie mai mult de 20 de lei si baremi imi aduce pachetul la usa, nu stau eu pe la posta. Iar ei i l-ar lua tot de la usa, deci nici pe ea nu ar incurca-o. Cumparatul pernei ma gandeam ca e mai dificil. Acuma sa vedem cum luam legatura, ca nu mi-a trimis inca mail, probabil nu a putut intra, si cred ca as fi mai inspirata sa mi-o trimita direct la mama, ca acolo mi-ar fi de mare folos, ca doar nu mai car cadita dupa noi si nici nu am chef sa cumpar una la Cta pentru o saptamana. Iar in chiuveta nu o mai prea pot spala corect ca s-a lungit, si robinetele noastre nu sunt cocotate, ca la vostru...
Ei vezi, barbatu-miu NU spala pe jos decat daca il pun eu, si nici nu calca, da' NICIODATA neica, nici un prosop macar! Nici nu stie sa tina fierul in mana... Faza cu masina e valabila si la noi, si, din pacate, si cea cu condusul, desi masina e A MEA!
Se fofileaza si uite asa eu nu am mai condus de cateva luni bune... Da' nici nu am facut vreodata curat in masina! El se ocupa integral! E de mirare cum de VEDE fiece fir de praf din masina... Alea din casa nu il deranjeaza chiar asa... Si nici nu le vede chiar asa... ![]()
RALU - cu ce creme ai dat Mirunicii pana acum? Eu folosesc Nivea cu zinc pentru eritem si Bepanthene pentru roseata, dar doctorita mi-a recomandat NUMAI ceai de pelin si galbenele...
Pentru problemele de pielicica, eu nu sunt prietena cu solutiile astea cu ceaiuri si taratze sau alte chestii... mi-au fost recomandate si la Eliza, si drept urmare nu am mai scapat de dermatita asta nici in ziua de azi si dam milioane pe controale si tratamente.... Poate nu asta e cauza, dar tot nu ma pot opri sa gandesc... Daca i-as fi dat de la bun inceput si Elizei cu ceva, poate nu ar fi avansat asa de mult... Hmm...
FLO - si noi la fel. Deja punem cadita in cada mare. Stau aplecata, dar nu e bai pentru 3-4 minute cat dureaza sapuneala. "Accesoriile" sunt pregatite toate pe raftuletele de langa patut, si totul merge super rapid. La asta nu am pe cine sa ma bazez, ca sotului meu ii e frica sa ii faca baie copilei, ba mai mult, ii e frica si sa o dezbrace/imbrace deocamdata... Da' se descurca super cu tinutul in brate.... E un somnifer ambulant. Cum ia fata in brate, in orice pozitie, piticuta adoarme INSTANT!
CLABUR - Ania cum se comporta cu surioara ei?
Ma bucur ca mai e cineva de aceeasi parere ca si mine cu psihologul... Nu stiu de ce nu se cultiva DELOC la noi ideea ca si emotiile trebuie tratate, nu numai temperatura si durerile de cap... Ba mai mult, daca aude careva ca mergi la psiholog, te banuieste ca ai fi tzacanit...
Tipa cu care am facut cursul de comunicare cu copiii este psiholog, si mama a doi copii, la randul ei avand un EAGLE care ar concura oricand cu stolurile de pe aici...
Si ce credeti? Psiholoaga noastra mergea la psiholog! Serios! Si se trata!
Mai am o colega, insarcinata si ea acum, care merge la psiholog, la o tipa specializata pe depresii pre si postnatale. Important este sa gasesti psihologul potrivit, specializat pe o ramura.
Mie mi-a dat Sanda Magureanu nr unei doamne psiholog care se ocupa de copii, asa ca daca vreti vreuna vreodata, just ask, desi doresc tuturor din tot sufletul sa nu aiba nevoie.
FLO - cre' ca multi ar lua-o razna cu 2 pe cap si in mai putin de 30 de minute... Eu am doua prietene care au facut kineto cu copiii lor, si le venea acasa pentru exercitii. Vrei sa arunc o intrebare, cu cine au facut si cam cat costa? Una din ele mai face si acum cu pustiul ei. Adica ma gandesc... daca mergeati la un cabinet de stat, as fi inteleg dezinteresul... Sau, ma rog, poate lor li se pare normal, or fi prea obisnuiti si nu isi mai dau seama ca pentru parinte e limba straina ce vorbesc ei acolo.... Zic si eu...
Anca mami de Eliza si Erika
M&M spune:
AM papat , ne-am schimbat si am adormit la loc!!!...Asta da viata, dom'le!!Mai am si eu timp de forum...
MA rog in continuare pt bebe Darius !!!Uneori cand ma uit la Mihaita al meu ma gandesc la Darius si Camy!!! Cat de greu ii poate fi unei mame sa isi vada puiul asa mic plin de branule si fire care il mentina in viata!!! Dar sunt sigura ca DD va face si de data aceasta o minune!!!
Mina, bine ati revenit!!! REcuperare usoara Am vazut pozele cu bebelina, o scumpete...
Mada, erai tare simpatica vopsita blond si tunsa scurt...mie poza aia mi-a placut cel mai mult!!!
Anaco, felicitari mamicuto!!!
SA ai parte de o recuperare rapida iar Marei bun venit pe lume!!!
Asa, ca tot vorbeati de sani care produc inegal...si eu ma laud ca al meu san stang produce ceva mai mult ca dreptul!!!
AM si eu intrebare...dupa ce i-a cauzt buricul bebeului cu ce il mai dau si pt cat timp???Eu l-am dat cu betadina pana acum..
Dma, ai PM!!..Odihna placuta!!!..
Vio, ce mai faci??Parca nu am vazut niciun mesaj de la tine azi..sau poate sunt eu prea obosita??!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Didi81 spune:
Si daca tot e azi ziua depresiilor, hai sa ma plang si eu putin
: m-am cantarit si am constatat cu stupoare ca in ultimele 3 saptamani nu am mai dat jos nimic, desii am mancat foarte putin; am ramas la 65 kg
, cu 9 kg in plus... ei, o sa ma apuc eu si de sport cat de curand, timp sa am.
Maine ma duc si eu la controlul de 6 saptamani; mie mi-au trecut complet lohiile de vre-o saptamana si ceva.
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Ooof, Mona, prin cate mai treci si tu... nu am cuvinte; esti o mamica nespus de curajoasa si iubitoare, sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste toate alaturi de baieteii tai! 
Didi
de Aida Maria
oanasm spune:
anaco felicitari mamico! sa va traiasca puiutul sanatos si papacios! iar tu sa te refaci repejor!
mina bine ai venit acasica! asteptam povestioara!
Andreea e o scumpa foc! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
crisule da' ceva poze noi Mihaita nu mai pui!? 
sunisor pai atunci suntem DOUA de-andoaselea
..ca nici io nu vreau nici pe mama..nici pe soacra nici pe nimeni decat pe dragu' meu drag (si el e....sufletul meu...ca suntem ca maimutele unde e unu..hop si celalat
..si tot ceea ce facem facem impreuna...taaare bine e!)...sper doar sa nu se lase cu suparare (ca mami e tare sensibila...)..io deja pregatesc terenu'![]()
didi las' ca se duc si kilele alea...nu-ti bate tu acu' capsoru cu ele! 
pupici multi la toate!
Oana
37+ cu

o noua viata
filmuletz bb