Mamici de pepenasi de iulie-august (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maitreyi ms tare mult de info.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Hellooo

Va multumesc din suflet fetelor p. urarile de ziua mea. Sunteti absolut minunate!

Diarux, Lcoca, Ladymina, Clabur- felicitari si sa aveti bebeloni sanatosi si norocosi.

Eu am cam disparut ca magarul in ceata de ceva timp. Mirunica a facut un ingrozitor eritem fesier care o chinuie mititica de numa'. Azi mergem pt. a 4-a oara la doctor pt. probabil a 5-a crema diferita. E groaznic sa vezi cum plange copilul si nu prea ai ce sa faci. Sper din tot sufletul sa ii treaca odata.

Pupicei tuturor si va multumesc inca o data

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaco, sa-ti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Flo, imi pare rau ca ai ramas dezamagita de kinetoterapeuta...

Mona, dar din ce spui tu acolo, Cris se poarta muuult mai rau ca Matei. Cred ca ti-e foarte greu... Mie mi-e greu cu al meu si mi se pare ca face prostie dupa prostie, dar e parfum pe langa al tau. Si io sunt convinsa ca vina e si a mea si a lui tata-sau, ca nu avem suficient timp de el, iar tata-sau rabdare ioc. Copilul simte si sufera... Cum ziceai si tu, cateodata simt ca am gresit cu ceva in educatia lui, si e tare dureros sa-ti dai seama de asta.

Fetelor, cand va aud ca mergeti la mare... Asa as vrea si eu dar nu poci . Nici o sansa, frate! In schimb sotul pleaca intr-o deplasare de vineri pana duminica sau chiar marti pe litoral. Ziceti si voi, drept e???

Si sa ma mai plang si eu un pic despre eaglelul meu si lipsa de ajutor din partea ei. Si daca totusi vine pe la noi, face numai tampenii. Acum cateva zile am lasat fata cu ea cat am fost noi la cumparaturi; cand am venit fata cica tocmai adormise, dupa ce plansese tot timpul ca din gura de sarpe, iar mama avea o fatza lunga si plina de repros ca ce am stat atata... S-a trezit fata si pana m-am dus eu la baie, a luat-o iar ea in brate; cand ies, vad ca o tinea ca pe copiii mari, fara sa-i sustina gatul, asa dreapta ; va da-ti seama ca am sarit ca arsa cand am vazut cum o tine, si i-am zis, frate nu stii sa tii un copil mic? ai uitat ca are coloana firava acum? si tot ea se ofuscheaza; ma intreb daca asa a tinut-o tot timpul cat am lipsit... Apoi afara in gradina, tot acum cateva zile, ne leganam in balansoar, eu cu fata in brate si Matei pe langa noi; vine sa se aseze intre mine si Matei, da nu se uita pe ce se asaza, si-si da drumul asa din pod, nene, ce muschii ei, peste Matei si picioarele fetii; iar i-am zis sa fie si ea atenta si iar s-a ofuscat; ei si de la faza cu leaganul nu am mai vazut-o, desi sta deasupra mea ; pana atunci mai venea 5 minute si ma intreba daca sa-mi ia paine, acu nada, nici nu stiu ca mai exista in acelasi imobil cu noi.
Si sunt tarte frustrata fetelor, ca nu ma ajuta nimeni; sotul vine tarziu si tot timpul are altceva de treaba (aseara nu-s ce trebuia sa repare la calulator de exemplu).
Concluzia: nu am pe cine ma baza!!!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, azi e ziua "depresiunilor"? Care cu pusee, care cu lipsa de energie...
FLO - ce rau ca la kineto nu ai obtinut toate lamuririle... Va mai duceti tot acolo, imi imaginez... Nu poti insista, totusi, sa intrebi ce ai de intrebat, chiar daca vine programarea urmatoare?? Sau poate nu se mai repeta... asa sper...

CAPRI - nici tu si nici Mona nu ati gresit cu nimic in educatia copiilor. Atata doar ca au si ei nevoie sa se adapteze la viata in 4. Cand nici ajutor nu ai, e mai complicat pentru ei, oricat le explici. In 5 minute uita.
Eu ii citeam ieri lui Ovidiu din ce scriau fetele aici despre sotii lor, si el cica "Pai daca tot te trezesti tu noaptea, ce rost mai are sa ma trezesc si eu?" Sigur, are si el dreptate...
Azi noapte, piticuta s-a trezit la 3 jumate si a tot marait pana dimineata, in somn. Asa ca m-am dus si am dormit dincolo, ca pe el nu il deranja maraiala ei, pe cand eu eram numai cu urechile ciulite.

SERENITY - nu pot decat sa va felicit ca ati luat IMPREUNA decizia de a-l aduce pe bebe pe lume. Mult curaj, si cu scoala te descurci tu

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankule, . Auzi, daca iei perna aia de baie, sa-mi spui si mie cine e producatorul, please... Si lamureste-ma si pe mine, cat e mama transportul de la Dia la tine?

Serenity, felicitari pentru curaj si sa va ajute DD sa va descurcati cu toate asa cum va doriti. Uite un si de la noi, de incurajare.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

burtici si pepenasi

Doamne ce cald e afara!!!!!!!!!!!jale, nu mai pot m-am copt in masina cu tot cu AC

am reusit aseara cu tati sa facem curat(mai mult el saracul), am pregatit patut , carut...fata sa vina sanatoasa

cristina cred ca tie iti trimit mesaj vineri
poate imi trimiti un pm cu nr tau de tel sa-l verific

Doamne ce putin mai am, ma duc in pat ca m-a doborat caldura

ANACO FELICITARI!!!!!!!!!!!!

M.A. 38s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am reusit sa citesc si din urma.....

Baita eu ii fac acum tot la chiuveta dar nu mai dureaza mult caci e puternic si mai da din picioruse...dar o sa pun cadita in cada mare (care e simpla) si o sa-i fac acolo desi stau aplecata, dar nu-i bai decat trambalare cu apa prin casa si carat de toate pentru baita.....

Eu reusesc si singura la baita, am gelul de baie din acela cu pompita (nivea) si imi iau singua, pregatesc dinainte toate cele...prosop, betisoare de urechi cu opritor, creme, pampers, hainute. Asa am facut si la Alex, ca de.... paranoia sa nu deranjez daca cer ajutor...

Si bebe a chelit in frunte, si primul la fel. La 1 an nu am putut sa-i luam motul ca nu aveam din ce. Cam pe la 1 an si jumatate a inceput sa creasca. Gasesc perisor de la bebe pe scutec, si inca mult, dar deja se vede pufulet crescand.

Eu la sanul stang am mai mult lapte, si am si mai multe "canale"...jeturile de laptic sunt mai multe de jur imprejurul mamelonului fata de dreptul dar exista o explicatie il tineam mai bine pe stanga pe bebe 1 si i-am dat mai rar la dreptul la inceput caci aveam rani si mult timp a trecut pana s-au vindecat.
Si cum il puneam iar faceam rani am avut mameloane ombilicate.....

Mada esti o dulcica! Mie mi-a placut cel mai mult cum aratai in poza cu prietena la o petrecere unde erai blonda (si slaba) si cu parul scurt si cea in care erai roscata de Craciun.

Legat de kg am luat 14 in sarcina la fel ca si la prima si am dat numai 7. Mai dureaza chiar daca alaptezi, ce daca ai deja depozite pentru lapte, nu se duc usor ....offff

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Sar'na fetelor!! Sunteti niste scumpici!!

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

RUXANDRA FELICITARI PENTRU BEBE< REFACERA RAPIDA SI MULT LAPTIC>
Eu cu greu reusec sa va citesc din urma , asa mai spicuiesc si eu ce pot. am citit de Camy si m-am ingrozit iar suferinta si emotii mari sa dea DD sa fie bine cu bebe Darius lunisi dupa operatie si putere mamicii sa indure asa ceva.
De cateva nopti ma ajuta sotul si nopatea ca eu ma mulg de seara si ii da la biberon el noaptea can dse trezeste, si asa mai dorm si eu. E super sotul meu , merge si la birou , face cumparaturi,ma ajuta la baita, pune masa pentru noi doi si ii da si nopatea sa pape. Prea multe face ,nici nu ma asteptam sa faca atatea dar banuiam ca el mereu a fost foarte atent cu mine toata relatia noastra si o iubeste pe asta mica setopeste cand zambeste la el, el ii spune cand "vorbesc " ei doi ca e el mamica de noapte si eu mamica de zi.
Pentru botez mai avem de luat cateva gen sucuri , vin ca le ducem noi la restaurant si sa mergem lunea viitoare sa comandam tortul, ca sambata pe 23 devenim si noi crestina.
Pupici ca s-a trezit Denisa.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Mai fetelor,
eu tot citesc ce scrieti voi si am ajuns la concluzia ca sunt o norocoasa. Am pe langa mine ba pe mama ba pe soacra si seara pe al meu sot care ma juta cu biberoanele. Ilincuta se trezeste doar o data pe noapte si ziua are perioada de veghe dar nu de plansete.

Mona iti spun din rporpie experienta ca faza cu psihologul chiar functioneaza. Noi am avut niste probleme in familie can avea fii-mea vreo 4 ani si am facut terapie cu ea. A functionat foarte bine metoda. Nu-ti mai spune dinainte ce va zice sau ce va face psihologul, vei fi si tu uimita. Nu ai de ce sa te sperii sau sa te jenezi. Daca il duci este o dovada de dragoste si de preocupare pentru el.

Capri decat asa ajutor mai bine lipsa....

Mergi la inceput