La ce ne uitam cand luam un LCD?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Tdi sunt sigura ca al tau e ok....de obicei la majoritatea problemele apar dupa cateva luni de functionare(imagine distorsionata,sunet)...nu-i bai ca si la noi se schimba produsul...doar daca este nereparabil ... altfel lcd-urile care se pot carpi se intorc la client dupa ce stau prin service...nu cred ca-i convine nimanui sa mearga de 2-3 ori la service pana se hotaresc aia sa schimbe aparatul cu unul nou...

Annie80 are dreptate ...in magazine de obicei ruleaza cd-uri de prezentare care-ti incanta retina ...

april d.p.d.v. tehnic e ok 102 pentru 3-4m(distante optime ptr.102cm:SD/3.3M...Simple HD/2.4m...Full HD/1.6m),dar d.p.d.v. real o sa fie foarte obositor pentru retina....basca vei pierde din detalii fiind distanta f.mica...adica ...la un film te vei concentra pe indivizi si nu vei zari pisica care traverseaza strada...cioara care zboara pe deasupra...chestii deastea ...in plus dupa cateva ore vei fi naucita de cap ...eu iti spun din experienta mea,dar incearca si tu asta in magazinele de profil...dute la raionul de lcd-uri pune-te pe canapea si incearca sa urmaresti 2 ore un film sau chiar prezentarea ...

P.S.- eu am de 3 ani un Sagem de 26" la o distanta de 2.5m si sunt multumita... si eu am vrut initial un lcd mare (deh ...asa ne plac noua femeilor lucrurile mari )...noroc cu sotu' care m-a convins ca nu intotdeauna lucrurile mari sunt si utile

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Kokiy, tu zici ca tehnic e ok 102 dar practic nu e ok...eu te contrazic, am un LG de 102 si e bine-mersi, imagine perfecta, unde mai pui ca poti alege zoom, deci nu ai probleme.
April, conteaza f. mult si perioada de garantie, atit de rearatie cit si de inlocuire-nu stiu cum sint contractele de garantie in RO, aici sint 60 zile in care il poti duce inapoi daca nu esti multumit si-ti iei banii si 1-2ani garantie in care ei ti-l repara, daca se poate, sau inlocuieste cu unul nou, daca mai au pe stoc sau cu unul upgrade daca nu mai au modelul respectiv/banii inapoi, la alegerea ta. Deci si garantia este un criteriu important, min 2 ani are garantie un produs serios, de mai lunga durata de folosire. Ce-ati facut, ati luat pina la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Si pe mine ma bate Tora la cap sa luam asa ceva. Asa ca...ma interesez asduu.
Primul lucru: daca poti, nu cumpara acum. Perioada noiembrie-decembrie este cea in care apar promotiile, dar si noile modele, evident mai scumpe, ceea ce inseamna ca modelele vechi trebuie sa se ieftineasca. Conteaza contrastul, diagonala, dar si tehnologia, deci un LCD FullHD este cel mai indicat.
Sincer, eu vanez un Sony, sa vad momentul prielnic, poate-l aduc la mine acasa...
A, si inca o chestie...cica Domo este cimitirul electronicelor (adica cele mai vechi si nevandute modele). Toate datele aste le am de la un prieten, pasionat de audio-tv, care isi schimba permanent "artileria", spre disperarea nevestei...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

of...am scris un mesaj asa de plin de detalii...dar s-a sters

pe scurt....

dodo in timp te obisnuiesti sigur cu un lcd asa mare...

-despre service dau detalii daca aveti probleme...e mult de scris

Rufus tehnologia se schimba foarte des in ultimul timp ...asa ca, ce ramane in urma e considerat rasuflat ... e bine sa te feresti de produse care stau in stand-uri(sa nu-l iei pe ultimul)...daca a stat in functiune in acel magazin e si mai nasol...oricum magazinele procedeaza la rularea produselor pe stand...se sterg frumos si se pun in cutie,iar in loc se pune unul nou...uzura lor fiind mai mica clientul nu baga de seama ca a fost folosit(de obicei 1 sau 2 luni)....Sony este un produs foarte bun...singurul inconvenient ar fi ca piesele pentru el se importa si poate dura si 1 luna schimbarea lor...asta daca doamne fer are probleme...

Edit: in perioada noiembrie -decembrie majoritatea reducerilor se fac la produsele iesite din gama(adica mai rasuflate)...asa ca veti grija

Razvanel soricel&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu, inca nu am luat. Mai cautam. La Altex am gasit SONY Bravia 40V4000 la 4500. Acelasi LCD la DOMO e 4250. Ambele sunt peste buget, insa sotul insista sa luam SONY (mai avem un TV Sony Wega, nu e LCD dar suntem tare multumiti de Sony) chiar daca e sa ne si imprumutam. Eu nu sunt pt imprumuturi, dar mai vedem noi. In rate nu vrem sa luam. Daca am gasi acelasi LCD la 94 cm diagonala ar fi si mai bine pt ca ar scadea si pretul, ma gandesc ca ar fi pana in 3700.

Mai sap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

Nu, inca nu am luat. Mai cautam. La Altex am gasit SONY Bravia 40V4000 la 4500. Acelasi LCD la DOMO e 4250. Ambele sunt peste buget, insa sotul insista sa luam SONY (mai avem un TV Sony Wega, nu e LCD dar suntem tare multumiti de Sony) chiar daca e sa ne si imprumutam. Eu nu sunt pt imprumuturi, dar mai vedem noi. In rate nu vrem sa luam. Daca am gasi acelasi LCD la 94 cm diagonala ar fi si mai bine pt ca ar scadea si pretul, ma gandesc ca ar fi pana in 3700.

Mai sap...

Intreaba in magazin ...poate au pe stoc in alte locatii sau chiar in depozit(nu toate produsele sunt aduse in magazine)...daca chiar esti interesata cere detalii de la seful de magazin...se poate interesa direct la Sony si se poate face comanda speciala

Razvanel soricel&Co

Mergi la inceput

buna idee kokiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Nu, inca nu am luat. Mai cautam. La Altex am gasit SONY Bravia 40V4000 la 4500. Acelasi LCD la DOMO e 4250.

Eu nu m-am uitat, poate stii tu: daca te duci in magazin Sony, cum sunt preturile fata de Altex si Domo?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

In Bistrita nu avem magazine Sony. Oare ar fi in Cluj, Tg. Mures?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:

Si sotul zice ca e mare 102, hai ca mai las pana la 94...mai jos nimk

Ma bag si eu un pic in vorba..chiar daca sunt off topic..caci mi-a placut mult replyul de mai sus...

Noi avem o plasma Philips (de asta sunt off topic..pe topicul LCD)..de 102 diagonala..iar al meu sot ..ar da orice din casa..numai plasma lui nu..!!

Mie personal mi se pare mare diagonala 102 (pt un living de bloc)..si ma gandeam sa-l agat de perete...pt. iluzia optica de micsorare..evident..

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si noi vanam un LCD...ne invartim intre Philips, Sony si Panasonic...dar am cateva intrebari pentru cele/cei care stiti. Ce inseamna caracteristicile urmatoare: HD ready, Full HD(1080), 2X(sau 4X) HDMI(high definition multimedia interface), DVB T(terrestrial). Cat de importante sunt aceste caracteristici in alegerea TV-ului?

april pana la urma voi ce ati ales?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput