La ce ne uitam cand luam un LCD?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

tot alegem...pana culegem
am pus okii pe Sony Bravia 37V4000 care apare pe siteul de la sony dar nu e in niciun magazin. Am sunat la ei si au spus sa mai asteptam putin ca lansarea e in septembrie, asa ca in magazine o sa apara in 1-2 luni. Eu as lua cel de 40 de inch dar e si tare scump si cred ca e totusi prea mare pt bloc, chiar daca o sa fie pe perete. Cel de 32 e prea mic (zic eu), asa incat suntem in...standby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

April, 32" nu e mic, crede-ma...la magazin si noua ni se parea mic in comparatie cu altele, nu-mi venea sa cred ca acasa era ditai televizoroiul!
Ps. Sufrageria mea e de 5x5m.

Am o idee, n-ai putea sa imprumuti pentru cateva minute tv-ul de la vreun vecin care are LCD sa vezi cum ar sta la tine in casa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
DVB T(terrestrial)

aici se numeste "digitale terrestre integrato", adica are in el o chestie cu care prinzi programele prin satelit fara sa-ti mai trebuiasca altceva, asta pe langa programele normale care le ai deja prin cablu/antena/etc.
LCD-urile de generatie mai noua au toate functiunea asta, ca si celelalte pe care le-ai enumerat (fullHD, etc)...sper sa nu spun prostii, eu asa am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tdi, multumesc! Chiar voiam sa revin cu intrebarea, credeam ca e prea grea . Dar celelalte caracteristici nu stii ce inseamna? Ca eu sunt total in ceata si nici consortul nu e mai in domeniu...

Nu toate tv-urile noi au aceste caracteristici, cu cat au mai putine, sunt mai ieftine si reciproc . De aceea voiam sa stiu care sunt mai importante cand alegi un TV.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Deci
HD - se refera la imagine, la cati pixeli sunt incorporati in monitor
HD Ready are 766 randuri de pixeli si cam toate TV LCD sunt asa
Full HD are 1080 randuri de pixeli, deci imaginea este mai bine definita si se vad calumea detaliile
HDMI - este o priza speciala cu care esta dotat tv-ul, prin care se leaga la sursa (dvd-player, antena, satelit, etc) si primeste simultan printr-un unic cablu imaginea si sonorul, in acest fel conexiunea digitala e mai rapida si mai clara decat in mod traditional.
DVBT - decoder incorporat in televizor care transforma semnalul analogic (traditional) in digital, imaginea e net superioara. (noi cu asta prindem diverse programe pe care in mod normal nu le gasim nicaieri altundeva).
2x(4x) - este viteza procesorului, cu cat e mai mare cu atat mai bine
Important! Hertzii (50Hz/100Hz) inseamna frecventa imaginilor pe secunda, cu cat sunt mai multi cu atat miscarea apare mai naturala.
Contrastul ideal nu trebuie sa fie sub 10.000:1. Mie personal mi se pare ok si un 8000:1, la 15.000:1 cum e al nostru vezi in detaliu firele de par sau punctele negre ale personajelor(ma intreb cum sunt alea de 25.000:1 ca deja au aparut).
Cam asta am aflat azi de la un amic care vinde TV-uri (mi-am luat notitze)...sper sa va fie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tdi multumesc foarte mult pentru informatii, sunt excelente!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Am gasit pe eFlamingo tv ce ma intereseaza la un pret mai mic decat la Altex si Domo cu 7 respectiv 5 mil. N-am cumparat niciodata prin ccomanda online nimic. Nu stiu ce sa fac. Parca nu-mi place sa iau ceva fara sa "vad" ce cumpar, sa pun mana
Ati luat careva de la eFlamingo de la magazinul online?
Eu as vrea sa incerc tv inainte sa-l cumpar.
De ce e diferenta asa mare intre magazine? E ceva putred???

Mergi la inceput

Am sunat la ei si ce am auzit nu-mi convine. Trimit prin curierat rapid si daca nu e ok, ai dat de belea........Asa ca mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu tocmai mi-am luat acest tip: http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare/LCD_TV/LG/LCD_TV_LG_32LG3000, fiind la promotie la Flanco.

Sunt multumita, cu toate ca la UPC digital nu se vede perfect.
Nu stiu sa descriu ce anume se vede, dar la DVD se vede absolut perfect.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

crinuta, dupa link pare ca de la domo l-ai luat
oricum, sa-l folosessti sanatoasa

Mergi la inceput