Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
andy.p spune:
piolica eu am vazut finet acolo unde sunt si hainutze de bb-ei.
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
piolica spune:
Nausica, felicitari pt schimbarea semnaturii... (noroc cu tine, ca altfel uitam sa mi-o schimb! eu deja intrasem sa ma documentez asupra diabetului gestational, asa ca uitasem de semnatura.)
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
Piolica nu stiu unde gasesti la m finet dar gasesti scutece din finet la Cora si nu sumt scumpe.
Ma bucur ca esti bine si nu iti face probleme de diabet ca nu cred ca e cazul.
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
Muuh spune:
piolica la noi se gasesc scutece din finet gata taiate. In Carrefour Orhideea costa 5 RON unul, la Cora nu stiu exact si sigur se mai gasesc si in alte magazine. Daca mama ta nu gaseste sau nu are cum sa ajunga pe la magazinele astea iti iau eu doar sa imi zici cum ti le trimit.
Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)
piolica spune:
super, merci fetele, Laura, Clau, Miruna!
Miruna, tu esti super dragutza, merci mult ca te-ai gindit sa mi le cumperi tu! o sa o trimit pe sora-mea la Cora sa-mi ia gata facute. (o sa mi le aduca mama cind vine la noi, deja are ''belet'' de dus, pe 5 septembrie ajunge, nu i-am luat bilet de intors, ca nu vreau sa se simta prizonier aici. pleaca cind vrea ea sau cind nu o mai suportam noi si o dam afara.)
cit despre diabet gestational, sper sa nu fie cazul... dar nu se stie niciodata, nu ma stresez, dar totusi ma documentez, macar sa stiu ce ma asteapta in cazul in care analiza nu iese ok maine.
36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu aqnis,parerea mea ca fuguta la doftor....poaet nu e nika...dar e mai bine sa stim sigur..decat sa ne dam cu presupusu',nu? ramo.....tusi..matusi...surori si frati....soacre...si alte...."lighioane"de tipu asta.....n-ai avut si tu sa te ajute? offfff...... carla,33+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
nuuuu..din pacate eu locuiesc in oradea departe de familie..doar eu si sotul...pe o parte e bine....pe de alta parte....toate rudele mele sunt la "origini"...adica in Ploiesti...
POZE...POZULICI
35+... Erik
ramonzca79 spune:
andy....in legatura cu nasterea...sper sa fie dupa sapt 38 adica..inb momerntul in care se va intoarce dr din concediu...pana atunci voi mai merge la el in sapt 37 si in 36 vreau sa merg sa repet analiza de secretie...am terminat tratamentul ieri ....ma gandesc la nastere naturala....si sper ca dupa cat am umblat si m-am agitat sa am o nastere usoara dar...who knows??
dr ta e acasa??nu am mai vazut-o de ceva vreme...o vedeam la biserica...
POZE...POZULICI
35+... Erik
zambetmic spune:
in sfarsit mi-a venit comanda de caciulite, facuta la sugestia tzitziri-ei ( )
sunt asa frumoaaaaase si mititeleeeeeeeeeeee
am primit confirmare pt echo la iosup pt joi ... om vedea acu' ce-o mai fi pana atunci , multumesc pt atragerea atentiei
apropo de colostru declar si eu absenta totala
azi am exprimentat uitucenia de gravi, am fost in cora cu scopul declarat de a-mi lua pere, si am luat o groaza de alte chestii, mai putin pere .. .logic nu ?
32+ cu Vladut
Banu2268 spune:
multumesc
mi-a mai trecut da ma simt ametita
fara chef de nimic
si mai vreau si la cumparaturi .........
Banu 28+ Salih
bitza2008 spune:
Salutare burtici!!!
Eu sunt tot 2 in 1, nici un semn de nastere!!
Felicitari mamicilor care si-au vazut bebeii la eco si multa sanatate celor cu probleme!
Freshanana
Felicic, sa-ti traiasca dolofanul!Se vede super in poza!
In sfarsit am terminat si eu de calcat lucrusoarele lui Lucas si am facut si bagajul de spital.Sunt inca in plina zugraveala cu bucataria si balconul...maine vine electricianul...oricum nu terminam pana nasc
Eva, ce vesti ne mai dai de Anca?
36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!