Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buticutelor
eu ies
ma duc sa ma culc n-am dormit bine azi noapte......
diseara merg la cumparaturi asa ca tre sa fiu in forma buna

va pup
multa sanatate tuturor si nastere usoara celor care mai aveti putin

pa

Banu 28+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am facut o ecografie aici in Breaza , nu e 3D, dar bebelina e bine e intoarsa deja , ceea ce e normal.

MAI FETELOR CU 36 de sapt, ce va grabiti asa? bucurati-va de sarcina bebe apare in 2-3 sapt rar acum la 36...si doriti-va sa stea la 38 sapt macar,acum e perioada ultima luna d efapt cand pune carnita pe el..asa ca mai bine sta acolo si nastem un bebe maricel decat mic si sa ne chinuim dupa.

Eu colostru am de 2 sapt deja..dar la mine e altceva..in fine in luna a 8 o s aincep cu garmastanul

*** AniS ** 30+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici mai naste cineva la CFR 2? ca am tot citit pe forumuri ca au probleme cu ingrijirea bebeilor nascuti sub 37 de saptamani si am inceput sa imi fac probleme. Nu mai zc ca multe fete spuneau ca dr si conditiile sunt mizerabie. mie nu mi s_a parut asa cand am fost internata, dar ma gandeam ca poate cele care au nascut anul asta acolo m-ar putea ajuta cu niste pareri.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau, eu stiu ca CFR2 este unul din cele mai bine dotate spitale din Bucuresti, cu aparatura de ultima generatie si renovat cap-coada. Acuma poate in gravidenia mea incurc, dar ma indoiesc... Iar de doctori am auzit numai de bine. Gandeste-te ca cei de la PrimaTv acolo faceau emisiunea "Prima zi", acolo nasteau cam toate cu mustaciosul...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua mamici si burtici.
Bine v-am gasit; pt mine e a doua sarcina, mai am o fetita de 4 ani si jumatate.
Va citesc din umbra de multe luni, dar niciodata n-am gasit timpul necesar sa va scriu si eu.
Burtica mea are 35 de saptamani, DPN 13.09.2008, numele ales ( deocamdata) Luca, in w 33 bebe avea 2.150 kg; luni vom face o noua echo.

In week end am o delegatie in Bucuresti si voiam sa fac si un shoping intens pentru bb; am citit ca voi ati gasit niste reduceri majore; daca aveti timp si sunteti dragute imi spuneti si mie magazinele si poate si adresa ? Please, as vrea hainute si carucior, scaun de masina.

Va multumesc frumos. Sanatate voua si bebeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Salutare fetele, am lipsit motivat ieri, sa va povestesc ce am patit..
Aveam programare la ora 10 la medicul de familie sa imi iau prenatal. Ajung acolo la fix, era cu cineva in cabinet, la usa o groza de mosi. Ma asez cumintica pe scaun si astept. Era o caldura innabusitoare, pe la 10:15 cand iese dr din cabinet deja ma luase cu ameteli, bufeuri de caldura. Ma ridic si ii spun ca am programare la 10 la care ea ii face semn unui mos sa intre si imi zice ca e doar 10 si 2 minute. I-am spus ca mie mi-e rau si ca plec, nu mai pot astepta in caldura aia (nici nu imi trebuia neaparat prenatalul acum fiind angajata la firma sotului, venisem mai mult la insistentele ei). O trimite pe asistenta si ma baga in alt cabinet sa ma intind, vine si ea dupa cateva minute si imi ia tensiunea - intai foarte mica apoi la cateva minute foarte mare. Aveam si burta foarte tare, se sperie si imi scrie bilet de trimitere catre Municipal.
Plec cu sotul la spital, aici tensiunea era 140/80 si doctorita de garda imi zice ca am risc de preeclampsie si imi da sa fac o groaza de analize, sange, urina, eco, EKG, fund ochi si ca va trebui sa raman in spital. Am stat cateva ore pana m-au plimbat pe la toate cabinetele, mi-au dat nu stiu ce pastila pt tensiune, oricum era cumplit acolo in aglomeratie si caldura. Pana la urma ies analizele, destul de ok dar imi zice ca pt mai multa siguranta ea vrea sa ma tina in spital..zic ok ca ma speriasem si eu destul de rau si urc la salon. Cand am ajuns acolo m-am ingrozit, era un aer irespirabil, mai erau 3 fete in camera cu nu stiu cati vizitatori, o caldura de lesinai..pai in conditiile alea mai mult ca sigur ca mi-ar fi fost rau non-stop, mie de la caldura imi si crescuse tensiunea. I-am zis doctoritei ca mi-ar fi mult mai bine acasa la racoare, ca voi sta cuminte in pat si daca e vreo problema revin la spital. Bineinteles ca nu i-a convenit, am semnat pe propria raspundere si am plecat acasa.
Inca am tensiunea destul de mare, dar sigur ar fi fost mai rau daca stateam acolo, mi-a dat sa iau Dopegyt, am avut toata noaptea dureri groaznice de cap dar acum sunt mai bine. Nu mai mananc sare deloc, stau linistita si imi iau tensiunea in fiecare ora, sper sa fie bine ca m-am cam speriat. Problema e ca doctorul meu e inca in concediu, astept sa se intoarca si il sun sa vedem ce zice el.
La eco puiul meu era bine insa avea 167bpm inimioara si m-a cam ingrijoreaza, saptamana trecuta la eco tot cam asa avea si zicea dr ca poate e speriata..
Ma apuc sa citesc din urma, sper ca e toata lumea bine, fetele.

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Moni asa stiam si eu insa m-am cam speriat dupa ce am mai citit pareri pe forum la Nasterea unei stele

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andreea, nu-mi vine sa cred prin ce a trebuit sa treci. sper sa-ti fie din ce in ce mai bine acasa la racoare. oricum, iti tin pumnii sa fie bine.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo sigur sta bb pana vine dr tau.Dr mea nu a plecat in concediu,ce usurata am fost cand am intrebat-o si mi-a zis.
bitza ce ma bucur 2 in 1 ..super.Las'si renovarea ca termina sotzul pana va intoarceti de la spital
anis bine ca ai fost la eco,te-ai mai linistit?
lauraflo bine-ai venit .
andreea_and saracutza de tine prin ce-ai trecut..bine ca sunteti bine si esti acasa.Stai in pat linistita si totul va fi bine>Toate s-au intamplat din cauza ca ai stat in caldura si precis ca te-ai si enervat.Ai grija

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Andreea imi pare tare rau ca a trebuit sa induri asteptarea, caldura si stres la dr. ; cu tensiunea nu stiu ce sa zic, poate ca era asa si de la caldura si stres. Ai grija de tine si odihneste-te mai mult.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput