Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 8
Nausica spune:
laureta, ce frumoase sinteti, si tu si Inisa!
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
cele care sunteti acasa si vreti sa urmariti documentarul In pante dati pe National Geographic.
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
clau_geo spune:
ce frumos ai prins-o cand sughita, Laureta
eu ma chinuii de mult timp sa o filmez cand se face guguloi intr-o parte sau cand sughita insa parca stie cand pun mana pe camera si nu mai misca
AMR 5 SAPTAMANI
Banu2268 spune:
buna gravidutelor
ce mai faceti?
citeam ceva de colostru .... am avut si eu decat 2 picaturi pana acum dintr-un singur san si atat...
in schimb sanii s-au facut ca 2 castroane cum imi place mie sa zic nici sutienele nu ma mai incap
ieri mi-a fost asa rau
pe natinal geographic e reluarea de aseara de la 6 si e doar o parte pana pe la 28 de saptamani parca
poate in seara asta la 6 e si ceva de-a 2 a
pupici
Banu 28+ Salih
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Banu2268 buna gravidutelor ce mai faceti? citeam ceva de colostru .... am avut si eu decat 2 picaturi pana acum dintr-un singur san si atat... in schimb sanii s-au facut ca 2 castroane cum imi place mie sa zic nici sutienele nu ma mai incap ieri mi-a fost asa rau pe natinal geographic e reluarea de aseara de la 6 si e doar o parte pana pe la 28 de saptamani parca poate in seara asta la 6 e si ceva de-a 2 a pupici Banu 28+ Salih |
imi pare rau ca te-ai simtit rau sa iti fie mai bine
AMR 5 SAPTAMANI
Banu2268 spune:
mersi
am un bebe mofturoi
nu pot sa mananc de 2 ori in 3 zile aceeasi mancare care a pofitit-o el
decat 1 data ca a 2 a deja nu-i mai convine ....
daca o face asa si dupa .......................??????????????
Banu 28+ Salih
CD27 spune:
Hello burtici, vad ca sunt unele problemulte, imi pare rau, Anis si Moni, tin pumnii sa fie bine, sa nu fie ceva grav
zambetmic imi pare rau de patania de la eco, poate mai faci una cu un dr mai 'pricipit' sau mai comunicativ
Si eu am probleme cu somnul, aseara stateam ca un popandau in pat si ascultam dilogurile dintr-un film (nu va zic ca initial m-au trezit anumite sunete din filmul respectiv), avem geamul intr-o curte interioara si noaptea rasuna si cel mai mic zgomot, dar cel/cea care se uita cred ca avea si vata in urechi de lasese sonorul asa tare
Apoi am mai dormit...m-am trezit iar la 6, iar am dormit pana la 8 si gata....daca eu n-am avut somn stiti ce tampenie mi-a trecut prin cap?!Am pus muzica la teleon si l-am pus pe burta si Mikul mi-a dat una si atata tot, am fost dezamagita, credeam ca va mishuna, va dansa...nimic, cred ca si lovitura aia a fost asa de avertisment sa-llas sa doarma
Am gasit avizul....se pare ca a venit comanda din 16 iulie de la redoute
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
salut!
am fost si eu la monitorizare fetala - CTG - si totul este ok, beblina are un ritm cardiac ok, iar contractiile mele sint ok, normale, nedureroase (de fapt eu nici nu le simteam pe unele dintre ele care apareau pe foaia aia de la CTG).
partea proasta e ca mi-au facut si testul de urina si mi-au gasit un procent ridicat de zahar, asa ca maine trebuie sa ma duc sa fac testul de glucoza din singe! sper sa nu fie vorba de diabet gestational. voua vi s-a intimplat asa ceva? este grav?
eu stiu ca poate afecta bebe si ca trebuie tinut sub observatie, o sa incep sa ma documentez....
pupici
35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
vreau sa va intreb ceva, stiti de unde as putea cumpara niste finet la metru. vreau sa-i spun lui sora-mea sa-mi cumpere si sa mi-l traga mama la masina. aici nu gasesc finet, ci numai niste chestii aberant de aspre...si nu am nici un chef sa sterg bebelina cu aspriturile alea. eu nu vreau sa folosesc servetele din alea umede, decit daca sintem afara, in rest vreau sa folosesc apa cu un sapunel si sa spal copilul cu cirpe din finet.
idei, ceva?
35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
Banusa treaca starea de rau.
Eu ma tot uit cu speranta de fiecare data in posta si avizul meu n-a venit..oare cat mai dureaza?
piolica ma bucur ca bb e ksi ca n-ai contractii,vezi ca majoritatea ne confruntam cu ele..nu te stresa pana nu-ti iese cealalta analiza
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)