Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mai fetele cred ca aveti dreptate sa merg la dr mai repede.
Bebelina mea a miscat f putin aseara si azi doar asa un pic sa nu fie doar balansul la lichid..imi fac ganduri negre pt ca vad ca de ieri ma simt f prost si am burta ca o piatra, desi am luat no spa...sper sa fie bine,poate doar doarme..

si m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca am nascut ca ea asa a visat...mie rau...nu acum mai incolo............sper

*** AniS ** 30+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, mie dupa primul control la col(cand deja iritasem eu colul cu utrogestan intravaginal) mi-a curs vreo zi sange..in fine, mai diluat, dar oricum era destul.
Colul e foarte irigat in perioada asta si de aia se si accidenteaza foarte usor..si mai ales daca zici ca nu a fost un control prea usor...daca mai apare ceva du-te la dr sa te linistesti, dar controlul de col in perioada asta poate duce la sangerari.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor voi aveti colostru? stiu ca sunt care ati avut devreme dar la mine nu este si nu a fost pe toata sarcina nici macar o picatura!!!....e bine? nu e bine? ce stiti despre asta? se poate stimula eventual cu o pompa pentru san? oare e prea devreme sa ma gandesc la asta?

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_g sa nu stimulezi nimic ,colostru nu inseamna neaparat ca vei avea sau nu lapte.Lasa sanii in pace ca dupa ce nasti,daca nu pana atunci va aparea ce trebuie.
musettenu mai ama bubitze pe burtic si nic piele nu ma mai mananca.
anis ia legatura cu dr ,macar te linistesti,e mai sigur asa.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

nu-mi pot misca degetele de la maini de durere....

neata si de la mine fetelorrr!!....ieri am robotit toata ziua.....nu am stat jos decat vreo 10 min....am facut curatenie generala..spalat p[erdele..covoare..geamuri...etc...si nu m-am lasat pana nu am terminat...mai am de spalat hainutele lui bebe si gata....poate sa vina...INSAAAAAAA...aseara nu ma mai puteam misca de durere de spate...abia m-am putut spala pe cap iar acum nu-mi pot misca degettele de la maini de durere....nu pot strange pumnul deci cred ca nu pot conduce si mai am cateva drumuri de facut...ce sa fac???cu ce sa-mi dau pe maini...picioarele sunt umflate dar m-am obisnuit...tensiunea e mica deci nu ea e cauza....

stiti ce vreau sa va mai intreb dar nu radeti de mine.....voi v-ati latit in bazin???cele care au nascut...se mai trag oasele inapoi??eu sunt stresata in privinta asta pt ca de ex am vrut sa probez jeansii mei de gravi luati in luna a 4 si nu ma mai incap peste fund....la fel si fustele....ma asteptam sa nu le pot inchide dar nu sa nu le pot trage...ce stiti???

POZE...POZULICI

35+... Erik

Mergi la inceput

Ramo da de ce te-ai chinuit asa cu curatenia,trebuia sa chemi pe cineva sa te ajute.Nu stiu cu ce sa te dai pe maini..poate te ajuta crema recomandata de Lucutta..dr.Boici parca sau asa ceva,despre bazin pot sa-ti spun ca si eu m-am latit ,nu mai intra nimic pe mine asa ca am trecut la pantaloni de trening.Dupa prima sarcina mi-am revenit,dar sa stii ca nu toata lumea isi revine,depinde de conformatia fiecareia.Ce ai hotarat pana la urma cu nasterea?

34+bbelina
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anis, mergi la doctor, dar nu te panica, bebelina e si ea cumintica, poate mai somnoroasa, nu te mai gandi la asemenea prostii!
Si incearca sa te odihnesti mai mult, pune-ti un sezlong in gradina, ia o carte frumoasa la citit si relaxeaza-te!

33+ AMR 46 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aqnis,parerea mea ca fuguta la doftor....poaet nu e nika...dar e mai bine sa stim sigur..decat sa ne dam cu presupusu',nu?
ramo.....tusi..matusi...surori si frati....soacre...si alte...."lighioane"de tipu asta.....n-ai avut si tu sa te ajute?
offfff......

carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Scriu si eu un pic inainte sa ma bag in bucatareala.
O alta noapte de cosmar, cu visuri urate palpitatii, greata etc
Parca la Inisa nu fu asa de rau, sau am devenit io uituca? :)

Bebelica misca la greu parca vea sa iasa prin piele
Am pus un filuletz aici cum sughita

aici cum scoate ( oare funduletul?)

si o poza la 32 sapt

Felicic ce frumos e puiul taaaaau grasunel, se vede foarte bine.

claudinna am vazut balon frumos de 37 de sapt, e mareeeee

Moni si eu zic sa sangerarea este de la control. E bine so urmaresti si daca creste in cantitate sa mergi la doctor
Ginypralul se ia pina in sapt 35-36 dupa aia se opreste ca iti intareste colul si nu se evacuaza lohiile dupa nastere.

andy_g la Inisa n am avut nimic nici un colostru in timpul sarcini, dupa ce am nascut a venit laptele in valuri, deci stai linistita

ramo vrei bataitza. Sunt atata zile tb sa faci cate ceva in fiecare zi nu te mai obosi

anis multa sanatate

Laureta bb2 - 33+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

laureta ce frumos!!!!Si noi am filmat-o ,dar am zis ca acolo e caputzul tinand cont ca dr mi-a zis ca nu s-a intors.

34+bbelina
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput