Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
freshanana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut andy, n-am luat legatura. Am zis ca sa sun doar in caz de ceva. Pana la urma sunt numa 10 zile cat e doc al meu plecat si normal n-ar trebui sa nasc. O sa incerc sa stau mai cuminte si sa ma indop cu mai multe no-spa ca adevarul este ca nu am luat mai mult de 1/zi. Desi as cam avea ceva treaba ca s-a pus un praf de la zugraveala de nu va pot explica si nu suport sa stau chiar asa. Da il fac asa usurel. POZNICI CU NOI www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU 35+ Cuculetz Andrei AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI |
monica te mananca undeva ??? ca venim noi si te scarpinam.
lasa praful ca nu musca
36+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
felicic76 spune:
monica: daca mai elimini vreo visinica, fuguta la spital! Nu mai spun ca eu m-as duce acum La urma urmei de ce sa stai cu grija cand ai putea sa afli ce si cum sigur?
kid: io ma ocup cu scoaterea iepurilorReferitor la Dr.T, discutia a venit dupa ce i-am spus ca ma simt ok si ca daca toate sunt in regula as vrea sa nasc natural. M-a aprobat, apoi a pus sonda si la final mi-a zis: "daca va veni inainte de termen cu greutate normala atunci va fi naturala, daca sta pana la termen( pana acum col bun, placenta ok) va fi sigur cezariana" DPN intre 7-28 oct.
Plus ca bebe este in pelviana(ma rog usor in transversala) si mi-a zis sa nu-mi fac inca griji, ca se intoarce el, a vrut sa ma cheme peste 2 saptamani, apoi s-a razgandit si m-a chemat peste trei, nu o luna.
La final a incheiat cu celebra"esti(sunteti) beton
zambetmic: nu ai unde sa mergi sa-ti faci o eco buna? Apropo, Iosup nu era ieri la cabinet, fetele spuneau ca ar fi in concediu
Babytza si mussete: ieri la 12.30 am primit mesaj de la Synevo ca sunt gata analizele, eu le luasem deja, asa ca daca mergeti la doctor dupa amiaza le aveti, fara sa sunati inainte.
Vlad
29+
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Fresh ma bucur ca esti mai bine...numele imi plac amandoua si merg bine impreuna.Si noua ne era dor de tine
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
andy multumesc
ma bag in pat ca deja ma doare burta
ma intreb oare cati de vlad sunt in odisee ?
36+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
andy_galro spune:
Neata!!! iar am adormit tarziu.....asta noapte pe la 3 eu citeam primele capitole din odisee
moni...multa sanatate si stai cuminte in pat
fresh ma bucur ca esti mai bine....ce frumoase sunt ambele nume...felicitari
zambetmic eu sper sa te mai linisteasca dr tau cand mergi la control...dar eu zic sa fii optimista ca va fi bine
nausica felicitari pentru schimbarea semnaturii
diana mami nu mai ai asa de mult.......felicitari pentru semnatura...ai grija de tine
claudinna bafta mare la dr
mai schimba azi cineva semnatura dar nu mai stiu....
oare ce mai face teomaria? nu stie nimeni de ea?
O zi buna tuturor!!!!
33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
monica_dicut spune:
De mancat, ma mananca rau Chiar nu se poate sta in casa asta, pe cuvant de onoare va spun, nici voi nu ati putea.
Vad ca s-a oprit sangerarea, n-am mai gasit nimic pe tampon.
Aaa, si am pus un kg la loc. Aveam 81 inainte sa plec la piata si mi-am luat si o maaaare punga de fornetti cu mere, asa ca poate recuperez si al doilea kil pierdut
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Neata!!! iar am adormit tarziu.....asta noapte pe la 3 eu citeam primele capitole din odisee 33+Andrei AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!! Poze noi doi+"o casuta fff mare" |
Asta ma apucase si pe mine ieri...dar m-am plictisit repede...parca nu mai am rabdare
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy_galro spune:
tzitziri eu am intrat la odisee cam de pe la cap.4 si eram curioasa ca sunt asa de multe fete inscrise si care nu au mai dat nici un semn...si din lipsa de somn....asta era cea mai buna activitate care o puteam face
33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
musettepink spune:
Neata si de la mine!Eu sunt la mama si nu am cum sa stau cu voi pe forum,am venit la o vecina sa va citesc ca nu ma mai rabda sufletul....
Babytza ma faci sa rosesc,eu stiam ca tu esti o frumoasa din poze iar in realitate esti si tare dulce si iti sta tare bine graviduta!
Ne-am intalnit la clinica si era o coada cat tot holul si al meu sot a facut o mica revolutie ca sa intram in fata,nu a comentat decat una care se trezise cica si ea gravida dar nu avea burta si apoi a cerut si ea sa meraga in fata si se pare ca a fost bine cand au luat altii initiativa si ea doar a profitat.....dar ma rog important e ca nu am stat la codoi.
Felicic ce bebe grasun si simpatic ai tu!f draguta poza!Felicitari!
Kid luni sper sa am analizele pana in pranz in caz ca ne hotaram sa mergem luni la dr,mai vb oricum pana atunci.
Monica eu am citit ca e posibil sa ai mici sangerari dupa ce ti se umbla la col....acum nu stiu ce sa zic,daca vezi ca persista suna-l pe dr asta de te-a consultat.
Andy cum mai esti cu bubitele de pe burta?
acum va las,sa nu scrieti capitole intregi cat lipsesc...... pe toate
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!
35+LUCA
clau_geo spune:
Moni te inteleg ca nu ai stare de stat in casa, e cumplit, mai ales daca stai ca mine intinsa in pat de atata timp. Dar eu cred ca daca ne mobilizam mai rezistam un pic pana vin bebeii
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI