Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 21
freshanana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu eu nu pot sta deloc pe spate.... carla,33+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
reao ce esti. eu nu am piersici acasa

36+
Vlad Alexandrupuiutz
poze
puipui
musettepink spune:
freshanana tu de care no-spa iei?exista nospa simplu sau nospa forte,poti incerca cu cel forte daca pana acum ai luat simplu.Si 3 nospa pe zi e ok,nu e mult deloc.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA
freshanana spune:
| citat din mesajul lui musettepink freshanana tu de care no-spa iei?exista nospa simplu sau nospa forte,poti incerca cu cel forte daca pana acum ai luat simplu.Si 3 nospa pe zi e ok,nu e mult deloc. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s !![]() 35+![]() LUCA![]() |
am luat simplu ca asa mi-a recomandat dr
o sa incerc si forte
pana acum luam dupa-masa si seara. acum vad ca durerile apar de dimneata de la 7
36+
Vlad Alexandrupuiutz
poze
puipui
LauraFlo spune:
Va multumesc pentru primire si pentru raspunsuri. Ma duc sa vizionez site-urile mentionate de voi.
Exista si in Galati supermarketuri, dar daca tot ma plimbam prin Bucuresti ma gandeam sa facem si shopping intensiv.![]()
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui freshanana
am luat simplu ca asa mi-a recomandat dr o sa incerc si forte pana acum luam dupa-masa si seara. acum vad ca durerile apar de dimneata de la 7 36+ Vlad Alexandrupuiutz poze puipui |
Cel forte e dublu ca si concentratie decat cel simplu si eventual poti lua o pastila dimineata si una seara poate fiind mai puternice te ajuta mai bine asa.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA
ratonelu spune:
fresh....eu iau mai mult de 3nospa pe zi...
altceva mai puternic...nu stiu.
stai si tu cumnitica...
in alat ordine de idei....sunt cu nerviiii...
am sunat acum la medlife...si mi-a zis ca cezariana este 4100ron+3nopti cazare *250ron+alte analize care s efac pt bebe si mama(io stia ca sunt inclus ein pret,ma rog)...cica ajunge la 60-70mii ron....
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ffffff multtttttttt
si io acolo vreau sa nasc....nu pt conditii,ci pentu ca sunt ingrozita de nastere si vreau cezariana...si toti care mavad spun"vaaiii ce bazin mic ai....neaparat sa nasti prin cezariana"....dar n d-asta vreau eu neaparat.

voi aveti reale probleme.....si io uite d c ma agit....
carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
fresh/.....sorrryyyy![]()
![]()
![]()
promit sa nu mai fac.
intrebare,daca maien schimb semnatura-34sapt ....intru in luna a 9-a?
carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui ratonelu fresh....eu iau mai mult de 3nospa pe zi... altceva mai puternic...nu stiu. stai si tu cumnitica... in alat ordine de idei....sunt cu nerviiii... am sunat acum la medlife...si mi-a zis ca cezariana este 4100ron+3nopti cazare *250ron+alte analize care s efac pt bebe si mama(io stia ca sunt inclus ein pret,ma rog)...cica ajunge la 60-70mii ron.... offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffff multtttttttt si io acolo vreau sa nasc....nu pt conditii,ci pentu ca sunt ingrozita de nastere si vreau cezariana...si toti care mavad spun"vaaiii ce bazin mic ai....neaparat sa nasti prin cezariana"....dar n d-asta vreau eu neaparat. ![]() ![]() ![]() voi aveti reale probleme.....si io uite d c ma agit.... ![]() carla,33+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
mie mi se pare ff scump
35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
freshanana spune:
| citat din mesajul lui ratonelu fresh....eu iau mai mult de 3nospa pe zi... altceva mai puternic...nu stiu. stai si tu cumnitica... in alat ordine de idei....sunt cu nerviiii... am sunat acum la medlife...si mi-a zis ca cezariana este 4100ron+3nopti cazare *250ron+alte analize care s efac pt bebe si mama(io stia ca sunt inclus ein pret,ma rog)...cica ajunge la 60-70mii ron.... offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffff multtttttttt si io acolo vreau sa nasc....nu pt conditii,ci pentu ca sunt ingrozita de nastere si vreau cezariana...si toti care mavad spun"vaaiii ce bazin mic ai....neaparat sa nasti prin cezariana"....dar n d-asta vreau eu neaparat. ![]() ![]() ![]() voi aveti reale probleme.....si io uite d c ma agit.... ![]() carla,33+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
pai daca iei mai mult de 3 no-spa/zi stai tu cumintica in pat, ca vad ca esti mai rau ca mine
mie nu mi se pare f scump medlife, e chiar aglomerat pe acolo. e mai ieftin decat euroclinic si parca am mai multa incredere in med. eu acolo am facut toate eco si toate analizele de cd am ramas insarcinata. am dat o caruta de bani ce e drept dar am stat linistita ca analizele si eco sunt ok
36+
Vlad Alexandrupuiutz
poze
puipui
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui ratonelu fresh/.....sorrryyyy intrebare,daca maien schimb semnatura-34sapt ....intru in luna a 9-a? carla,33+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
eu din cate stiu abia dupa ce inchei 35 s intri in luna a noua, desi am gasit si site-uri unde crie ca dupa 36 s incheiate.
35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI