Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 20
ratonelu spune:
eu nu pot sta deloc pe spate....
carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
musettepink spune:
Neata!!!!!!
Caludinna tinem pumnii mamico sa nasti usor!!!!!!
Clau si al meu bebe aseara s-a agitat rau si m-am trezit toata noaptea sa fac pisu si aveam aceeasi senzatie ca si tine ca il scap.Ah si raportez niste dureri la dansa de numai pot!
Maria bafta la eco 

fetelor am si eu o intrebare,cat se mai da la o nunta?????sambata mergem la nunta si cum nu am mai fost la nunti de vreo 3 ani habar nu am cat a mai ajuns un tacam,cam cat mai este,please?????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s
!
35+
LUCA
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Neata!!!!!! Caludinna tinem pumnii mamico sa nasti usor!!!!!! Clau si al meu bebe aseara s-a agitat rau si m-am trezit toata noaptea sa fac pisu si aveam aceeasi senzatie ca si tine ca il scap.Ah si raportez niste dureri la dansa de numai pot! Maria bafta la eco ![]() ![]() fetelor am si eu o intrebare,cat se mai da la o nunta?????sambata mergem la nunta si cum nu am mai fost la nunti de vreo 3 ani habar nu am cat a mai ajuns un tacam,cam cat mai este,please????????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s !![]() 35+![]() LUCA![]() |
off imi pare rau ca te simti si tu rau

cred ca dai laasa in functie de restaurant si de cat de apropiati iti sunt mirii, eu de ex. am dat acum 1 luna la o prietena buna 1000 lei.
35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
andy_galro spune:
Neata si de la mine! am dormit si eu bine in sfarsit
....dar mi-e mila de cele care nu dorm ca stiu cum e....vad ca ati fost harnice inca de dimineata:
tzitziri mersi mult de info 
clau_geo felicitari pentru schimbarea semnaturiii si d-ne ajuta in continuare !!!!
maria inca o data bafta la eco 

andreutac asteptam pozele cu hainutele 
fresh ce mai faci? cum mai esti?
claudinna ne gandim la tine si ne rugam sa fie totul bine
Va doresc o zi minunata plina de vesti bune!!!! am un pic de treaba dar intru mai incolo. pupici tuturor!!!!
33+
Andrei
AMR 7 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andy_galro Neata si de la mine! am dormit si eu bine in sfarsit ....dar mi-e mila de cele care nu dorm ca stiu cum e....vad ca ati fost harnice inca de dimineata:tzitziri mersi mult de info ![]() clau_geo felicitari pentru schimbarea semnaturiii si d-ne ajuta in continuare !!!! ![]() maria inca o data bafta la eco ![]() ![]() ![]() andreutac asteptam pozele cu hainutele ![]() fresh ce mai faci? cum mai esti? claudinna ne gandim la tine si ne rugam sa fie totul bine Va doresc o zi minunata plina de vesti bune!!!! am un pic de treaba dar intru mai incolo. pupici tuturor!!!! 33+ Andrei![]() AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!! ![]() Poze noi doi+"o casuta fff mare" |
mersi mult Andy

35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 SAPTAMANI
ramonzca79 spune:
fetelorrrr...la internarea pt nastere e nevoie de adeverinta de salariat???asa am gasit scris...voi ce stiti??
POZE...POZULICI
35+...
Erik
musettepink spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 fetelorrrr...la internarea pt nastere e nevoie de adeverinta de salariat???asa am gasit scris...voi ce stiti?? POZE...POZULICI 35+... Erik |
da
!
35+
LUCA
musettepink spune:
clau merci
.da e o prietena apropiata iar restaurantul intra in categoria mediu,merci mult!
!
35+
LUCA
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 fetelorrrr...la internarea pt nastere e nevoie de adeverinta de salariat???asa am gasit scris...voi ce stiti?? POZE...POZULICI 35+... Erik |
da, iti trebuie pt justificarea noptilor de cazare, hrana si interventii medicale ce sunt suportate din CASMB
35+ Mami fericita de
Irina
AMR 5 SAPTAMANI
freshanana spune:
da daca nasti la spital de stat
daca nasti la privat nu ai nevoie decat de buletin
eu asa stiu
andy_galro
incerc sa stau cat mai mult in pat si sa ignor durerile. de la 1 no-sp/zi am ajuns la 2 no-spa. nuj ce voi face cd voi ajunge la 3 no-spa/zi. exista ceva mai tare indicat in sarcina pt dureri abdominale ?
36+
Vlad Alexandrupuiutz
poze
puipui