Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

fresh,eu iau ....nu c-am dureri cum ai tu asa mari..ci ca ma apuca contractiile si mi-e teama ca nu se opresc....
ok...o sa stau cumntica.....doar ca pe scaun ca-s la birou
clau....asa tarziuuu?????
io am facut asa un calcul....ca 8luni*4sapt=32sapt...dar cum toate lunile au mai mult de 4sapt....am mai pus io cu indulgenta inca 2sapt.
ma rog....

carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata fetele.

tzitziri, si celelalte fete care au facut comanda la La redoute pe 25 iunie (prima zi de solduri), noi am primit raspuns azi de la serviciul clienti. COLET PIERDUT! si ca-l retrimit sau ne ramburseaza. eu le-am facut scandal ieri, ca ma trimiteau din nou la posta sa verific, asa ca azi dimineata mi-au raspuns.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

neata fetele.

tzitziri, si celelalte fete care au facut comanda la La redoute pe 25 iunie (prima zi de solduri), noi am primit raspuns azi de la serviciul clienti. COLET PIERDUT! si ca-l retrimit sau ne ramburseaza. eu le-am facut scandal ieri, ca ma trimiteau din nou la posta sa verific, asa ca azi dimineata mi-au raspuns.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Si eu am primit azi raspuns la a patra plangere...ca se intereseaza ce s-a intamplat si ca fie imi trimit coletul (vorba vine, ca mai sunt doua articole din 4) fie imi dau un voucher.Acum am eu siguranta ca voucherul ala ajunge la posta??
Le-am scris daca pot comanda de valoarea initiala altceva (fara voucher) si sa il trimita in Franta de unde sa il primesc prin courier.Sa fiu sigura ca ajunge..sa vad ce raspund...de ce trebuie musai voucher daca teoretic ne lasa sa comandam tot de banii aia??

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

fresh,eu iau ....nu c-am dureri cum ai tu asa mari..ci ca ma apuca contractiile si mi-e teama ca nu se opresc....
ok...o sa stau cumntica.....doar ca pe scaun ca-s la birou
clau....asa tarziuuu?????
io am facut asa un calcul....ca 8luni*4sapt=32sapt...dar cum toate lunile au mai mult de 4sapt....am mai pus io cu indulgenta inca 2sapt.
ma rog....

carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

uite daca te iei dupa DC intri in luna a 9-a dupa ce inchei 36 s
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap37

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Citat:
citat din mesajul lui piolica

neata fetele.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Si eu am primit azi raspuns la a patra plangere...ca se intereseaza ce s-a intamplat si ca fie imi trimit coletul (vorba vine, ca mai sunt doua articole din 4) fie imi dau un voucher.Acum am eu siguranta ca voucherul ala ajunge la posta??
Le-am scris daca pot comanda de valoarea initiala altceva (fara voucher) si sa il trimita in Franta de unde sa il primesc prin courier.Sa fiu sigura ca ajunge..sa vad ce raspund...de ce trebuie musai voucher daca teoretic ne lasa sa comandam tot de banii aia??

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

voucherul ala o sa fie un cod pe care o sa-l folosesti la urmatoarea comanda. nicidecum nu-ti vor trimite o hirtie la posta.

initial si eu vroiam sa-mi trimita in Franta si sa-mi aduca socrii coletul, insa m-au enervat, asa ca nu ma intereseaza. vreau sa mi-l trimita la Budapesta, plus ca le-am cerut un credit sa acopere inconvenientele cauzate... nu cred ca vor da nici un credit, insa nu este vina mea ca ei nu au posibilitatea sa trimita marfa cu recomandata. iti trimit prioritar fara recomandata.

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

imi pare rau pt coletele voastre Tzitziri si Piolica, probabil ca s-au dat peste cap cu toate comenzile primite in ultima perioada.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Piolica, din ce am cititi pe subiectul LaRedoute de pe forum voucherul e un plic cu un numar trimis acasa...STUPID, stiu...de aia am intrebat si eu de ce mai trebuie voucher daca ei teoretic imi dau aceeasi valoare???

Si raspunsul tau difera de al meu...mie nu mi-a zis nimeni ca s-a pierdut, ca au facut ei livrari aiurea ca era prima zi de reduceri.Mie mi-au zis ca 'cerceteaza' - asta e raspunsul clasic de Romania, unde s-au pierdut colete la posta.Tie iti da un raspuns elegant ca esti acolo

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Fac capitol nou....stati 5 minutele.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU