Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau_geo eu am nascut la 37 de saptamani si 4 zile un copil de 3350 gr. Ce incubator nene ca ii ieseau picioarele din ala si nu pentru ca crescuse vertiginos in alea patru zile. Lasa asistentele, un copil este considerat viabil fara riscuri dupa 35 de saptamani.
claudinna ei bine nastere usoara, oricand va fi si un bebe sanatos si norocos.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
[un copil este considerat viabil fara riscuri dupa 35 de saptamani.

Ai dreptate Miruna, si aici adaug si eu pe sora mea cea mica, nascuta fara probleme si foarte usor la 35 de saptamani. Spre deosebire de Alexei
, eaeramicuta, aveam cam 2500 gr, insa a recuperat incredibil de repede.Copil mai hamesit ca ea n-am vazut. :)

Am si eu o problema,si nu stiu pe seama a ce s-o pun. Poate aveti idei. Adineauri m-a pocnit un somn cumplit si am mers la somnic, numai ca dupa vreo 15 minute si un masaj laspatedin partea sotuluiam simtyitcamis e uca literalmente inima in gat. Tensiuneameafluctua intre 104/39 97/38 candma simteam mai ciudat, panala 95/45 cand parea ca imi revin. Pulsul invariabil peste 80, dar astami separe relativ normal, pentru ca asail am decandmamonitorizez.

Eu am o tensiune chiar mica, ce m-a ingrijorat este diferenta mare intre cele 2valori, felul in care fluctua. E drept ca am mers pe caldura azi,am niste picioare ca niste butuci, dar am baut apa side la 4.30 pmn-am facut decat sa ma odihnesc.

Ma simt mai bine acum, dar inca respir ca o locomotiva cam adormita... Si mi-e un pic greata....

31+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreea_and, imi pare tare rau pentru necazurile tale de azi, incearca sa te feresti de canicula asta, eu sunt hipotensiva si tot imi simt inima in gat cand stau mai mult de 5 min in caldura.
Ramai in casa, la racoare daca ai AC si roaga-l pe sot sa se mai ocupe sau mai amana din treburi pe afara pana la vremuri mai putin fierbinti. MULTA SANATATE si tie, si bebelinei!

Voiam sa te intreb despre caruciorul achizitionat de pe bimbomarket, cat a durat livrarea si cat a costat transportul? Cum faci sa beneficiezi de garantie? Multumesc mult!

33+ AMR 46 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

garga,multumesc burtica cu printzesaIulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

vorbea cineva de recoltare celule sterm, ma intereseaza niste preturi, anume recoltare, chitul cat costa si depozitare si unde...

*** AniS ** 30+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salut!

Azi ati fost mai cumintele vad, n-ati mai umplut 2 capitole. Oare tot de la net-ul varza vi se treage?

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura! Sarcina usoara in continuare!

Zambetmicnashpa ecografistul ala, dar macar nimic nu "parea" in neregula. Joi la Iosup nu o sa mai vezi exprimari in halul asta.

Carlasunt BH dc cedeaza cu nospa, eu am avut din astea din plin si dese si dureroase pana prin sapt 36, acum sunt mult mai rare. Iar in ceea ce privete bagajul cand va vad pe voi ingrijorate ca nu l-ati facut la 33 sapt iar eu se pare ca nasc in max 10 zile cred ca sunt cam inconstienta...

Anis
si eu zic sa iei legatura cu T cat mai repede. E bine ca bb e bine dar poate trebuie monitorizat mai des, sau poate tu trebuie sa fii supravegheata. Nu stiu cu ce se mananca asta dar macar un mesaj da-i si explicai ce si cu, nu te va pune pe drumuri degeaba!

300tinem pumnii cu creditul! Sa va mutati in casa noua inainte de nastere! Doar nu te apuca tu de curatenii si amenajari, fii doar consultant .

Tzitzirieu acum inteleesem ca de la o anumita varsta a sarcinii nu atat lungimea cat consistenta colului conteaza. Iar daca e inchis cu atat mai bine.Iti dorim sa stea asa cat mai mult, dar oricum bebita al tau cu injectiile de rigoare nu e in pericol dupa 33 sapt. Partea proasta cu gynipralul, in cazul in care n-ai mai luat, e ca da tahicardie mamicile hipotensive in special ( tremuri asa vreo ora din tot corpul ). Cand te-a mai chemat la control? Oricum, sper ca nu mai mergi la serviciu.

Claudinnace bebe urias!!! Ptiu, ptiu tinem pumni pentru nastere uoara!

Andreeaprin ce experiente ai trecut! Ai grija si nu mai iesi deloc din casa ca maine si poimaine iar au anuntzat canicula. Iar daca dr tau e plecat nu ti-a dat nr altuia la care sa apelezi in caz de ceva sau nu are o asistenta? Ca macar sa te duci acolo daca te mai simti rau, speram insa sa n-ai nevoie

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nadina, iti tin de urat? Ca nici eu nu am somn...

Anis, intra pe www.cordbloodcenter.ro si uita-te acolo la preturi, depozitare si ce te intereseaza. Iti spun despre astia pentru ca dr. T mi i-a recomandat pe astia si mi-a zis ca el cu ei lucreaza. Acu' daca tu vrei altii nu cred ca se supara, dar sa stii ca preturile sunt asemanatoare. Eu am deja kit-ul pregatit, doar sa il iau la spital.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

si eu pe aici, tot fara somn

Azi mi-am luat masinuta cea noua, am adus-o acasa, mi-e drag de mor de ea ... insa am si plans putin la gandul ca ma voi desparti de cea veche, care mi-a suportat nebuniile 3 ani

33+ AMR 46 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Simo, mai esti? Acum te-am vazut dar pe YM nu dai semn...

Mergi la inceput

Mda, am avut o revelatie...

AMR 15 zile!

Si parca nu ma grabesc de loc... Nici fi-mea insa care, desi are alta pozitie de azi dimineatza pe care n-o prea ghicesc tot nu ma apasa pe col...Doar ca simt lovituri in alte locuri

Nerantula
s-o stapanesti sanatoasa!

anis
tot ca simona si eu pt stem, gasesti pe site detalii ( in ju r de 1ooo eur la inceput si 1 mil anual pt depozitare).

300si mie mi se intampla frecvent ceea ce spui tu ca senzatii cand merg prin caldura. De fapt mi se intampla ca de 3 sapt nu mai fac din astea. Se mai adauga insa si ameteala pe langa greata.

Pt somn
: Daca e vorba de insomnie pura atunci laptic seara si ceai de tei zic si eu. Si nu mai mancati cu 3 ore inainte de a va culca. Daca e problema de negasit pozitia insa am reusit in ultimele zile DORMITUL IN FUND. Nu radeti, vorbesc serios, ma ajuta ft mult. Pun 3 perne una peste alta si ma asez pe spate putin intr-o parte. Pernele sunt inconjurate de perna gravidei sa nu zboare in somn. Sub burtica imi pun alta perna ca sa ma pot lasa complet pe o parte cand amortesc, dar tot aproape la verticala. Nu ma mai trezesc din ora in ora si nici nu ma mai trezesc cu dureri diverse in afara de cele pubiene la care nu cred ca avem ce le face....

Mergi la inceput