Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Si eu cucuvea

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata la toata lumea.
Nu mai nominalizez dar va multumim la toate pentru incurajari.Aseara am facut prima injectie de maturare de plamani de bebe si am trecut pe Gynipral.In afara de transpiratii chiar si la 24 de grade cu AC si un tremurat dupa prima doza, acum nu mai am nimic.Si cum e evident, nu mai am nici somn.

Claudinna,4 kilograme.Sa fie bine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos oricand s-o hotari el sa vina

Si vad ca tot nu am reusit sa i-o iau Simodinei inainte .Desi sunt treaza de pe la 3 si l-am facut pe al meu pachet sa doarma in sufragerie ca eu am chef de citit....vorba vine

Andy_galro(sper sa fi retinut bine)...nu e mare filozofie cu kitul ala.Noua ni l-a aratat la curs.Are ca o punguta de perfuzie in el, cu doua fire la capat.Firele au niste ace care se introduc in cordon pentru prelevare.Sunt doua fire si doua ace in cazul in care se recolteaza si din cordonul ramas la mama si parca si din cordonul ramas la fat.In virtutea gravitatiei sangele ala se scurge in punguta, acele sunt apoi bagate intr-o teaca,in punguta se da drumul unui ser care previne coagularea, punguta pusa intr-o fasa care sa absoarba totul daca se rupe, apoi totul pus intr-un gel care mentine temperatura (sau cam asa) si apoi dat drumul??! la o baterie care mentine o temperatura optima.
Kitul mai contine si substanta dezinfectanta (un spray).Cam atat din ce imi aduc aminte...oricum tot ce e necesar pentru recoltare (ser,dezinfectant,gel,etc) e in kit.

Cam atat deocamdata

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am intrat sa va multumesc pt urari!
in jumate de ora plec
sunt optimista, stiu ca va fi bine
acasa eram cam nelinistita, ca am citit mult pe tema tensinii si stiam ca poate da probleme. macar in spital sunt sub observatie si tratament adecvat.
o sa va tin la curent, dar o sa-mi fie dor de voi!!!

numai bine!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna dimineata!

Nadina, multumesc! In ce priveste somnul, nu mananc seara de mult si lapte tot beau .. nu mi se intampla des sa nu pot dormi, ieri insa a fost o zi destul de agitata (si bebe s-a incontrat non-stop in burta), care s-a prelungit, se pare.

tzitziri, felicitari pentru cele 1000 mesaje si multa sanatate si rabdare pe ultima suta de metri!

33+ AMR 45 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anis si eu tot cu cordbloodcenter, medicul meu tot cu ei lucreaza. Pana acum au fost foarte eficienti. I-am sunat intr-o luni si vineri aveam deja kitul acasa, preturi gasesti la ei pe site si in contractele pe care ti le trimit sa le semnezi.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata si de la mine,

claudina,4kg??????????
moamaaaa.....ptiu.ptu.ptiu...sa nu "deochiem"bebelu'.....baftaa....sa fiti sanatosi amandoi..tinem pumnii....
pup si eu.
in rest......raportam dimineata balanganita....plina de ametelisi un chef...la fel de ametitor de munca....

carla,33+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Tzitziri, si eu stiam ca si celelalte fete ca de la o varsta a sarcinii incolo nu mai conteaza asa mult lungimea colului, ci consistenta sa si faptul a e inchis. In orice caz e bine ca faci preventiv injectiile pt. maturarea plamanilor si iei tratament. Ce mai conteaza e sa fii si tu linistita pe interior. Tin pumnii sa reusesti si multi
Claudinna, ce flacau grasunel porti tu in burtica!!! Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune! nastere usoara si bb sanatos!
Andreea_and, ai grija in continuare de tine si de bb Mina. Mai aveti putin si totul tre' sa fie ok.
Azi pun si eu pozele cu hainutele LR pe contul comun, dar ceva mai tarziu, pt. dimineata asta am planuri mari (mergem la un drive test, la coafor), ca deh, suntem in concediu si tre' sa ne respectam si noi. Nu?
Va pupic si sper sa aveti o zi cat mai buna !

Andreea
32+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

neatza burticutze. ce matinale sunteti...
lauraflo bn ai venit la noi in odisee
tzitziri si eu am facut 3 injectii de maturizare plamani bb. la recomandarea drlui. just in case. dar dor dupa ce le faci
andreea_and imi pare rau de ce ai patit in spital. mai bn acasa cu ac
bitza felicitari pt schimbarea semnaturii azi. tot 2 in 1 ??
andy.p si eu sunt sup ca nu imi ajung comenzile lr . o sa nasc si tot nu vor ajunge (cred)
claundinna ce faci ? o iei inainte celor din august? nu vrei sa stai la coada ? sper sa fie totul ok si daca e sa nasti...nastere usoara
maria bafta la eco si sa te intorci cu vesti bune
o zi buna. ma bag la patuc
pe toate

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze

Se cere o cafea maaaare....

Laura bine ai venit la noi in odisee

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

clau_geo eu am nascut la 37 de saptamani si 4 zile un copil de 3350 gr. Ce incubator nene ca ii ieseau picioarele din ala si nu pentru ca crescuse vertiginos in alea patru zile. Lasa asistentele, un copil este considerat viabil fara riscuri dupa 35 de saptamani.
claudinna ei bine nastere usoara, oricand va fi si un bebe sanatos si norocos.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mersi mult Muuh pt incurajari , sper din tot sufletul sa fie si la mine macar la fel de bine ca la tine daca nu se poate si mai bine . Pitica mea la 32 s si 4 z avea 2400 gr. si sper ca pana acum sa mai fi luat macar 600 gr.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput