Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
Gargaritza, ce nu intelegi cu salariul mediu pe unitate? Ai dreptul la un salariu mediu pe unitate la nastere, insa modul de calcul nu este mentionat nicaieri, majoritatea firmelor platesc o suma egala cu salariul angajatului, pe baza de cerere.
In legatura cu analizele, eu as zice sa le faci pentru ca, in caz (Doamne fereste!) ca iese ceva pozitiv, poti trata. Altfel, toxoplasma stiu sigur ca se transmite congenital la fat si poate cauza diverse neajunsuri ...
Multa bafta sa fie negative!
33+
AMR 46 zile!! 
Haiduc iubit
andy.p spune:

Maria

Mii de
si te astepatm cu vestile bune.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Claudinna, bebe de 4 kilograme! Absolut super! Multa sanatate amandurora si asteptam vesti sippozici cand se va putea!
Tu te simti totusi bine, in ciuda tensiunii?
31+
Anda Teodora
kid2003 spune:
Uau, Claudinna, felicitari pentru grasunel!!! 4 kg la 36 + saptamani, e ceva...e un flacau pe cinste, asta ajunge de 2 m!!!
Iti tin pumnii sa fie usor, asa cum iti doresti, natural sau cezariana.
Gargaritzo, pentru toxo nu se ia din col, listeria si restul sunt analize de sange. Mda, nu stiu cat de normale sunt intepaturile si junghiurile jos dar banuiesc ca au de-a face cu pozitia lui bebe (eu simt efectiv cand se impinge in cap, de parca vrea sa iasa de acolo, ca un berbecut)...atunci ma apuca si junghiul. De multe ori mi se opreste respiratia ca ma gandesc ca acum mi se rupe apa si gata...din fericire sunt ok pana acum.
300 iti tin pumnii stransi sa se rezolve cu un cuib nou si al tau pentru pui!!!
Anis, nu stiu ce te opreste sa il suni pe dr T sa ii povestesti tot. Eu in locul tau m-as urca in masina si as veni la Bucuresti! Nu te mai chinui atata, mai ales cu cata treaba ai...Eu as chema sotul sa ma ia de la Breaza si m-as duce fix la Elias sau la cabinet pentru eco+ monitorizare fetala + discutie cu dr. Ce rost are sa te chinui asa???
bb2
kid2003 spune:
Andreea_and, uff ce patanie...imi pare rau de vizita la spital in conditiile date! Stai acasica linistita si nu mai umbla pe la medicul de familie...dar ce, tb musai sa mergi personal pt prenatal? Si mai ales ca esti la firma sotului, nu te preseaza nimeni cu actul. 
LauraFlo, nici eu nu am ce sa iti recomand in Bucuresti, ceva ce ai putea gasi la nu stiu ce super preturi aici si la Galati nu ai gasi.
Caruciorul cica ar fi in oferta in Cora, cel de la Chicco de care zicea Monica. Apoi sunt reduceri pe la magazinele de bebei, eu pana acum am fost multumita de preturile de la Prenatal la reduceri (in mall-ul cel nou, din Baneasa- Feeria) apoi de Debenhams (in mall-ul din Vitan, la ultimul etaj). Acolo am gasit un set de body-uri de 7 bucati cu 69 RON, deci cam 10 Ron pe body, de calitate buna.
Dar stiu si eu daca merita sa mergi de la un capat la altul al Bucurestiului pentru astea doua magazine? Z banuiesc ca aveti in Galati, la fel ca si hypermarket-urile astea mari Real, Cora, Carrefour.
Daca vrei chestii mari si mai ieftine, ia-le de pe bimbomarket.it acolo ai preturi super si cu tot cu transport iesi mai ieftin ca la noi
In rest magazine gen Piciul, Obor etc sunt sigura ca aveti destule si in Galati cu haine multe, ieftine si chinezarii (mai slabe calitativ). Rombaby(firma romaneasca) se gaseste in Carrefour. Acelea sunt mai ok.
Muuh mai zicea de Pavilionul H, acolo la parter ar fi un butic cu hainute de marca la preturi bune (de la fabrici care lucreaza in lohn la noi)...Pavilionul H este in Herastrau, aproape de Casa Presei Libere si dupa Muzeul Satului si Palatul Elisabeta (intrarea pe unde e parcul de distractii).
bb2
gargaritza85 spune:
Nerantula ti-am trimis un PM
kid sper sa fii ok si de acum inainte
aaa toxo tot din sange ?
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Nerantula spune:
Claudinna, felicitari pentru voinicel spre final de odisee norocoasa! Wow, ce maricel e! Sa nasti usor grasunul si sa treaca cat mai usor perioada de stat in spital si asteptam cu sufletul la gura vesti de la tine, direct sau prin sotul tau! 

CLAUDINNA 

33+
AMR 46 zile!! 
Haiduc iubit
andy_galro spune:
am uitat sa va spun ca azi mi-a venit kit-ul pentru recoltare de celule stem...si nu e voie sa-l deschid....si sunt asa de curioasa sa vad cum arata![]()
33+
Andrei
AMR 7 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
babytza spune:
Buna seara mamici 
Ramonzca eu am luat la recomandarea unei prietene cu bb de 3 luni Dermalin din farmacie.Au la sensi blu.Si balsam de la chicco.Miroase superb ! Este concentrat , se fac 4l si a fost 10 ron. Am fost astazi la mag la ei si am luat crema de fundulet, sterilizator, pernute de dormit albe cum a luat si Eva(ca datorita ei m-am hotarat sa ma duc pana acolo
Eva)...
Maria bafta la eco !!!!!

Claudina 4 kg 

Andreea ce intamplare....Stai cumintica mamico...
Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Kid
ma duc sa vad si eu body-urile ca suna tare tentant...
Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze