Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

deci va rog frumos scoteti-ma si pe mine din ceatza ca nu reusesc sa inteleg care este si cum sta treaba cu salariul mediu pe unitate
si inca ceva...eu nu am facut analizele pt toxoplasma, listerie si citomegalovirus, nu mi-a zis nimeni ca arfi nevoie sa le fac...dr meu cu care voi naste mi-a scris pe o foaie analizele care sa le fac dar cele 3enumerate mai sus mi-a spus ca le fac daca vreau, el nu ma obliga....si acum vin cu intrebarea intrebatoare...mai are rost sa le fac tinand cont ca sunt in saptamana 30?ma mai ajuta la ceva? va rog mult ajutati-ma cu un raspuns pt ca nu stiu ce sa fac....

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

salutare!
abia am venit de la Craiova, unde am avut 2 controale.
la primul (4D) am aflat ca bebe e bine, inimioara ii bate regulat, tot 145 b/min, ca de fiecare data pana acum. are 4 kg!! si mai are circulara de cordon. dupa masuratori are 39 de sapt.
la al doilea ctrl am fost la dr mea, care cand m-a vazut cum arat...bineinteles ca mi-a luat tensiunea, i-am zis si eu ca de sambata tot creste si mi-a zis ca ma interneaza. n-am vrut sa raman de azi (v-am zis eu de ieri ca ma interneaza...), ca oricum n-am vrut sa-mi iau bagajul cu mine, asha ca maine dimi la prima ora sunt la craiova sa imi faca investigatii si sa ma tina pe tratament sa scada tensiunea. si ea mi-a zis ca bebe are 4 kg, mi-a facut ctrl si pe masa, s-a luat din dopul gelatinos, bebe e angajat, coloul intredeschis si daca nu se declanseaza nasterea, cam pe 18-20 august facem cezariana. mi-a zis ca e posibil sa nasc oricand...
deci acum ma duc sa stau un pic in pat sa mi se mai desumfle picioarele si apoi sa mai pun cate ceva in bagaj.
in principiu o sa va tin la curent prin sot, o sa-l rog pe el sa va spuna ce mai fac. dar cred ca va va scrie abia cand nasc.
sper sa va fie bine la toate!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Claudinna, ma bucur tare mult ca bb e bine si ca dr pare increzatoare ca va fii bine cu nasterea. Despre cezariana, ce sa zic, la greutatea de 4 kg si circulara de cordon, cred ca e cel mai sigur. Stai linstita ca sa ii fie bine lui bb si sa se declanseze travaliul de la sine. Tin pumnii sa fie totul bine.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Salutari si de la noi
claudinnatinem pumnii sa fie totul bine si sa aduci grasunul pe lume cat se poate de usor.Ai grija de tine si o sa fie bine
Andreeaimi pare rau de vestile proaste...dar daca ai incredere in medicul tau atunci stai cumintica si urmeaza tratamentul dat de el
tzitziriai grija de tine
andy.p
Maine mergem si noi la echo...sper sa vin cu vesti bune de acolo.
Pupici la toate fetele

+32+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

gargaritza dr ti-a zis ca este la alegerea ta daca le faci pentru ca astea nu sunt gratuite...costa cam 270 ron parca si normal ca el nu te poate obliga sa le faci...si ce mai stiu tot de la dr ca la varsta asta a sarcinii se poate trata daca apare ceva pentru ca bebe este destul de mare si nu mai pateste nimic...poate pentru linistea ta sufleteasca ar trebui sa le faci
maria bafta mare maine la dr
clau_geo ce mai faci? cum te mai simti?

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

garga, si eu zic sa le faci, pentru linistea ta. Toate sunt destul de periculoase daca le ai. CHiar si dupa ce nasti se pot manifesta la bebe. Asa ca mai bine mergi si fa-le. Teoretic si eu ar trebui sa repet toxo ca n-am imunitate si as fi vrut si listeria.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Claudinna, asadar esti prima mamicutza de septembrie care deschide Odiseea bobocilor?! Plus ca tu ai deschis Odiseea, asa si era frumos! ClaudiaH a deschis drumul fetelor de augst, tu de septembrie!!! Wow, mi s-a facut pielea de gaina, tin minte cand ai venit acum cateva luni de la eco cu DPN schimbat din septembrie in august, si uite ca se pare ca se confirma!
Ne gandim la tine si asteptam vesti cu nerabdare! Si primele pozici cu Florin Razvan!!!
Pupici!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 39 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

andy_galromultumim mult...pupici multi de la noi

+34+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

gargaritza dr ti-a zis ca este la alegerea ta daca le faci pentru ca astea nu sunt gratuite...costa cam 270 ron parca si normal ca el nu te poate obliga sa le faci...si ce mai stiu tot de la dr ca la varsta asta a sarcinii se poate trata daca apare ceva pentru ca bebe este destul de mare si nu mai pateste nimic...poate pentru linistea ta sufleteasca ar trebui sa le faci
maria bafta mare maine la dr
clau_geo ce mai faci? cum te mai simti?

33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Multumesc Andy de intrebare, sunt ceva mai bine decat azi dimineata numai ca am dureri de mijloc destul de des si destul de dureroase.Nu stiu daca afecteaza cu ceva colul dar sper sa nu.
pt grija

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

MARIA

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 39 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Claudinna ce bebe mare ai, felicitari
andy_g, monica va multumesc pt raspunsuri tocmai de-asta intrebam, pt ca vreau sa am constiinta curata...si doctorul a murmurat ceva de genu ca e cam tarziu pt ele...dar o sa merg sa le fac pt orice eventualitate...macar stiu ca le-am facut. se recolteaza din col pt toate 3?sau?
maria bafta la eco

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput