Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
monica_dicut spune:
Andy, nici mie nu mi-a ajuns nici una din comenzile de la LR si sincer nu prea mai am nici o speranta. Mai astept pana vineri cand se face deja o luna si dupa le cer banii inapoi. CHiar nu ma asteptam sa imi iau asa o teapa... asta e. Mai ales ca eu comandasem ceva pt fina mea a carei zi de nastere este pe 19...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI 

AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI 
andy.p spune:
Moni voi fi tare dezamagita daca voi lua teapa,mai ales ca e prima oara cand comand ceva de pe net..mai astept![]()
CD unde ai pus poza?Pe contul comun?
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Le-am gasit sunt superbe
,iar costumasul ursulet e delicios.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
CD27 spune:
Eu cred ca or sa ajunga si comenzile voastre, mie mi-au zis ca au trimis-o exact pe 16 iulie si uite cat a durat pana a ajuns
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Eu cred ca or sa ajunga si comenzile voastre, mie mi-au zis ca au trimis-o exact pe 16 iulie si uite cat a durat pana a ajuns 34s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
cat de frumoase sunt, iar caciulita are si urechiuse

iti vine sa le mananci cat de scumpici sunt!
34+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
gargaritza85 spune:
burticilor
Miruna nu cred ca ai de ce sa te simti rusinata pt ceea ce i-ai spus dr. Mateescu, si-a meritat replica. probabil i-as fi dat si eu o replica de genu daca eram de fata cand i-a spus sotzului daca e sigur de copil..replica ce mi s-a parut foarte deplasata din partea lui...aproape ca-mi pare rau ca nu l-am pus la punct...bine ca a trecut si ca acum sunt pe maini bune![]()
andreutaC 
tzitziri imi pare rau pt vestile proaste, sper sa fie totul bine.
mi-a placut mult mica povestire
si lasa ca fac eu o Stefania si ne intalnim in parc cu carucioarele sa te joci cu ea, de acord?
tu pana la urma unde nasti?si cu cine?
Felicia criminala nepotica ta
ce bebe falcos ai..si ce politicos ne saluta el de la mami din burtica
..aaa apropo..am vazut ca avem aceleasi saptamani...sau am vazut eu prost?
kid tu spuneai ceva de niste junghiuri pe "canalul nasterii" ca sa te citez
nu stiu daca eu am junghiuri ca tine dar...niste intepaturi taioase am si eu...nu tin mult si nu se intampla des dar cand le am sunt destul de dureroase...sunt normale banuiesc nu?
Ange felicitari pt bebelina in grafic, nu-ti fa griji pt greutate ca are timp sa mai adune ceva grame bune 
babytza ce dero ai cumparat pt bebe si de unde? m-am uitat si eu prin magazine dar nu am vazut mai nimic..doar ceva ce se numea teo bebe parca, si nu stiu cat de bun o fi
lauraflo bine-ai venit 
300 Doamne-ajuta sa ai casuta ta, asa cum iti doresti 
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
claudinna spune:
salutare!
abia am venit de la Craiova, unde am avut 2 controale.
la primul (4D) am aflat ca bebe e bine, inimioara ii bate regulat, tot 145 b/min, ca de fiecare data pana acum. are 4 kg!! si mai are circulara de cordon. dupa masuratori are 39 de sapt.
la al doilea ctrl am fost la dr mea, care cand m-a vazut cum arat...bineinteles ca mi-a luat tensiunea, i-am zis si eu ca de sambata tot creste si mi-a zis ca ma interneaza. n-am vrut sa raman de azi (v-am zis eu de ieri ca ma interneaza...), ca oricum n-am vrut sa-mi iau bagajul cu mine, asha ca maine dimi la prima ora sunt la craiova sa imi faca investigatii si sa ma tina pe tratament sa scada tensiunea. si ea mi-a zis ca bebe are 4 kg, mi-a facut ctrl si pe masa, s-a luat din dopul gelatinos, bebe e angajat, coloul intredeschis si daca nu se declanseaza nasterea, cam pe 18-20 august facem cezariana. mi-a zis ca e posibil sa nasc oricand...
deci acum ma duc sa stau un pic in pat sa mi se mai desumfle picioarele si apoi sa mai pun cate ceva in bagaj.
in principiu o sa va tin la curent prin sot, o sa-l rog pe el sa va spuna ce mai fac. dar cred ca va va scrie abia cand nasc.
sper sa va fie bine la toate!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+
Florin Razvan
andy.p spune:
claudinna 4kg?
Felicitari mamicutzo ptr vestile bune pe care le-a primit.Iti tin pumnii sa fiti bine si totul sa se termine la fel de bine.Ai grija de tine si asteptam vestea cea mare.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
andy_galro spune:
Hello!!! Eu am dat o tura prin mall azi si am luat pampers si servetele umede, sampon si ulei pentru bebe, Bepanthene si alte maruntisuri din astea necesare pentru bebe.
Am citit si vestile mai putin bune din urma....dar fiti curajoasele fetelor, cu credinta totul va fi bine!!!!
tzitziri imi pare rau ca nu ai venit cu vesti tocmai bune....dar eu sunt convinsa ca va fi totul bine
andreea_and ....mamicoooo prin ce ai trecut saracuta de tine...iti doresc multa sanatate, sa-ti scada tensiunea si sa nu trebuiasca sa te interneze....multi
claudinna eu ti-am lasat nr pe PM...daca vrei putem tine legatura cat esti tu in spital...multa sanatate 
33+
Andrei
AMR 7 saptamani
si ne intalnim cu BB !!! 
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
monica_dicut spune:
Clau, mi se face pielea de gaina. Ma gandesc ca tu ai deschis aceasta odisee ... iti doresc multa sanatate si bebe sa vina intr-un ceas bun. POate vom afla cand este cazul sa scoatem agitatele. Dar oricum sti ca ne vom gandi zilnic la tine 
Sper din suflet sa rezolvi cu tensiunea. Abia astept sa ne pui poze cu bebe Florin Razvan 

cel de 4 kg, dragul de el 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI 

AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI