Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
Clau, daca tu ai fost in spital si ai vazut cu ochii tai cum e, de ce te mai ingrijorezi?
Tzitziri nu stiu de ce, am eu un feeling ca o sa nasti la termen… :)
Anis, bine ca bebe e bine, ai grija de tine in continuare!
LE Laureta, da-i un bobarnac sa fuga de-acolo. E mortala cum scoate ea fundu la camerra
Musette, Eva
31+ Anda Teodora
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Eva,dr e recunoscut ca unul dintre cei mai buni de la Giulesti....am zis ca si el ezita cu Gynipralul, dar daca am cauta o explicatie logica pentru colul meu scurt ea nu exista..decat col 'defect' sau contractii.Ma gandeam sa iau (juma de pastila la 6 ore - o sa ma uit daca e o doza totusi mai mica) macar pana fac injectiile si pana trecem si noi de 34 de sapt...macar mai reducem din riscuri. CD, multumesc pentru raspunsuri 32+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Nu stiu de ce iti este asa teama sa iei gynipral daca medicul ti-a recomandat, eu iau deja de 3 saptamani din care una a fost intravenos (mi-au pus si 4 fiole in perfuzie de cateva ori) si vad ca m-a ajutat (1 pastila la 12 ore acum iar saptamana trecuta luam 1 la 8 ore). Joi intru in 36 s si sper sa apuc chiar si 37 s cu acest tratament.
eu iti tin pumnii sa se rezolve starea ta cu bine si sa ne dai vesti bune dupa cateva zile de tratament.
34+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
tzitziri spune:
Clau..eu o sa iau o jumatate la 6 ore..sa vedem pana cand.Dar sigur pana pe 21 august cand am eco la Giulesti.Sa ajungem cu bine pana acolo.
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
clau_geo spune:
citat din mesajul lui 300 Clau, daca tu ai fost in spital si ai vazut cu ochii tai cum e, de ce te mai ingrijorezi? Tzitziri nu stiu de ce, am eu un feeling ca o sa nasti la termen… :) Anis, bine ca bebe e bine, ai grija de tine in continuare! LE Laureta, da-i un bobarnac sa fuga de-acolo. E mortala cum scoate ea fundu la camerra Musette, Eva 31+ Anda Teodora |
a fost o chestie care mi-a zis-o o asistenta din spital si care m-a pus un pic pe ganduri - cum ca ar fii bine sa stea bb macar pana la 37 s ca sa nu fie nevoie de incubator , de parca ar fii rau daca se ajunge acolo. Dr. mea mi-a zis sa reusim sa o tinem macar pana la 35 daca nu 37-38.
asta e singurul motiv pt care imi fac griji, ca de conditii eu am fost relativ multumita, iar asistentele si mediciii sunt nemaipomeniti dupa parerea mea.
sper ca in sectia noua sa existe si dotari neonato mai bune.
AMR 5 SAPTAMANI
clau_geo spune:
citat din mesajul lui tzitziri Clau..eu o sa iau o jumatate la 6 ore..sa vedem pana cand.Dar sigur pana pe 21 august cand am eco la Giulesti.Sa ajungem cu bine pana acolo. 32+ bebe David Lucrusoare bebe David |
sunt sigura ca va fii bine
AMR 5 SAPTAMANI
andy.p spune:
300 sper sa aveti casutza voastra cat de curand
Fetelor voua va tot ajung comenzile de LR si eu nu mai am rabdare.
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
laura te cred ca nu mai ai rabdare cu comanda...eu astazi cand stiam ca e la posta...nu mai puteam de nerabdare, ma invarteam prin casa si mama nu se grabea deloc; acum ca au sosit toate o sa le pun la spalat si le asez in dulapior, mi-e asa drag de ele
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
clau_geo spune:
fetelor, puneti poze cu hainutele ca sa ne delectam si noi
AMR 5 SAPTAMANI
anis spune:
Clau...sa ma scuzi...da-le incolo pe asistente sa nu le mai asculti...vorbesc serios.
Uite eu am nascut primul copil la municipal si in inocenta mea de prospata mamica..am pus potul la asfaturile uneia..care s-a tinut de mine scai..bine recompensata fiind ca e bine s aii dau cu Lioton gel copilului la fontanela ,cica protejeaza si sa ii lipesc urechile cu leooplast cateva zile sa ii iasa apropiate... cand a venit dr de la neonatologie, Jianu era, mi-a bagat copilul sub dus...si m-a pus sa ii arat asistenta..mama ce circ a iesit..asa ca mai bine intrebati un dr...fara asistente
Gynipralul e ok...doar ca scade tensiunea..in rest nici un pericol
Andy, mussetepink,Cd, 300, si care mi-a mai trimis incurajari va multumesc...sunt f stresata...si cum de ohihna nu am pate ca nu am cum..inchipuiti-va ca eu 3 zile pe saptamana sunt singura cu 2 copii si o burta mare...si le dau de haleala si fac mancare,bine am o tanti la curatenie..dar in rest
*** AniS ** 30+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
CD27 spune:
Am pus poze cu ursul
Anis am vazut poze cu printesele tale, sunt minunate, sa-ti traisca,
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/