Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
tzitziri spune:
Andy.p, de bebe nu a zis nimic ca nu am fost la eco.L-a ascultat doar cu palnia
Mergem vineri la eco (nu la dr cu care nasc) si vedem atunci ce si cum.
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
tzitziri spune:
CD, colul scurt e si ala de 2.5 cm..pentru mine 2.5 ar fi lung, ca eu structural il am de max 3.5.
La tine s-a inchis?Cum?
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
300 spune:
Hola!
Nausica, kid, dyanira, piolica, felicitari pentru semnaturi!
Monica, sper ca esti mai bine, ma bucur ca overall atitudinea ta pare optimista, tine-o tot asa, rau nu poate sa ti se intample.
Ratonelu imi pare rau ca ai contractii, sa stai cuminte si tu pe-acasa, chiar nu poti lua cateva zile de concediu sa te odihnesti?
Musetteblue
Andreea_and, sper ca acum esti totusi mai bine, sa ne tii la curent. Si nu stiu daca e chiar cpooncludent sa iti iei tensiunea la fiecare ora. Of ce va fi fost in sufletul tau cand ai ajuns la spital...
Uf, am uitat sa deschid un nou tab, si acum nu mai stiu ce-aveam de zis in legatura cu alte treburi, ca mi-aduc aminte ca ceva voiam sa mai zic :)
31+ Anda Teodora
300 spune:
O sa va povestesc ce-am patit eu. Am plecat de la tara cu noaptea in cap, noroc ca soferul microbuzului avea niste scaunele aditionale si am putut sa stau jos. De altfel o doamna tare draguta m-a lasat pe locul ei si a trecut ea pe taburet, nu ma asteptam, alta data m-au lasat sa merg in picioare pana la Bucuresti.
In Slobozia am gasit crema Dr. Boici la 8 ron, si-mi place tare ca imi da senzatia de glezne usoare, chiar daca pentru un interval scurt deocamdata. Nu ma astept la minuni, dar e reconfortanta si total inofensiva.
Am rezolvat ce-aveam de rezolvat prinn oras si am venit cu un alt microobuz spre Bucuresti, si din pacate ala nu avea nici AC nici ventilatie, cid oar un sofel tare amabil. Nu a facut pauza in Urziceni ci la un peco, si nu mi-am dat seama ca aia e pauza, asa ca am stat inauntru crezand ca plecam dintr-o clipa intr-alta.
V-am citit la greu pe drum, am scris si un mesaj dar l-am pierdut si nu a fost chip sa il mai recuperez. Apoi am pierdut linkul cu forumul si asa de aiurea se afiseaza pe mobil ca a fost imposibil s ail recuperez pana am ajuns. Noroc ca l-am pierdut cand intram in Bucuresti…
Am ajuns in obor ingretosata la maxim, am mers un pic prin soare sa fie tacamul complet si am plecat in salajan unde aveam treaba cu banca pentru adeverinta. M-am intors acasa coapta, dar macar am rezolvat ce era mai greu. Am aflat ca nu imi raspundeau la tel ca erau in renovari, cine stie prin ce cutie le suna telefonul :) Am dat de o tanti tare dragutza, care mi-a zis ca maine dim. pot merge sa iau adeverinta. Gagici, poate imi iau si eu totusi o casa pana nasc!!!
31+ Anda Teodora
EvaF spune:
Buna si de la noi!
Eu azi am fost iar harnicutza, m-am jucat cu pensula! Adicaa am vopsit in alb o masutza care e destinata camerei lui bebe, si daca tot am dat de vopsea am mai dat pe ici pe colo si pe la tocarie, pe unde se impunea!
Vesti nu am, maine mergem si noi la medicul de familie sa ne luam rezultatele la analizele de sange si urina trim3 si acel atestat de puericultura pentru tati!
Am citit si eu vestile proaste!
Andreea_and, in locul tau as schimba instant medicul de familie, dar instant! A mea e asa de draguta si de atenta, asa cum trebuie sa fie si medicul tau! Daca as avea un medic ca al tau nu as sta pe ganduri si as pleca! Cauta pe altcineva si nu o inscrie, cumva, pe Mina la ea!!! Imi pare rau ca ti-e rau, ca ai probleme cu tensiunea, si de experienta din spital! Ma gandesc la tine sa fie bine!
Tzitziri, eu cred ca al tau medic se hazardeaza cu Gynipralul ala! Acum este opinia mea, tu vei face ce spune medicul, dar daca nu ai contractii...e aiurea. Gynipral e f puternic! Si povestea asta cu colul nu e alarmanta, nu conteaza ca e scurt, conteaza ca e inchis! Nu te alarma asa usor, pls! Vei vedea si la eco cum e, daca e inchis pe interior, si gata!
Anis, ai grija de tine!
Laureta, vazut filmulete f simpatice! Si eu zic ca e funduletul!
Kid, ce putin mai ai!!! Boo, tu mai ai si mai putin! cum esti?
Va pup pe toate si sper sa le fie mai bine fetelor cu probleme!
Edit: Bitza, am vazut ca cereai vesti de la Anca! Cand am vesti va dau, am vorbit ieri mai mult cu ea la telefon, nu am vesti, au fost discutiile noastre, de mine, de ea, va pupa pe toate si va ureaza de bine! Cand voi avea vesti va spun negresit! Ea mi-a promis ca ma anunta orice ar fi!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 39 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
CD27 spune:
tzitziri, eu am luat no spa si gynipral si repaos, altceva n-am facut; in spital cred ca ne mai puneau ei ceva prin seringa (scobutil probabil..), dar acasa baza a fost no spa si gynipral, numai cand durerea devenea prea mare (pentru ca ar trebui luat sub supraveghere si nu prea m-am omorat cu mersul la dr)
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 O sa va povestesc ce-am patit eu. Am plecat de la tara cu noaptea in cap, noroc ca soferul microbuzului avea niste scaunele aditionale si am putut sa stau jos. De altfel o doamna tare draguta m-a lasat pe locul ei si a trecut ea pe taburet, nu ma asteptam, alta data m-au lasat sa merg in picioare pana la Bucuresti. In Slobozia am gasit crema Dr. Boici la 8 ron, si-mi place tare ca imi da senzatia de glezne usoare, chiar daca pentru un interval scurt deocamdata. Nu ma astept la minuni, dar e reconfortanta si total inofensiva. Am rezolvat ce-aveam de rezolvat prinn oras si am venit cu un alt microobuz spre Bucuresti, si din pacate ala nu avea nici AC nici ventilatie, cid oar un sofel tare amabil. Nu a facut pauza in Urziceni ci la un peco, si nu mi-am dat seama ca aia e pauza, asa ca am stat inauntru crezand ca plecam dintr-o clipa intr-alta. V-am citit la greu pe drum, am scris si un mesaj dar l-am pierdut si nu a fost chip sa il mai recuperez. Apoi am pierdut linkul cu forumul si asa de aiurea se afiseaza pe mobil ca a fost imposibil s ail recuperez pana am ajuns. Noroc ca l-am pierdut cand intram in Bucuresti… Am ajuns in obor ingretosata la maxim, am mers un pic prin soare sa fie tacamul complet si am plecat in salajan unde aveam treaba cu banca pentru adeverinta. M-am intors acasa coapta, dar macar am rezolvat ce era mai greu. Am aflat ca nu imi raspundeau la tel ca erau in renovari, cine stie prin ce cutie le suna telefonul :) Am dat de o tanti tare dragutza, care mi-a zis ca maine dim. pot merge sa iau adeverinta. Gagici, poate imi iau si eu totusi o casa pana nasc!!! 31+ Anda Teodora |
Tinem pumnii ca Anda Teodora sa vina in casa noua!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!
35+LUCA
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Gagici, poate imi iau si eu totusi o casa pana nasc!!! 31+ Anda Teodora |
300, tinem pumnii strans, strans!!!!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 39 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
tzitziri spune:
Eva,dr e recunoscut ca unul dintre cei mai buni de la Giulesti....am zis ca si el ezita cu Gynipralul, dar daca am cauta o explicatie logica pentru colul meu scurt ea nu exista..decat col 'defect' sau contractii.Ma gandeam sa iau (juma de pastila la 6 ore - o sa ma uit daca e o doza totusi mai mica) macar pana fac injectiile si pana trecem si noi de 34 de sapt...macar mai reducem din riscuri.
CD, multumesc pentru raspunsuri
32+
bebe David
Lucrusoare bebe David
CD27 spune:
A sosit comanda la redoute, i-am luat Mikului un costum de urs, costumas din ala de iarna, cu tot cu botosei si manusele, e foarte simpatic...sper ca pana la iarna sa i se mai potriveasca, e marimea 67, dar nu m-am gandit ca trebuie si pe sub costum ceva hainute, hi hi
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/