Mamici norocoase de sept-oct 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andreea, stai cumintica in pat, imi pare rau ca ti-a fost asa rau. SI tensiunea mea era ieri 13 cu 10 dar mi-a zis ca degeaba imi zice de sare ca stie ca nu o sa mananc fara si plus ca poate era asa si de la drum, caldura etc. Iar 167 de batai pe minut este foarte bine, nu ai de ce sa-ti faci griji.

LauraFlo, bine ai venit printre noi. NU stiu ce sa-ti spun in legatura cu shopping-ul. Noi, marea majoritate din aceasta odisee, am comandat lucruri de pe net: bimbomarket, c h i cbebe, ba b yconfort, mothercare, La Redoute etc. DIn magazine foarte putin. Hainute,Pampersi etc am mai lluat din Cora, Carrefour, mall-uri sau diverse magazine care ne-au iesit in drum dar majoritatea le-am comandat pe net. Carucior, eu personal am luat un Chicco 3 in 1 din Cora si era la oferta la 1000 de RON, acum l-am vazut la 1200. Alte fete au comandat tot 3 in 1 de la firme mai bune de pe bimbomarket si le-au venit in cateva zile. Depinde cam ce te-ar interesa si pe tine. Itreaba-ne si iti vom raspunde cu mare placere.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 32 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anis bine ca ai facut o eco sa te linistesti,dar cu dr ai vb?

Clau geo eu am mai zs si ma repet a nascut acu ceva ani o prietena la cf2 si arata impecabil spitalul,ea a stat in salon doar cu inca o mamica si cu bebelul in camera apoi cei cu emisiunea de pe prima nu cred ca aveau sala si saloane speciale pt filmari....am mai citit si eu pareri naspa despre spitale dar sincer cred ca si unele fete au pretentii de hotel nu de spital in sistemul nostru medical....nu-ti mai face griji.de sectia de neonato nu stiu nimic dar nici nu am auzit de rau.

Andreea and saraca de tine,acum te simti ok?stai cumintica,iar de bataile inimii bebelusei mie mi se par normale parca asa imi zice si mie dr cand merg la control.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 5s!

35+LUCA

Mergi la inceput

Piolica eu stiu ca diabetul asta gestational nu e diabet din acela de stim noi,trece dupa sarcina si cu monitorizare nu se intampla nimic grav,dar eu cred ca e cam tarziu sa ai asa ceva asta se face de obicei pe la 6 luni daca nu ma insel.

Monica cum stai cu zugravitul, cu mirosurile?acu ma duc si eu acasa si vad ce ma asteapta ,cred ca aceeasi soarta,praf si miros in toata casa dar azi cred ca termina......apoi urmeaza curatenia....sa vad ce "lighioane" chem sa ma ajute vorba lui ratonelu.

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Anis bine ca ai facut o eco sa te linistesti,dar cu dr ai vb?

Clau geo eu am mai zs si ma repet a nascut acu ceva ani o prietena la cf2 si arata impecabil spitalul,ea a stat in salon doar cu inca o mamica si cu bebelul in camera apoi cei cu emisiunea de pe prima nu cred ca aveau sala si saloane speciale pt filmari....am mai citit si eu pareri naspa despre spitale dar sincer cred ca si unele fete au pretentii de hotel nu de spital in sistemul nostru medical....nu-ti mai face griji.de sectia de neonato nu stiu nimic dar nici nu am auzit de rau.

Andreea and saraca de tine,acum te simti ok?stai cumintica,iar de bataile inimii bebelusei mie mi se par normale parca asa imi zice si mie dr cand merg la control.

35+LUCA

Mersi mult de incurajari musettepink , sper ca in sectia noua sa aiba mai multe utilitati, nu atat pt mine cat pt bebe, desi imi doresc sa imi fie si mie bine ca sa ii fiu alaturi bubulinei din prima clipa.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Venim si noi de la control cu vesti proaste din pacate.
Colul e scurt..din fericire inchis, dar nu prindem 40 de saptamani. Trec pe Gynipral (desi zau daca simt vreo contractie...si doar stau acasa deci ma spionez sa vad prin ce stari trec) si o sa face si injectii de maturare plamani bebe....Dr a ezitat daca sa ne dea sau nu si eu am zis ca prefer sa fac pe principiul 'paza buna trece primejdia rea'.
Si cam atat....am si eu o intebare:cum gasesc o asistenta sa imi faca injectiile?Vreo sugestie?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

tzitziri, imi pare rau sa aud ca te trece pe gybipral, dar poate ca asa e mai bine. cat despre injectii poate gasesti vreo clinica particulara pe langa tine si mergi acolo, oicum e vorba de max 4 injectii cu dexametazona pt bb.
bafta muta si stai cumintica

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitziri imi pare rau ca nu esti k,pe ce baza ti-a dat Gynipral?Nu i-ai spus ca nu ai contractii?De bb ce a zis?Nu fi suparata ca mai e putin si apoi esti in afara pericolului

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Venim si noi de la control cu vesti proaste din pacate.
Colul e scurt..din fericire inchis, dar nu prindem 40 de saptamani. Trec pe Gynipral (desi zau daca simt vreo contractie...si doar stau acasa deci ma spionez sa vad prin ce stari trec) si o sa face si injectii de maturare plamani bebe....Dr a ezitat daca sa ne dea sau nu si eu am zis ca prefer sa fac pe principiul 'paza buna trece primejdia rea'.
Si cam atat....am si eu o intebare:cum gasesc o asistenta sa imi faca injectiile?Vreo sugestie?

32+

bebe David

Lucrusoare bebe David

Asistenta de la medicul de familie daca e langa tine sau un spital,cu 5 lei iti face orice injectie fara comentarii.Dar daca ai sta cuminte in pat nu ai ajunge pana la 38 de saptamani si astfel sa eviti injectiile???de fapt nici nu stiu injectile astea prezinta vreun risc adica stiu daca e musai sa le faci e mai bine dar asa ele sunt ok pt bebe???

35+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pai..eu stau cuminte.Si stau cuminte de la 17 saptamani cu program redus, cu deplasari destul de scurte si cu dormit cu perne sub fund.Si colul a fost ok.
Acum Gynipralul ala e tocmai in caz ca am contractii si nu le simt...totusi exista o explicatie care imi scapa si mie si dr legat de colul scurtat - si cea mai plauzibila sunt contractiile.

Iar injectii pentru maturare plamani bebe - dr a ezitat daca sa imi dea sau nu.Eu una prefer sa le fac decat sa ajungem intr-o situatie in care sa ne fi dorit sa o facem.
Situatia nu e asa de disperata...dar prefer sa fim precauti.

Clau, tu ai facut parca injectiile astea, nu?

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

tzitziri imi pare rau pentru vestile astea, stai cumintica si sper sa gasesti pe cineva sa iti faca injectiile...poti incerca pe la cabinete particulare, daca ai pe langa casa sau poate chiar la farmacie te ajuta cineva; stai cumintica, sa stii ca si eu am colul scurtat de multe luni...nici nu mai stiu din ce sapatamana si a fost si deschis
andreea_and imi pare rau sa aud ce ai patit, off...si spui ca asa rau era la Municipal in salon, pai ce ne facem la nastere?!,stai cumintica la racoare
am auzit ca sunt acolo saloane cu 5-6 paturi si bebei stau si ei acolo cu mamele....oare cum vine asta?Tu ai vazut asa ceva pe acolo?mamicile si bebei n-ar fi nimic, dar daca la fiecare vine cineva in vizita...deja e prea mult

anis, bine ca te-ai linistit

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput