America (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, felicitari pt. baietel!! Voi va doreati fetita sau baietel pana la urma? Noi ne-am dorit fetita, dar am fost f. fericiti cu fi-miu si nu l-am mai fi schimbat:))Eu as mai face inca un copil insa doar dc. mi-ar garanta ca iese fetita:))

Andrada, drum bun si o vacanta de vis la Paris!! Ah, si ce e aia VoMax?

Ramona, ai dreptate ca liukin aia e buna, la mine e o chestie ilogica, nu suport unele rusoaice, am urat-o cu pasiune pe horkina aia, o injuram tot timpul si chiar imi imaginam cum i-as da vreo doua palme, cre'ca Liukin seamana cu aia. Si aia era buna, da deh, te pui cu irationalul din mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Miere, felicitari pt. baietel!! Voi va doreati fetita sau baietel pana la urma? Noi ne-am dorit fetita, dar am fost f. fericiti cu fi-miu si nu l-am mai fi schimbat:))Eu as mai face inca un copil insa doar dc. mi-ar garanta ca iese fetita:))

Andrada, drum bun si o vacanta de vis la Paris!! Ah, si ce e aia VoMax?

Ramona, ai dreptate ca liukin aia e buna, la mine e o chestie ilogica, nu suport unele rusoaice, am urat-o cu pasiune pe horkina aia, o injuram tot timpul si chiar imi imaginam cum i-as da vreo doua palme, cre'ca Liukin seamana cu aia. Si aia era buna, da deh, te pui cu irationalul din mine?

Esti mortala

VoMax ala e cu capacitatea toracica/respirat etc si urmaream deunazi un reportaj la britanici ca cica te nasti cu chestia asta si iti cam spune o gramada despre performantele tale in viata,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, drum bun si distractie placuta!

Ruxi a fost o surpriza totala, pt ca pe la 11 sapt si ceva ni s-a spus ca s-ar putea sa fie fetita, iar acum la 19 sapt este baietel 100%, i-a crescut putza intre timp:)) Noi ne obisnuisem cu ideea ca e fetita si toata lumea credea ca o sa avem fetita, in afara de mine...aveam un feeling ca e baiat.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Ruxi a fost o surpriza totala, pt ca pe la 11 sapt si ceva ni s-a spus ca s-ar putea sa fie fetita, iar acum la 19 sapt este baietel 100%, i-a crescut putza intre timp:)) Noi ne obisnuisem cu ideea ca e fetita si toata lumea credea ca o sa avem fetita, in afara de mine...aveam un feeling ca e baiat.

Asa a fost si la mine la" copilul nr 2".Eu aveam deja fetita asa ca parca mi-ar fi trebuit baiat si cred ca si lui sotu.Dupa ce mi-a iesit la echo fetita ma tot tachinau colegii ca purtam mereu un pulover bleu crosetat de mama,ziceau ca pot sa-l port pina il rup ca tot nu schimb nimic.Si dupa aia surpriza...
La faza cu schimbatul eu recunosc cu mina pe inima ca in anii aia cind m-a fugarit prin toate parcurile si supermarcheturile am avut un gind rau de genu "mey,parca mai bine era fetita,poate era mai cuminte".Da e bine si-asa ...

Miere, felicitari pt. baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Felicitari Miere!! Garantez ca o sa iti placa sa fi mami de baiat! :)

Mie treaba cu varsta chinezoaicelor si cu faptul ca nimeni nu vrea sa investigheze, mi se pare un mare BS.Pai daca se incalca regulile jocurilor sa nu ii mai verifice nici de dopaj si fiecare face cum il taie capul sa ajunga la medalii

Eu sunt satula de jocurile olimpice, toata ziua se uita mama la toate sporturile LOL, tot o intereseaza.
mai buni la gimnastica mi s-au parut barbatii, parca au mai mult de oferit calitativ.

Lai, sa nu iti iei masina mare ca o sa iti pare rau, poate :) .Aici la baza am gasit SUV-uri, Hummer-uri si van-uri la preturi de nimic, cateva mii de $$, multe sub 5000 si nimeni nu le cumpara ca nu isi mai permite lumea benzina.Noi mereu vom avea masini mici, la o familie mica cu un copil nu iti trebuie bus(acum depinde cati copii veti avea voi :) )

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, ei fac multi.
Mie tare-mi place minivan, e drept ca sintem patru plus multe bagaje, de obicei. Cind mai vin rude din Romania se umple masina.
Cu masina asta ne-am mutat de la rental aici, am cumparat si am carat tare multe chestii, care n-ar fi fost posibile cu masina mica. A fost tare buna si la drumul spre Denver, nu e obositor deloc.
Sotul are masina mica pentru lucru. Eu conduc foarte putin minivanul, majoritatea drumurilor mele sint la 5 mile sau mai putin. In weekend sau cind mergem cu totii undeva, folosim tot minivanul.
Cind am venit de la Denver am calculat consumul, a fost pe la 24-25 mpg, nu-i rau pentru o masina mare. In fond are sase cilindri, nu opt sau peste...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ruxij, ca uitai de Liukin. Stiu ce zici, aveam aceeasi problema cu Khorkina. Liukin cred ca-mi place si pentru ca-i de pe-aici.
In orice caz, dincolo de aparente cred ca sint foarte de treaba. A fost zilele trecute un articol despre familia lor si mi s-au parut foarte modesti, mi-a placut ca au fost sinceri despre cum a fost cind au venit aici, cum au deschis gym-ul. Trebuie ca muncesc mult daca au asemenea succes.

Mergi la inceput

Blackpanterro, eu nu zic ca-i OK sa incalce regula cu virsta - zic ca-i mai bine ca ea sa nu existe. Pentru ca e greu spre imposibil de impus o asemenea regula. Ca dovada ca jumate din echipa chinezoaicelor pare a fi sub 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Hop si eu in zona
Si pe mine ma calca pe sistem Horkina... Acum imi pare rau de ale noastre ca au luat numai bronz.

Super caricatura - Anamaria!!

Miere felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare.

Hehe eu vreu garantii ca nr 3 o sa fie baietel.. asa pentru variatie..

Ramona draguta foc Ana ta.. auzi"cute-iful"..hihihi!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am si eu o intrebare: cam cat dureaza pana vine green cardul dupa ce aplici?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput