America (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Miere! Ma bucur ca ai scapat si de amnio.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sa-ti traisca baietelul!!(multi baieti americani).

Cica Michael Phelps asta nu numai ca elimina acidul lactic in 10 minute are VoMax-ul imens dar si e superflexibil. Intinzind picioarele stind intins jos poate atinge cu virfurile podeaua!!!!!!
Asta e juma peste,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Bravo mierea, sarcina usoara in continuare!! foarte bine ca ai scapat de amnio, exact la fel a fost si in cazul nostru, tare bine mi-a parut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miere, felicitari pentru baietel!!!

Andrada, si eu citeam despre Phelps...e impresionant cum e el construit pentru inot: are torso lung si picioarele mai scurte (ajuta la "drag"), are "wingspan" enorm (la inaltimea lui ar fi trebuit sa aiba 196cm, iar el are 208cm) palmele mari ditto labele picioarelor...
Asta cu acidul lactic m-a dat gata si pe mine...majoritatea innotatorilor au nevoie de citeva ore chiar iar el sare de la eveniment la eveniment.

www.nypost.com/delonas/delonas.htm" target="_blank">http://www.nypost.com/delonas/delonas.htm

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miine plecam si noi la Paris.
Va pupilez si dau raport la intoarcere
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Frumos! Vacanta placuta si sa ne faci poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hahaha, anamaria, misto caricatura.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Vacanta placuta, Andrada...si da, vrem poze...neaparat!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Ana si-a pus niste margele si a declarat ca-i "cute-iful". Na, ca nu stiu sa scriu corect!

Mergi la inceput

Lai, nu stiu daca esti pe aici. Tocmai am citit ca au deals bune la Nissan la un dealership care se numeste Baker Jackson Nissan North. Hwy 290 @ Eldridge, daca asta iti spune ceva. Tipul care zicea de dealul asta a platit $18,000 pe un Nissan Quest S. Pretul obisnuit e cu vreo zece mii mai mult, asa ca e un deal bun. Cred ca numai la masini mai mari gasesti preturi din astea, din cauza costului la benzina. Oricum, un minivan e bun pe cind vin copiii!

Mergi la inceput