America (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cami, depinde prin ce proces aplici: pt cei casatoriti cu cetateni americani procesul este mult mai rapid, prin employment am auzit ca dureaza cam 9 luni-1 an (dar cunosc o familie care a aplicat acum 3 ani prin employment si nici in ziua de azi nu au primit GC, sunt blocati in verificare aia cu amprentele, i-au chemat de vreo 3 ori pana acum la amprentare).
Eu am facut ajustare de statut din viza de student in GC pe baza loteriei vizelor si la mine a durat din octombrie pana la inceputul lui aprilie (6 luni), dar am inteles ca au fost ceva probleme cu dosarul in sensul ca s-a ratacit pe la Miami in loc sa ajunga la Jacksonville.

Daca te referi la durata procesului de cand ai fost approved pana cand iti vine GC fizic (plasticul) atunci este de vreo 2-3 saptamani.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yoohoo, datorita unuei noi legi pot sa imi fac actele de cetatenie aici si sa dau interviul tot aici!! NU pot sa cred.Amprentele le voi face la sediul MP si nu costa nimic asa ca tot ce avem de platit este taxa de $595.
Interviul va fi la consulatul american din Frankfurt si juramantul la fel.
Ce e nasol e ca dureaza minim 6 luni sa ma duc la interviu pt ca sunt multi aplicanti dar nu conteaa ca oricum nu merem nicaieri.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Salu` fetele,

Daca mai sunteti interesate de educatie si sunteti sub 30 de ani, poate va atrage o bursa de la Soros.

Citat:
Paul & Daisy Soros Fellowships for New Americans Offers Support for Graduate Education

The purpose of the Paul & Daisy Soros Fellowships for New Americans is to provide opportunities for continuing generations of able and accomplished New Americans to achieve leadership in their chosen fields.

The fellowships are grants for up to two years of graduate study in the United States. A fellow may pursue a graduate degree in any professional field (e.g., engineering, medicine, law, social work, etc.) or scholarly discipline in the humanities, social sciences, and sciences. The fine and performing arts are included.

Under the terms of the program, a "New American" is an individual who 1) is a resident alien (i.e., holds a Green Card); or 2) has been naturalized as a U.S. citizen; or 3) is the child of two parents who are both naturalized citizens. The program is open to individuals who retain loyalty and a sense of commitment to their country of origin as well as to the United States, but is intended to support individuals who will continue to regard the U.S. as their principal residence and focus of national identity.

To be eligible, applicants must not be older than thirty years of age as of November 1, 2008. The applicant must either have a bachelor's degree or be in her/his final year of undergraduate study. Those who have a bachelor's degree may already be pursuing graduate study and may receive fellowship support to continue that study. Individuals who are in the third, or subsequent, year of study in the same graduate program are not, however, eligible for this competition. Students who have received a master's degree in a program and are pursuing a doctoral degree in the same program are considered to have been in the same program from the time they began their work on their master's degree.

Thirty fellowships are awarded each year. Each year of the program, the fellow will receive a maintenance grant of $20,000 and a tuition grant of one-half the tuition cost of the U.S. graduate program attended by the fellow.

http://foundationcenter.org/pnd/rfp/rfp_item.jhtml?id=223800016

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Miere, felicitari pt caruciorul bleu :)) Sa-ti zic drept si eu ma gandeam ca ai sa vii cu vestea ca e baietel, dar n-am zis nimic, ca deh, nu s-ar fi putut demostra stiintific ca am dreptate decat cu prb. de 50% . Sarcina usoara in continuare!

Andrada, drum bun si distractie placuta la Paris!
Duminica decolam si noi, la verii lor provinciali de la nord de noi...

Carmen, voiam sa iti urez succes la interviu, dar am avut niste musafiri, m-am luat cu treaba si nu am mai apucat. De-acum cred ca tre' sa iti zic felicitari!

Eu nu m-am uitat la gimnastica. Mie imi place f. mult (am si facut aproape doi ani ritmica de performanta cand eram mica) si stiam ca n-or sa dea astia nimic pe placul meu, asa ca n-am vrut sa ma frustrez degeaba ca nu le vad pe romance. Plus ca m-a enervat ce-am citit despre chinezoaice ca nu au respectat limita de varsta. Asa cum zicea cineva nu mai stiu unde, nu e fair sa candideze copii de 11-12 ani cu fete de 18, pt ca astea mai mici sunt si mult mai flexibile, dar ceea ce e si mai important, stau si mult mai bine la factorul psihic. Sunt mai "inconstiente" si nu stiu ce e aia risc, pe cand astea mai mari, proceseaza mai mult cu materia cenusie si sunt mai retinute. Dar olimpiada pt junioare nu exista? Sa se duca acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Neoficial de ieri sunt cetatean american. Oficial dupaace depun juramantul, care poate fi in cca 2 luni, asa mi-a zis. Cand l-am intrebat daca pot depune juramantul mai devreme ca ar vrea si tata sa vada ceremonia si ii expira viza, mi-a zis ca e ok daca depaseste viza cu 1-2 luni, ca pe ei ii deranjeaza doar cei care vin si se casatoresc pt viza, nu cei care vin in vizita. Am ramas masca, un ofiter de la emigration mi-a zis ca cineva poate sa ramana peste viza illegal 1-2 luni. Ca la nebuni. I-am mai explicat inca o data ca daca ramane e ilegal, nu el o tinea pe a lui.

Miere, felicitari pt baietel.
Andrada, vacanta placuta!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Americancelor ,fiti va rog dragute si ajutati-ma cu o "expresie".

on the set.
E intr-un text care suna cam asa :"He told her yesterday that he had met another girl three days ago on the set"

Multam in advans!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hsnnen, eu am auzit expresia asta cind se refera la filmari (pentru un film de exemplu).

Bravo Carmen! Eu zic sa nu-l crezi neaparat pe ofiterul ala. Cere prelungire de viza si explici in cerere de ce vrea tatal tau sa mai ramina. Aplicatia trebuie trimisa cu vreo sase saptamini inainte de expirarea vizei. E mai sigur asa, sa nu-i refuze intrarea cu alta ocazie.

Blackpanterro - good news! Ma bucur ca se poate, era normal sa fi facut mai demult schimbarea asta. Bun si acum!

Hilde, ce nostalgii! Sub 30? He, he!

Fetele care plecati in concediu - vacanta placuta!

Eu nu mai am rabdare pina la concurul de gimnastica, m-au apucat deja emotiile! Musetto, si la inot pot concura unul de 16 ani si altul de 40. Eu zic sa-i lase in pace sa-si faca treaba. Nu sintem toti construiti la fel, unii "peak" mai devreme, altii nu. Poate ca o gimnasta e fantastica la 14 ani, dar peste doi ani are zece kg in plus si tot atitia cm in plus. Ceea ce e un dezastru! Ai vazut-o pe Nadia la Moscova? Nu mai era aceeasi Nadia de la Montreal, n-ar fi devenit niciodata campioana olimpica si nimeni n-ar mai fi stiut acum de ea. Ma rog, asta-i parerea mea (tot ca fosta gimnasta).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

"on the set" eu as traduce "pe platou de filmare"...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact, asta as fi zis daca-mi aminteam expresia!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=BouncingBabyBoy.flv

Vi-l prezint pe Andrew-John saltaret. :))))

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput